A nece jer ga nisam zvao do sad ahhahahaahahahahhhaa aj jadan ahha![]()
Poslao sam mu poruku,96 % nece odgovorit![]()
Super Singl :
FRANCE: Ligue 2
Game 20:00 Ajacio - Laval
Pick : X
Odd : 3.20
Stake : 9.5/10
Pick : X/X
Odd : 4.5
Stake : 9/10
vidi sto sam nasaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooA brao ti ga brate moj.... :P
a kosarka??
Queen Of South - Dunfermline [email protected] side have some sqad problem..missing tonight David Hutton,Rocco Quinn, Paul Burns food poisoning....Steve Tosh,Craig Barr, Ludovic Roy,Craig Reid same thing but they are is 50-50 coach Gordon Chisholm say expect the two to play...
Queen Of South - Dunfermline [email protected] .....domaćin ima probleme sa satavljanjem tima zbog trovanja hranom tri igrača su sigurno van stroja... David Hutton,Rocco Quinn, Paul Burns...dok još četri su upitna sa šansama 50-50 da će nastupiti Steve Tosh,Craig Barr, Ludovic Roy,Craig Reid trener Gordon Chisholm je izjavio da se nada nastupu dva igrača od ova četri......
Dunfermline 2,Torki 1,Austria 1,Livingston 2,Laval x, i taj Strasbur 1 ovo ako uvatim idem u mirovinu 2-3 mjeseca![]()
a koje su odlozene majku im
livingston i austria
Nidje ne pise da je austria odlozena niti livingston !
pise ti na lobov,mocartov,premierov,meridianov i jos 2-3 teleteksta.
izgleda jesu,na bet 365 su ih povukli iz ponude
a misci mi te teletexte dako odigra ta austrija.
sad sam bio da podgnem pare od petka i nisu mi uracunali austriju u madison. ***** gadna.
Da....na livescore se desavaju neke cudne stvari,pise da je austrija dala gol u 15 i 18 minut za 2:0 i da su ovi smanjili u 37 na 2:1 i nema dalje
A za livingsto pise da su postigli gol u 15 minut za 0 : 1![]()
![]()
poceli su hakeri malo da se igrau
Edit: a ne brate ovo ti je na austriju kako je bilo u prvi mec
mislim da previse ljudi ceka ovu austriju i livingston![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Ne znam al su dobri za igrat![]()
MANCESTER OPET IGRA SA DJECOM ! Uprkos tome što će Hari Rednap sa druge strane u prvih 11 imati najjači sastav predvođen internacionalcima, menadžer Junajteda strogo se drži pravila da se na ovakvim utakmicama stvaraju igrači. Zato su u prvom timu za večeras već viđeni Džoni Evans, Daron Gibson i Deni Velbek, Makeda, Obertan, Da Silva i možda Tošić.
Livingston odlozen ahhaahahahhahha
Vimbldon 2 , carlton 2 , hadersfild 1 !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks