hahahhaha gledam sad na fox najavu za nastavak, zonjo oce da bije nekog iz studija, zbog nekakvih stekera hahahaha
kako su ih pospremili u njihov lokal![]()
hahahhaha gledam sad na fox najavu za nastavak, zonjo oce da bije nekog iz studija, zbog nekakvih stekera hahahaha
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Kad je nastavak na fox?
Za 17 dana u ovom trenutku :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
ne ne ne ne
no ako je danas srijeda onda za 4 dana,a ako je utorak onda dan poslije
Dalje će vam se sve samo kasti![]()
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
kako ste teški
FIZIIIIIIII !!!
Isto su me pitale STOTINE i ponavljam STOTINE hiljada studenata! ETO!
hahaha majstori najveci
kad ce ostali djeloviiii ?![]()
Last edited by methodman; 01-12-09 at 21:13.
Ima li neko komplet emisiju ovu fajront republika sa TBOK ili link da se skine, ja na you tube nadjoh samo ovaj prvi i peti dio. Ajde ako neko ima bio bih mu zahvalan![]()
Na prethodnoj strani je link za skidanje emisije. :P
Are you suggesting coconuts migrate?
Ne mogu kao free user. :/
ali po 5 put danas gledam i ne mogu da se zaustavim, bruka sta napravise voditelju, xaxaxa
knezevicu !!! xaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Knežević - "Idemo sada na naše prave reklame, ko promEni kanal, majka ga usisala, k'o Mićka"!
Najjači je Zonjov vic, znao sam da će nešto gadno izvaliti, ali svaka mu čast za izvedbu.
idu 3 supka ulicom,2 prnu a ovaj kaze ''aj nezajebaj!''
xaxa
AJMO CRNA GORO !!!
"ja sam poceo sa 2 godine da pusim, al mi nije islo, rekooo necu do 4-te vidjii, mada i moji su se kuci bunili" hahahha
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
ja bi da mi pricamo o religiji i slijepom crijevu![]()
AJMO CRNA GORO !!!
e dobro vele stari: ova današnja omladina se ni najesti ne umijeDžabe ti se Sh0ne prinosi osta ti gladan, a što se ne ubiješ? (nemoj mi zamjerit)
1.
2. http://www.youtube.com/user/aleksand.../8/kBkb7GcLuf0
3.
4.
5.
6.
evo za sve ljude koji imaju problem da pronađu, klikće se jedan po jedan, od 1 do 6))))))) i da se zna ja sam ovo prvi našaaaa meni je brat u italiju
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Nema leba od ovog Pi-Coma! Prvo su sinoc pukli nisam mogao stavit jedan dio na upload, a jutros ostlao 15min da se jedan dio zavrsi i od one grmljavine, pad napona, i FIS, i evo sad ostlao opet 30min za dio, i Pi-Com zajeba stvar! Diglo se 6 komada od 10.. No makar ste skinuli vec, pa ne morate mene cekat
Ali bice i ovih, i snimace se nastavak
haha alo mitre
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks