Te dvije ce se odlagat jos jedno 2-3 put...
A vjerovatno će probat da je u petak ili subotu još jednom odlože![]()
a oni do proljeća kad okopni
Javlja mi lik 2 dojave,i veli prolaznost 99.9%
Anderleht i Tuluz hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
evo vam malo podataka za UEFA kup noćas
Hamburg/rapid - Hamburg has been suffering from so many squad problems the last few weeks. They cannot count on almost 10 first team players. The only light at the end of the tunnel will be Mladen Petrics return to the squad. But he has not played for a longer period. Anyway, these are no good circumstances
AEK/eVERTON
For AEK it's must win game. Everton travel to Greece without Arteta, Jagielka, Anichebe, Vaughan, Neville, Osman, Yobo, Heitinga, Neill, Distin, Rodwell, Saha, Pienaar.
Last edited by rain_wind_storm; 02-12-09 at 10:08.
E ne znam...Rapid svejedno nema neki kvalitet da ih razguzi u gostima a ovi opet imaju prednost domaceg terena etc...sad ne znam dal da ih igram :P
A sto se tiche grka tek su mi oni jadni i nikakvi da bi ih igra i pored toga sto englezima fali pola tima i vise
E ako znam sad si me na muke stavio :P
zna li neko nešto o ovome?Najveci fiks za danas Slavija-Djenova 2 , uz to Salzburg-Lacio 1 . Igreaci lacija po svemu sudeci bojkotuju trenera i ako nisu dobili bolonju u nedelju sta treba da traze protiv salzbugra ???
AEK koliko shvatih ako ovu dobije ide dalje.
salzburg lacio 1
a zadnje kolo ko sa kim ?
Znači u zadnje kolo Everton pobjedom ide dalje ...
koliko je siguran Tuluz?
Injuries taking their toll on Toulouse
Doubtful trio
Saturday's 1-0 Ligue 1 victory over US Boulogne proved a costly success for coach Alain Casanova, whose side must defeat Partizan to be sure of earning a chance to face Club Brugge KV on Matchday 6 with a place in the round of 32 still up for grabs. Goalkeeper Yohann Pelé was carried off in the final minute with a ruptured ligament in his left knee and has been ruled out until March, striker André-Pierre Gignac sustained an ankle strain and playmaker Étienne Didot suffered a heel injury. The latter pair will have their fitness monitored closely as the week progresses.
Fofana blow
Defender Mohamed Fofana, who hit the winner on Saturday, is also certain to miss out. He was replaced at half-time at the Stadium Municipal with a large thigh bruise and joins the players already in the Toulouse treatment room: Mauro Cetto (shoulder), Daniel Congré (hamstring), Xavier Pentecôte, Antoine Devaux and Fodé Mansaré (all knee). "I'm really frustrated to have all these missing players," said Casanova.
Nađoh ovo sad -
00:45 Fluminense-LDU Quito (1:5) x2 @ 2.00 williams
Jedna kratka. Naime, LDU je posao već završio u prvoj utakmici kada su kući dobili sa 5:1. U ovom gostovanju će nastupiti u punom sastavu jer prije 3 dana kada se igrala liga igrali su sa gotovo cijelom rezervnom ekipom, dok Fluminense je igrao sa prvim timom i kako je najavio trener za danas ce izvesti drugi tim jer smatra ne može stici zaostak iz prve utakmici, još jedan od razloga je i taj sto 6-og decembra igraju veoma vaznu ligasku utakmicu i trener zeli svjeze igrače jer se bore za opstanak. LDU je na trenutno na nivou iznad Fluminense i ova oklada se čini dosta realnom, za hrabrije predlažem čistu dvicu po tečaju 4.50…sretno
Ergotelis 1
Arbroath 1
Genoa 2
ove 3 se pojavljuju na više foruma kao danas 9/10
Ja ću ih probat pa što bude da bude
15:00 Apep Pitsilia - Doxa 1 2.30-1.90
s kim igra genoa u zadnjem kolu??
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Hamburg - Rapid Vienna
Sigurno je da necemo propustiti da probamo sa jakom kvotom na pobedu Rapida.
Hamburg je u ocajnoj formi , bez pobede je u zadnjih 6 meceva u Bundes Ligi . Situacija sa povredjenim igracima je vise nego losa , skoro kompletna prava postava tima je u probelmima sa povradama.
Sto se Rapida tice , oni su jedan od najboljih timova u Austijskoj ligi. Prvi mec ova dva tima je zavrsen ubedljivom pobedom Austrijanaca . Tim nema vecih problema sa povredama sem izostanka Boskovica , inace igraca sredine terena.
Pod ovakvim okolnostima nas tip je pobeda gostiju. Kvota je vise nego dobra i iako nismo ubedjeni u pobede Rapida , mislimo da se isplati rizikovati.
Nas tip 2
Mancester City - Arsenal 2kvota preko 3.00 vrijedi pokusat
Znaci da se proba LDU, Arsenal i Rapid na jedan tiket :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks