ima li što za sjutra, prekosjutra?
Danas su se laganica mogle uzet pare,jer je dosla i ostrava,oba rumuna,ide benevento,ide blekpul,ide grafschap,steta sto je tun odlozen doso bi 95%.....a sad cemo vidjet kako ce se zavrsit ovi
ima li što za sjutra, prekosjutra?
***** ti blekpul glibavi *****vi.....ima li caja sve mu ***** ?
Pi samo me on valja na tiket
dje imaju na net kvote da se vide
A ne mogu vjerovat,kako bi mi te parice fino dosle da igram sutra neke tacne rezultatepih sve im *****
Kako me nece sto je ovoooooooooooooooooooooo
Može li se opet Austrija noćas 1 strefit![]()
Opet pada kvota na AUSTRIJU![]()
nema sto no je opet igramo![]()
Gledam sad kvote,pa mi nije jasno nešto.Ruski hokej CSKA - MAGNITOGORSK 2 je 2.15,a bore se za što bolju poziciju za plej of,imaju igrače da bi odrali 80% ekipa u NHL.Ovi CSKA je onako fina ekipa 13 na tabelu...Ne znam.Nešto mi je mutno tu...
a taj hokej mi se nesto ne igra vise, nekoliko zadnjih puta sve po dva razlike vode i na kraj nerijeseno mici go..a tamo![]()
Ja sam igra taj CSKA nekoliko puta i gledao im utakmice.Totalno su čudna ekipa,vrlo često dobijaju u produžetku utakmice koje ne bi trebale da im predstavljaju problem.Protiv jakih ekipa su prilično dobri a mislim da namještaju takođe.Neke utakmice koje sam gledao su totalno nenormalne,5minuta prije kraja oni se samo povuku i kao ni da ne pokušavaju da napanu.Zbog toga sam i prekinuo da ih igram
![]()
Livingston 2 , namjestena je bila u subotu,poveli su 0-1,i tu je mec prekinut,danas igraju novi![]()
Portsmaut - Aston Vila 2
Portsmaut mora da proba da se spasi od ispadanja i može se desit da odmaraju igrače za subotu.Aston Vila ima laganu utakmicu protiv Hula i može malo jače krenut u ovu![]()
Millwall 1
BISOGNA VINCERE !
Dunfermline 2 kvota 2.90 !
Morekamb 1, @2.50
Davos 2, @2.05
Dag&Red 3+, @1.75
Sruzberi 3+, @1.95
Who let the dogs out
e ako znam,ja cu Austriju 1/Livingston 2/Torki 1/ i to je to![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks