oce li mi reci ko koliko koshtaju gume da se uzmu, 14", treba mi neka ultra peckoza od guma, shto jeftinije, auto se samo vozika tuda po gradu malo a ove stare su mi se olinjale
oce li mi reci ko koliko koshtaju gume da se uzmu, 14", treba mi neka ultra peckoza od guma, shto jeftinije, auto se samo vozika tuda po gradu malo a ove stare su mi se olinjale
Pozivi prema drugim mrežama u CG
sigurno imaju neke dobre Tigar gume
![]()
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
ja imam pitanje u vezi polaganja vozackog, ne znam je li ovo prava tema. mogu li drzavljani srbije da polazu vozacki ovde u crnoj gori (mislim raseljena lica)?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
ja sam cuo da moze valjda
a debil sam i shto postavljam pitanja odje
Pozivi prema drugim mrežama u CG
Ma salim se bre neznam sta da ti pametno stavim pa lupamneznam ni sta znaci ovo peckoza prvi put cujem za to
odes u kastelanu ja tamo vazda uzimam bar do sada posto sam zadnje iz italije narucio :/ pa vidis sigurno imaju neke za svaciji dzep
a jeste tako je to sam ustvari cuo malo sam pobrkao . obuku ovde zavrsis al ispit da polozis mora tamo
je li i testove i voznju moram tamo da polazem ili samo voznju?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Oce li mi rec neko kako da skinem onu naljepnicu sa sofersajbne sto se uz registraciju dobija,reka bi da je dobro prijenula![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Malo fenom zagrij, i onda skalperom..
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
kad se vec govori o vozackoj zna li ko do kada mora da se uzme nova vozacka kao i sta mi treba za nju. tj moze li se uzeti bez licne?
Sve staro vazi do nove godine. Onda da bi vadio nova dokumenta, uzmes izvod i drzavljanstvo, i sa tim ides da vadis sve (naravno poneses stara dokumenta). Sve ukupno je 60€. Za vadjenje posebno vozacke, vjerovatno samo staru vozacku i MISLIM 15€..
ali me bas interesuje da li moze bez licne da se izvadi nova vozacka??? samo ponesem staru vozacku i pare i trazim novu?
Treba mi neko strucan, neki majstor, koji ce mi sredit da mi ne prokisnjava auto. Kaplje ka ludo kroz siber, a cak sam ga spolja zacepio crnim silikonom! Ocu nekog ko ce mi to sredit i dat "garanciju" da mi na sledecu kisu nece kap uc unutra. Nemojte mi pricat, to je ovo i ono, nemam zivaca niti vremena da radim oko toga.. Ako znate koga javite.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks