View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 50 of 201 FirstFirst ... 4046474849505152535460100150 ... LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    e to je to sporost ne mou da smislim:

pirlo, sidorf, alonso, kerik, balak i tima slicni
    Boldovani - majsotori i masine od igraca

I nije Sidorf uopste spor, ima taj brzine i te kako.Samo mu fali motiva u ovim godinama (prezasicenje)...

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

kao sto si i sam rekao ukusi su razliciti ja ih smislit ne mogu i imam osjecaj da se onaj raspad od pirla u jun ne oznoji od trcanja i bas bih volio da vidim koliko on preseta po mecu. Da se razumijemo meni je i bekam mrzan uvijek bio jos sam evo 15 godina navijac ako se tako moze reci junajteda ali taj je svaki mec po 10-12 km trcao i sad evo dok je u USA. No evo se vrace u milan pa dako odmori malo pirlo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    kao sto si i sam rekao ukusi su razliciti ja ih smislit ne mogu i imam osjecaj da se onaj raspad od pirla u jun ne oznoji od trcanja i bas bih volio da vidim koliko on preseta po mecu. Da se razumijemo meni je i bekam mrzan uvijek bio jos sam evo 15 godina navijac ako se tako moze reci junajteda ali taj je svaki mec po 10-12 km trcao i sad evo dok je u USA. No evo se vrace u milan pa dako odmori malo pirlo
    Protiv Milana u LS vecina igraca Reala je pretrcala 9 km na mecu, najvise 10 - a Xabi Alonso 12.To govori nesto

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

presetao je on to
    ajde da ne crnjacim mrzan lik koji prima ogromne pare

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Milan bez pirla nije milan... Jednom sam ga gledao uzhivo, kad je italija gostovala, svi igrachi su bili isti samo se jedan isticao, kad je izlazio aplaudirao je cijeli stadion... Chovjek koji je bukvalno izmislio poziciju na kojoj igra, pored njega ja se mogu samo xavija $etiti, i alonsa kad je u formi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

koje brate ako se sjetis slavise jokanovica dok je igra u celzi i namjesta u skoro svaki mec po gol i davao jos po neki

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Milan bez pirla nije milan... Jednom sam ga gledao uzhivo, kad je italija gostovala, svi igrachi su bili isti samo se jedan isticao, kad je izlazio aplaudirao je cijeli stadion... Chovjek koji je bukvalno izmislio poziciju na kojoj igra, pored njega ja se mogu samo xavija $etiti, i alonsa kad je u formi...
    Molim lijepo - ne moze bit' ljepse receno

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

Quote Originally Posted by Dinošjanin View Post
    pirlo je svijet izmislio za cavi alonsa... a cavi fernandes, slozicemo se svi je ipak za nijansu bolji igrac sto uoostalom dokazuje igrama svih ovih godina kako za barsu tako za spaniju.
    Stidi se....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

najjace se svega mi je kad ovi "protivinci" barse sa foruma pocnu sa prijetnjama tipa: "vidjecete vio kad vas inter pospremi, pa vidjecete vi kad vas real dobija... pa vidjete vi za po godine kad dodjete na bernabe... prdnjava rabota.
    Real je odigrao dobro imao je svoje sanse koje nije iskoristio i platio je zbog toga. Kad nijesu dobili nocas nece nikad.
    Pujol najboljiiiiii !!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Doktor Van Dijk koji je pratio oporavak Ronalda je rekao da moze da igra maximalno 60 minuta i da svaki minut preko predstavlja veliki napor za tek zalijeceno koljeno - zbog toga ga je zamijenio Pelegrini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dinošjanin View Post
    pirlo je svijet izmislio za cavi alonsa... a cavi fernandes, slozicemo se svi je ipak za nijansu bolji igrac sto uoostalom dokazuje igrama svih ovih godina kako za barsu tako za spaniju.
    Svako ko kaze nesto slicno ovom, nama ostalima, koji smo to prinudjeni da citamo, jednostavno namece zakljucak da se u fudbal razumije ko Marica u kriv...palac :joint:

Enivej - o kvalitetima Xabi Alonsa je izlisno pricati, to je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji na planeti - a titula "passmaster-a" koju je dobio od navijaca Liverpula, kao i izjave njegovih saigraca tipa http://www.goal.com/en/news/9/englan...r-real-madrid- najbolje govore o tome

Da citiram Gerrarda: ""It's always going to be different when you lose one of the best players in the world - and people are finally realising that's what he is, on the back of his form for Real Madrid and the difference in us from last year," he said.

"We've got other midfielders here doing a good job but it will take a while before Alonso's out of our system because he was such a top player."

Toliko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Real je odigrao dobro imao je svoje sanse koje nije iskoristio i platio je zbog toga. Kad nijesu dobili nocas nece nikad.
    Pujol najboljiiiiii !!!
    ...a Barsa je dala gol iz ofsajda :mrgreen:

Ovo boldovano namece zakljucak da podsvjesno ipak mislis da je Real do izlaska Ronalda bio bolji tim i imao konkretnije sanse (sto je i istina), ali ne smijes to da priznas onako glasno-jasno odje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citam komentare na B92 na vijest o sinosnjem mecu i placem od smijeha :lolblue:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=395380

Znaci ludilo.Te Barselona "razbila" Real, te "ponizila" Real, te "Ronaldo se nije vidio", i slicne nebuloze...Sad najiskrenije - meni bi bilo tako jadno i tako sramotno da za "moj" klub "navija" ovoliko kretena i mentalno zaostale djecurlije.Znam, ima dosta klincarije sto sad kao "navijaju" za Real, i ne da mi to smeta, vec ludim od tog - ali cudo je jedno da, posle bilo koje pobjede Reala, na vijestima o tim pobjedama - ovakvog imbecilizma ima u mnooogo manjoj mjeri.Prakticno na prste od jedne ruke mozes nabrojati morone koji onanisu na Ronalda i koji mlate gluposti po forumima i ostavljaju imbecilne komente.Sta je tu u pitanju - volio bi da mi neko da odgovor na ovo pitanje, ali ga nesto bas i ne naslucujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam što se tolko uzbuđuješ oko đečurlije i tih komentara na b92 (nebitno za koga navijaju). Ne vidim nijedan razlog da te to brine ili da ti smeta. Pošto je Barsa dobila ovaj derbi, može nam se sad sve. Da je real dobio skakalo bi se i pričalo kako im fali Etoo, kako Ibra ne može kao on, kako su ih pročitali bla bla... U ostalom to što sam sad naveo već smo i viđeli na ovaj forum...

Ti si isto bio "đečurlija" kad si počeo da navijaš pretpostavljam (osim ako nisi sa recimo 18 19 počeo). Ja sam prije bio ludak totalni, cijela osnovna mi je bila našvrljana crvenim i plavim markerima, svaka sveska sve sve... Sad mi to nije trip i ponašam se drugačije. Stvarno me ne interesuje što neko od 14 15 16 godina sad navija za Barsu, jer jedan dio tih koji sad počnu ostaće a jedan dio će preć na neki drugi klub i onda će se na njega može bit "zaustavit" i pronać se tu. To je uvjek bilo tako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ja ne znam što se tolko uzbuđuješ oko đečurlije i tih komentara na b92 (nebitno za koga navijaju). Ne vidim nijedan razlog da te to brine ili da ti smeta. Pošto je Barsa dobila ovaj derbi, može nam se sad sve. Da je real dobio skakalo bi se i pričalo kako im fali Etoo, kako Ibra ne može kao on, kako su ih pročitali bla bla... U ostalom to što sam sad naveo već smo i viđeli na ovaj forum...
    Problem je u tome sto su i drugi klubovi dozivljavali ovakve ekspanzije navijackog tijela tokom par uzastopno uspjesnih sezona u Evropi - na nigdje ne vidjeh ovoliko primitivizma, zatupljenosti i imbecilizma - ni kod Mancestera (1999 tripl kruna), ni kod Milana (nedavna proslost), ni kod Reala (98-02.).To je ono sto cudi...

Ti si isto bio "đečurlija" kad si počeo da navijaš pretpostavljam (osim ako nisi sa recimo 18 19 počeo). Ja sam prije bio ludak totalni, cijela osnovna mi je bila našvrljana crvenim i plavim markerima, svaka sveska sve sve... Sad mi to nije trip i ponašam se drugačije. Stvarno me ne interesuje što neko od 14 15 16 godina sad navija za Barsu, jer jedan dio tih koji sad počnu ostaće a jedan dio će preć na neki drugi klub i onda će se na njega može bit "zaustavit" i pronać se tu. To je uvjek bilo tako...
    I te kako sam bio "djecurlija" (samo jednina od toga, ne znam kako bih rekao ), i bio sam nesnosan kad se govorilo o Realu (i pomalo Juventusu - volio sam i nih nekad davno :oops, ali je to uvijek bilo u granicama dobrog ukusa, a ne daleko u okvirima nekog nedolicnog, nezrelog ponasanja i van okvira svake realnosti i dobrog ukusa.Izgleda da i samo vaspitanje igra jaku ulogu i u tom podrucju - pa se kompleksi, frustracije, nevaspitanje i licni neuspjesi kod ove "djecine" lijece pljuvacinom po onom sto ne vole, a (bezrazloznim, nerezonskim i neukusnim) dizanjem u nebesa onog za sta imaju simpatije.Strasno je to

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another koja mrznja prema neduznoj djeci samo sto navijaju srcem neiskvareno i cisto. Bogu velikome hvala sto i mi ostali nijesmo takvi, to je nisko i zalosno, procitaj svoj post i sam se banuj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Another koja mrznja prema neduznoj djeci samo sto navijaju srcem neiskvareno i cisto. Bogu velikome hvala sto i mi ostali nijesmo takvi, to je nisko i zalosno, procitaj svoj post i sam se banuj.
    Ja pricam o nerealnosti, nezrelosti, nedolicnom i nedostojanstvenom ponasanju i "navijanju" - a ti me optuzujes za neku MRZNJU.To samo govori koliki je stepen intelektualne i moralne mizerije u kojoj se nalazis - i koliko je dubok i crn ambis tvog osjecaja za pravdu, pravicnost i postenje.Dobar si uzor onima koje kritikujem - zao ucitelj, i zli djaci...

Sad procitaj MOJ post i sam se banuj...ili ubij - whatever:monkey:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Jesi li to sad poceo o intelektu i moralu, sad malo prelazis na pametovanje i cojkanje. Ja inace kad vidim takve pomislim evo cast hoda na dvije noge, cast ili pamet nebitno je jer si mislis obdaren sa oboje. Sad da te zamolim nadji nekog iz Plevle i okoline pa igrajte onu igru "Ja tebe vojvodo ti mene serdaru", a mene pusti da ovako pokvaren i nepravedan ostanem da gledam kako djeca navijaju za koga je njima drago. Djecu andjeli uce, a ti se izmakni na pristojno odstojanje . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...a mene pusti da ovako pokvaren i nepravedan ostanem da gledam kako djeca navijaju za koga je njima drago. Djecu andjeli uce, a ti se izmakni na pristojno odstojanje . . .
    Ja sam vec na njemu - svo ovo vrijeme, svijetlosnim miljama daleko od svega onog sto ljudi poput tebe predstavljaju.Moj prethodni post najbolje svijedoci o tome

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Ja sam vec na njemu - svo ovo vrijeme, svijetlosnim miljama daleko od svega onog sto ljudi poput tebe predstavljaju.Moj prethodni post najbolje svijedoci o tome

Jesi vidim, knjezis po forumu i krivi ti svi sto ne navijaju za Real, pa i djeca. Otvori podforum za dusevne bolove od Barse pa se lijecite svakodnevnim diskusijama, samo gledaj da bude daleko svjetlosnim godinama, a ne svjetlosnim miljama, to je jedinica mjere za dusevni bol, a ne za rastojanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Real bolji u prvom, Barca im dala gol u drugom(iz milimetarskog ofsajda , tako da se sudijama nista zamjeriti ne moze) i odigrala majstorski sa igracem manje zadnjih 30 minuta.Kad im Real tada nije dao gol , nije zasluzio ni remi a kamoli pobjedu.To su cinjenice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi vidim, knjezis po forumu i krivi ti svi sto ne navijaju za Real, pa i djeca. Otvori podforum za dusevne bolove od Barse pa se lijecite svakodnevnim diskusijama, samo gledaj da bude daleko svjetlosnim godinama, a ne svjetlosnim miljama, to je jedinica mjere za dusevni bol, a ne za rastojanje.
    Takav zakljucak mozes donijeti samo i iskljucivo zbog totalnog rasula logickih, dusevnih i moralnih vrijednosti koje upravljaju tobom - svako drugo objasnjenje bilo bi apsurdno.Termin "dusevni bol" zasigurno dobija novo znacenje kada ga upotrebi nusprodukt prirode ciji si ti reprezentativni primjer - a ja ga svakako osjecam, u onoj kategoriji koja se moze osloviti kao "tuga" i "zal" - kad god procitam tvoje rijeci i pomislim na to koliko samo nisko covjek moze pasti i u kojoj nakaznoj mjeri amorfan moze postati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by wtf?! View Post
    Real bolji u prvom, Barca im dala gol u drugom(iz milimetarskog ofsajda , tako da se sudijama nista zamjeriti ne moze) i odigrala majstorski sa igracem manje zadnjih 30 minuta.Kad im Real tada nije dao gol , nije zasluzio ni remi a kamoli pobjedu.To su cinjenice.
    To nisu cinjenice - vec samo tvoje misljenje.Moje je, recimo, prilicno drugacije.Real je bio bolji SVE dok Ronaldo nije izasao, Barsa je dala gol iz ofsajda, a Realu nije sudjen penal.To ovu pobjedu Barse cini apsolutno nezasluzenom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    To nisu cinjenice - vec samo tvoje misljenje.Moje je, recimo, prilicno drugacije.Real je bio bolji SVE dok Ronaldo nije izasao, Barsa je dala gol iz ofsajda, a Realu nije sudjen penal.To ovu pobjedu Barse cini apsolutno nezasluzenom
    U svemu se slazem sa tobom,ali ono penal nije bio. Nad Ronaldom,ako mislis,nije bio. Otisla mu lopta,pa je pao pri minimalnom kontaktu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

AnotherWorld budi srecan sto nije zavrseno 2:0 , posto je messi na kraju propustio 100% sansu. Real ne moze da da go sa igracem vise 30 minuta , i zavisi od jednog jedinog igraca (Ronalda).Ako mislis da je takav tim bolji od Barce nemoj vise da gledas fudbal.
    A cinjenica je da je Barselona svo vrijeme se trudila da napada, Real igrao vise defanzivno od Barce, sa vise igraca na sredini,prekidao igru i trazio sansu iz osvojenih lopti na sredini , kontri i polukontri .
    Kad su primili god pukli su potpuno , nisu znali dje su.Dje im je karakter da se onda povrate? Da napadnu sa igracem vise ?Ne moze tako da igra jedan veliki tim, niti jedan takav tim moze da se mjeri sa Barselonom.
    Sto se toga tvoga penala tice mislim da je sudija koji je bio na 5 metara bolje vidio i procijenio situaciju(posebno jer nista nije imalo da mu blokira pogled) nego ti na tv-u.Da ne pominjemo da je sudija objektivan za razliku od tebe.
    U svakom slucaju odigrali su dobro,nadigravali su se,ali nemoj da prosipas tu pricu da je Barselona nezasluzeno pobijedila.

Page 50 of 201 FirstFirst ... 4046474849505152535460100150 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)