forza, forza.......
xaxaxa, 1-4, xaxaxaxaxax
forza juve, xaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
forza, forza.......
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
jel ispao sad atletiko i iz evrolige?
Bolje utakmice odavno nisam gledao. Bayern demolirao Juve,ja ne znam sto je ovo. Ja sam drhtao sa Milanom do kraja. Bolja igra u drugo poluvrijeme,ali Dzoni Leoni im nije dao opet. Zahvaljujem se i Realu. Evo Case-u dokaz o ligama. Da vidimo oce li njegov tim dozivjet zimu u elitnom drustvu.
DICIOTTO
:lolblue::lolblue::lolblue:
Ajte na ovu kisu da se malo razLadite.Nemojte se javljat vise na ovaj topik.Mozete samo na kraju sezone da nam cestitate trofeje.
Ja kad vam pricam da nemate nikakvu igru i da vam je Diego nula prekrizena,vi se sprdate.Ostaje vam ovaj kup Italije,no cete i tu ispast.
felipe melo 25miliona qq qq
pa da su ostavili onoga zanetija sto ga dadose fiorentini boljr bi prosli
E kuku, da mi je neko rekao prije 10 g. da ce italijanski fudbal spasti na ove grane, zalijepio bi ga! Ovo je katastrofa!
Zabolje me za poraz od njih.Imacemo samo jos jedan poraz do kraja prvenstva i to od Napolija ili neke druge nizerazredne ekipe,zapamti moje rijeci.
Kad je Bajern izgubio od Bordoa sam svima pricao da ce ici dalje,jer sam ocekivao da ce se oporavit Riberi do ovih kljucnih utakmica.Ovaj anti-fudbal nidje ne prolazi,dosta ih je sreca sluzila.Pa i protiv nas su imali samo 2 suta na gol.Makabija 2 puta dobijaju po 1:0 ,gube od Kaljarija cisto 2:0.Smijesni su
E stvarno, ovo je raspad sistema nevidjeni, plate bi im ukinuo do kraja sezone. Ferara mi jes mio i kad se sjetim Juventusa dok je on sjeta me uhvati, ali i za njega je bolje da podnese ostavku jer ovo sto je nocas radio ne bi trener druga lige odje nijedan uradio, od ovoga gore ne moze ni da se hoce, ni igracki ni trenerski. Krenuti kuci u ovakvoj utakmici sa ovakvom taktikom, na poluvremenu ubacati Poulsena od majke izgubljenog...katastrofa. Jos je samo trebao Tiago. Del Pjero je trebao da izadje jer nije spreman ni za trening a ne utakmicu ovakvu, ali Djovinko mu sjedi na klupi a on ubaca igrace da se brani, a Van Gal kod 2-1 ubaca Robena. Strava i uzas. Pa kad je nesrecni Kaseres koji je skrivio penal najkreativniji igrac u napadu bio...jos se lomi onuda i trci sto na sat dok one balerine ne mogu sa loptom da se sastave. A Djovinko ako ima mozga imalo otici ce nedje, jer je greota da trune na klupi i dobija prilike kao nocas, dje ga samo mogu ubiljeziti da je ucestvovao u blamazi.
Kad se sjetim prosle godine i ispadanja od onakvog Celzija od kojeg su bili bolji u dvije utakmice, sa onim timom i Ranieriem...ono je osvajanje lige sampiona bilo za ovo. A jedina veca sramota od ove nocas bi bila da je Trezege izjednacio i da su nekako prosli dalje.
Eto tako, izdusih maloI Nino, sto se tice javljanja na topiku vezanom za CL, prvi koji ne bi smjeli tu prikviriti su oni koji ne pamte vremena kad im je tim za koji navijaju uradio bilo sta u CL vrijedno pomena. Ne pamtite ni puno ucesca inace
![]()
Nije za ovo kriv Ferara, nego prije svega uprava koja je natrpala brazilce. Stariji navijaci Juventusa znaju da brazilci i Juventus nikad nisu isli ruku pod ruku, ali je sve uradjeno po cijenu komercijalizacije i da se od kluba napravi mamac za pare.
Cijela igra je podredjena diegu, ovaj amauri se forsira do besomucnosti, a melo je gori igrac od zanetija koji je proslijedjen u firencu. Ova trojica su kostala 75 mil. eura.
Trebalo je prije tri godine forsirati i dati sansu mladim igracima, koji bi vec sad imali rezultate. Ovako, buducnost je neizvjesna.
zvuci tuzno i nevjerovatno ali fakat, istina je italijanska liga nije jaka u odnosu na spance i engleze skoro 10 godina, imaju tog milana koji je bljesnuo 2-3 puta ali pogledajte im skor u evropu zadnjih 10 godina... necete vjerovat svojim ocima.
previse su jadni da bi coek bilo sta rekao o njima...
znaci jedan juventus kojem samo bod treba a gostuje mu klub koji nemoze dobit nikoga, kojeg je jedan bordo 2 puta dobio a koji u njemacku nemoze dobit niti jednu "jaku" ekipu i dolazi ovamo drzi lekciju juventusu 90 minuta. na kraju krajeva rezultat sve govori...
o milanu necu nista reci to je tako nezahvalna ekipa... milo mi je sto su prosli pa da'ko doguraju do polufinala da bude zanimljivije mada tesko, tesko...
ponavljam, barsa, real, celzi, mancester, sevilja pa tek onda slijede milan, bordo, porto i ove ostale ekipe...
Ne no sam ja kriv Vido. Diego je katastrofa bio, Melo isto tako...skoro svi su bili katastrofalni, ali je problem sto se vidi da nema nikakvog sistema i igre, kao da se okupilo 11 njih koji se nikada nijesu vidjeli. Odje da si Mesija nocas stavio ne bi mogao sa loptom da se sastavi. I protiv Intera je slicna igra bila, samo sto Inter ima slican tip igre, fizicki jak bez puno tehnike i onda ne dolazi do ovoga do cega je doslo nocas. Pa da nije bolji tim imao Ranieri prosle godine protiv Celzija, pa su igrali u dvije utakmice bolje od jednog od tada 2 ili maksimum 3 najaca tima u Evropi. I zaista mi je Ferara jedan od najmilijih igraca Juvenutusa uvijek bio i uvijek bio super lik uz to i pravi gospodin, ali kad ne ide, ne ide. Isto kao da si pokupio nas sa foruma i rekao ajde protiv Bajerna da odigramo, tesko bi bili losiji od ovoga.
Pa to i kazem, uprava je kriva sto je dovela brazilce, ali Ferara je kriv sto je od njih napravio okosnicu tima.
Ranijeri je srao mnogo, ali su tada Del Pjero, Nedved, Bufon i Trezege vukli ekipu. Sad jednog vise nema, a ova trojica se povrjedjuju, tako da je sve otislo u *****. Pri tom, Djovinko nije dobio pravu sansu, nego ovako kao i nocas po 10 minuta pa je samo ubijan u pojam.
Cinjenica je da Diego igra uzasno u zadnje vrijeme, Melo isto tako...ali najlakse je sad na njih sve sruciti i reci trebao je neko drugi. Kad nema sistemski igre, dzaba bilo koji igrac kad se izgube svi. Pa Gvardiola je od Barselone koja je maltene sa istim igracima godinu dana ranije djelovala kao tim koji je procitan napravio sto je napravio. Pa je bila prica nijesu vise Cavi i Injesta sto su bili, Mesi ovo i ono.. nekoliko mjeseci posle toga su poceli da terorisu maltene svakog.
Ja sam mislio da ce Ferara uspjeti i izgledalo je na pocetku tako, ali kako vrijeme ide umjesto napretka oni su samo nazadovali. Poneki blic samo zamaskira situaciju i pokaze koliko taj tim moze bolje, ali ne moze se igrati samo kad je svima super dan i sve se kockice posloze. I nema toga onda ko ce objasniti da nije kriv trener, kad timovi sa Kipra i iz Svajcarske sa kojima se nabijala gol razlika sad igraju ravnopravno sa skoro svima, a ovakav tim se blamira sa nekom igrom koja vise ne prolazi nidje.
Zato je Bufon i rekao za Milan sto je rekao, pa je izgledalo svima kako to moze da kaze...a jeste ziva istina. Jer oni i kad su u formi i kad uopste nijesu prolaze, uz manje ili vise srece, ali prolaze sa igrom koja nije ni nalik ovome sto igraju Juventus i Inter.
Last edited by zocko; 08-12-09 at 22:41.
Velim ja da necemo dobit Ciriha,ali to nije zato sto sam uvijek pesimista nego zato sto sam realan.Chim se ekipa malo digne u nebesa,mora da uslijedi shamar.Kao sto rekoh jutros "Uzdam se u Cristiana",jer momak mora da gol,to je mashina od igraca.Svake sezone da po 25-30 golova.
Juve-Bajern 3+ vidjeno.Morao je Bajern da ide na pobjedu,a Juventus je mogao da trazi shansu iz kontranapada.Presudilo je odsustvo Kjelinia,jer niko drugi nije mogao da kida te napade.Del Pjero,igrac si i sve to,ali brate napusti fudbal,dokazo si se,pusti Giovinca da igra.Juve je vise psihicki pao,jer ih je presjekao onaj penal i drugi gol,a Bajern je bio u naletu.Realno,nije ovolika razlika u kvalitetu.
EDIT: Neigranje Juvea u LS bitno mjenja situaciju u Seriji A,jer ce biti rastereceniji od Milana i Intera.Ocekujem da se dodatno zakuva sampionat.
Last edited by Zodiac; 08-12-09 at 22:41.
E to je vec vidjeni film, za sve se okrivi Del Pjero. Ili si italijanski novinar ili ti je jedan od njih rodjak.
Nijesam rekao da je Del Pjero krivac za poraz,vec samo sugerisem da je to jos jedna od stavki koja treba da se promjeni u klubu.O Del Pjeru imam visoko misljenje,ali mislim da nocas nije trebao da igra.Kao sto rekoh,Juventus je svoju shansu trebao da trazi u kontranapdu,a Del Pjero nije igrac koji ce svojom brzinom bitnije doprinijeti realizaciji te taktike.
A nije on kriv za sve i niko njemu ne moze ponistiti sta je uradio za Juventus, ali godine stizu i to se vidi, ma koliko on bio tebi ili meni mio. Mogao je i Maldini da igra jos koju sezonu, ali svemu dodje kraj, pa i karijeri. Uostalom, moze pomoci jos, ali greota je da na racun slave i prethodnih zasluga na klupi za to vrijeme sjedi i propada talenat kakav je Djovinko, koji ce malo po malo ili se ugasiti ovako potpuno ili otici nedje ako ima mozga.
celsi, barsa, mancester neko od njih
Odlicna partija Reala, nocas su djelovali maksimalno ozbiljno (osim Marsela, naravno), zrelo i bili su puni samopouzdanja.Sve linije tima su funkcionisale dobro.Ronaldo je jos jednom pokazao zasto je najbolji na planeti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks