evo ga celzi jos jedan![]()
ALi nece Djenova i anderleht da se probude, ne mogu da vjerujem. i ovaj hapoel tacno ce me samo on bacit!
evo ga celzi jos jedan![]()
ako bi dosle barsa,djenova i anderleht mislim da bi to bilo maximalno peljesenje kladionica ujutro
ako dodju 420e ujutro imam na 4 listica![]()
arbroath 2-2
barsu nisam htio namjerno da igram, ali hapoel anderleht i djenova bi valjalo da dodju.
igrah dinamo 2 ali i timisoaru x a ona ima igraca manje
e ebem mu misha, a dje dinamo da dobije u pm. kako mrzim kada se nerviram zbog ovoga. a htio sam da igram i valensiju i ajax i hamburg ali ne, ja ocu ove majmune, pu, tako mi i treba.
eo ga 2:2 doce celzi 1-2 i 7 +![]()
![]()
ee ja sam mislio da ce ova barselona unistiti ovoga hereza..izasli sa najjacim sastavom, jedino je cini mi se Ibra ostao na klupu..i ne mogu evo 25min dati gol...
evo timisoara jos jedan crveni
Da skuvam ja jedno 20l caja od nane...
moze i za mene..evo ga i celzi primi..sto je ovo nocas..koliko je dobro bilo sinoc, veceras-uzas...
e izkenjam se u hapoel i u djenovu mrtvu i u anderleht. sjuta ce da budu utakmice za dobit. Aj sa srecom vama sto imate jos sanse!!!![]()
A tebi chelsea dolazi, sister... Ne brigaj!![]()
jbm ti djenovu i hapoel
neka no je suarez dva penala na ova dva crvena promasio![]()
hahahahha taman ce ga dat rumuni
siti ko od sale..da prekine seriju remija...
a ovi smradovi protiv blekburna ne mogu nista...celzi glibavi.
viljareal valensija celje seltik i još neka košarka (roma je igrala) pogodih! i padoh na Barsu 2-2! nikad na Barsu ne igram, i eo odigrah i odmah padanje... eeee pi!
Ajde postavljajte sta veceras igrati da uzmemo koju paru kladionicama,
ZAJEDNO DO DOBITKA![]()
Evo od mene, mozda se necete sloziti ali...
Partizan 2 ili X2
razlog, toulouse ne igra ju mu 4 igraca zbog gripa, tako da mislim da partizan ima neke sanse makar za remi, u lob kladionicama je 7.5 da se igra 2 a X2 je 2.50 sto je dobra kvota![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks