ja imam premium ovaj mesec tako da se nadam da ce biti rapid
Toooo, braćo po forumu! Možda ne bi loše bilo da se to "bači" na Megaupload ili 4shared, jer Rapidshare je skroz prs'o u zadnje vrijeme.
Last edited by Mraver; 30-11-09 at 21:28.
ja imam premium ovaj mesec tako da se nadam da ce biti rapid
rapid ce bit. Sve ukupno ima oko 1.82GB !!! :O Tako da ce se bas dugo uplodovat, imace oko 8-9 djelova, racunajte da ce kaaasno nocas biti gotovo (racunajte i na moguce ispade rapida, T-com-a, Eletroprivrede, pa da ode struja i tako dalje.. ali dace Bog)
manje price, vise radaa !!)
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Ako vas bas interesuje tok rada, sad od 4 fajla, pravim 8-9 rar komada za rapid.. Treba razbit 1.80GB, ne daju se tako lako![]()
uh, trebalo je to kodirati u xivd
I ja bih ti to Stevane preporučio, prebaci u neku rezoluciju tipa VGA za youtube i kompresuj, pa onda uploaduj![]()
e KlinaC! 10 fajlova po 185MB, svaki ce se uplodovat po 2 sata! Pa kad bude gotovo.......
pa to , na jutjub je to 100-200 mb ako je sat vremena, i bog da te chuje, plus ce se vishe gledat tamo , a ovako cemo samo mi sa foruma imat tu privilegiju![]()
pa mi i jesmo privilegija drustva
tako je, neka jutjub dodje na cdm, a ne cdm na jutjub. aaajde, cus.
mi smso svijetla tacka ovoga drustva.
neka svijet dodje kod nas
-sto bi ucinjela da nas bombarduje NATO?
-sakrila bi se u pecinu
-a nema pecina u pustinju, ax ax ax ax a
e paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Bice ovo tek sjutra gotovo, i to uvece vjerovatno. Evo zasto: ima 10 djelova svaki se uploaduje po 2h, osim posljednjeg koji ima 20MB, pa racunajte kad ce bit gotovo sve. Racunajte i da cu lec da spavam oko 2 3, pa ce bit praznog hoda, do 10-11 ujutro
hvala na razumjevanju, ali bar cete dobit dobre snimke![]()
ok! bitno je samo da je kvalitet dobar.. pa kad stignes
prije no sto umrem ja želja mi je ta, sahranite me u dres Čelika...
samo polako! sačekaćemo kolko treba! važno je imat snimke one![]()
Vidjeh danas Gorana na Siti KicVeli mi ne zezamo goste, samo se zabavljamo... Ko ih ne zna skupo bi ih platio
![]()
a i onu je izgorio
'mi se danima pripremamo za emisiju, čitamo, zapisujemo šale na papir, čitamo najpoznatije svjetske knjige šala...'![]()
dokle si stigo stevann ?![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Evo vam linkovi sa rapidserbia
http://rapidshare.com/files/31467020...I-11.part1.rar
http://rapidshare.com/files/31466993...I-11.part2.rar
password ako trazi :
rapidserbia.com
ja bacih da se skida pa javljam utiske![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Aaa, Zivio 100 godina !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks