Mi smo bili bas mali djecaci, pogotovo Gajo, i on nam je razvukivao nase male penise :mrgreen:
Mi smo bili bas mali djecaci, pogotovo Gajo, i on nam je razvukivao nase male penise :mrgreen:
Kecic:"Da li vas brine te tematika...?"
Zonjo:"Brine Knezevicu brine, kako ne brine, sta bih ti rekao.. sem da me brine, bas me brine"
![]()
ako je nego štogođ propuštio ove sezone od radio emisijah:
tbok 2009-2010
i u signatureTu će bit, ae.
jer ako ne pazis zdravlje, nece ni ono tebexaxaxa
dako se sjutra vece budu malo sprdali u vezi ove emisije na fox...
AJMO CRNA GORO !!!
/users/bleda6 !! Koliko sam samo emisija skinuo odatle, a ne znam ni jesam li čovEku rek'o hvala?![]()
ae... na mengesh.users.cg.yu su bili samo linkovi. nekad sam linkovao fajlove sa fun-zone.org, ali je taj host otišao u... jare, pa sam se onda bačio na blip.tv. no su mi to zatvorili zbog copyrights kada sam počeo videoe da uploadujem. slava im. sad nemam živaca da se bakćem time u tom obimu.
Gledah emisiju,fenomenalno sve,samo mi se cini da jednostavno Zonjo nema sto da trazi s njim,ipak mnogo kaska...
Steta sto Gajo nije bio vise aktivan,ali ka po obicaju Popaj i Goran drze glavnu rijec!
Svaka im cast!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ljudi, ja ovo tek danas pronadjoh, vidim da je od prvog decembra, placem od smijeha kako je dobro Gajov recept za domacice
i voditelj im nije dorastao uopste....
A dobro, ipak je njih cetvorica kralja na jednog.. Ma smutili bi i Mila i Sv.. Ne bi Sveta.:lolblue:
ali Gajo kad prica vic pa okinuo sam se od smijeha ,je li ono moguce ?![]()
Ono sam vraca jedno 50 puta![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pocelo je
no dodjose sat vremena ranije pa su mozda umorni, xaxax
i rodjendan im....SRECNO BILOOO !!!!
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
jaf de hofs hefer....sta ce ljudima po 5 imena umjesto da se zove dusko, xaxaxaxax
AJMO CRNA GORO !!!
nek je srecno svima koji slave!
ahaha
kad kija neko pud tebe treba da puhtis
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
boris novkovic u 6 ujutru...
Ali po glasu ćete znati da on nije Tomislav Nikolić predsjednik Srpske napredne stranke, bivši potpredsjednik Srpske radikalne stranke i bivši potpredsjednik Vojislava Šešelja već Tomislav Nikolić iz Zmijanja.....
ali gdje se popije casica rakije, onda i ljubav se povede...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks