Aooooo... Da skuvam caj Kedownu. Sad ce 4-ti
Cekam za 552e
Lion,Milan i AtletikoM
Rain smrdo jedna
Ko nije danas dobio neka se ubije![]()
ahahahahhhah a vazzzzzzzzzzzzi ii ii
kEDOWN prastaj, nisam htjela da ti baksuziram, naprotiv.. Na kraju, ti si se prvi istrcao, pa ja.. Ali ne iz lose namjere. Ajte laku noc
Last edited by rain_wind_storm; 29-11-09 at 20:42.
evo da podijelim sa vama radost... kasnije cu slikat tiket... do tad...
arsenal-celzi 2 2.65
leverkuzen-stut. 1 1.75
Inter-fiorentina 1 1.65
katania-milan 2 1.8(kakva sreca)
atl.madrid-espanjol 1 1.7
santander-la korunja 2 2.8
nansi-bordo 2 2.20
varegem-lokeren 1 1.55
uplata 2.5, sjutra isplata 558,9))))
odoh sad da pijem![]()
hvala hvala...![]()
O imali jos nekog da ga je ovaj mrzni lion bacio. Ja stvarno ne znam kad oni misle dobiti, mislio sam da ce me milan bacit ali dobise kako dobise ali ovi retardi mrzni, posle 15 dana neigranja taman bi se vratio sa dobitkom. E zali boze 200 e
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Ja izmislih Barselonu da daje 2 gola, i gledam u zadnjim trenucima utakmice dje Mesi sa 9m sutira u Kasiljasa. :mad:
Blackpool - Preston 1 2.00
Ovo je derbi Lankašajra(jedna od regija Engleske). Ekipe ga smatraju izuzetno važnim i uće u meč maksimalno ozbiljno i sa podjednakom željom da pobijede.Dosad je Preston bio u boljoj situaciji i ima bolji skor međusobnih duela. Prošle godine su ovaj meč dobili 3:1.Međutim novi trener Blekpula je ove godine sredio ekipu i imaju velike šanse da se nađu u plej-ofu za popunu premijer lige.Na svom terenu su neprikosnoveni a u zadnjih 5 utakmica primili su 2 a dali 13 golova i zabilježili 5 pobjeda.Golove su primili od Njukastla(prvoplasiranog i drugog najefikasnijeg tima liga) i Skaundtropa(kojeg su ispratili sa 4 komada u mreži).S obzirom da u zadnje dvije godine imaju jednu neriješenu i jednu izgubljenu na svom terenu ove godine bi konačno mogli da derbi riješe u svoju korist
.Preston je zadnj put dobio prije ravno 40 dana i to nesrećnog Šefilda.Lično se nadam da će ovu svoju agoniju svojevrsnu da produže makar na još 5-6 dana
.
Da još dodam da Blekpul ovom pobjedom ide na 30 bodova i preuzeo bi četvrto mjesto na tabeli(Njukastl ima 39 a WBA 37 i prilično su odmakli ostalim ekipama i skoro su sigurni novi članovi premiera)
ne igrajte protiv tih tzv. tradicionalnih meceva. U takvim mecevima statistike i sastavi timova nista ne znace i nazalost obicno se tradicija nastavi![]()
Eo i od mene neshto nocas
T1
Bari 2:1 Siena ~ 1
Catania 0:2 Milan ~ 2
FC Copenhagen 2:0 Midtjyland ~ 1
Hannover 0:3 Bayern M. ~ 2
Nancy 0:3 Bordo ~ 2
Tiket1
T2
FC Copenhagen 2:0 Midtjyland ~ 1-1
Porto 2:1 Rio Ave ~ X-1
Catania 0:2 Milan ~ X-2
Atletiko M. 4:0 Espanyol ~ 1-1
Tiket2
E da usput posjetite me da odigram ovaj Lazio tamo za jedno dvije godine, dok hertu juche odigrah X no mrchenici ni to ne mogashe odradit i nocas Lyon defektni.
Obe od sad kad neshto odigrash shalji mi por na tel, a mozhe i odje pm, jer se ne mogu zabrojat...![]()
#fakenews
Eo i tiketi brata mi mladjeg :P
T1
Hannover 0:3 Bayern M. ~ 2
Y. Boys 2:0 Basel ~ 1
Arsenal 0:3 Chelsea ~ 2
Parma 1:1 Napoli ~ DG1
Getafe 5:1 Xerez ~ 1
Olympiakos 2:0 Panathinaikos ~ 1
1.50e = 100e
T2
Leverkuzen 4:0 Stuttgart ~ 1
Bari 2:1 Siena ~ 1
Catania 0:2 Milan ~ 2
Barcelona 1:0 Real M. ~ B1
Lyon 1:1 Ren ~ 1 shteta shteta moga je i odje drmnut 77e nego kad je Lyon rtdiran.
3.5e = 77e
Dovoljno za danas ja 123+37 on 100 :P
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks