Gledao sam mec kao neutralni navijac fudbalske igre.. Mozda je najrealnije bilo da se zavrsi nerijeseno, ali ipak barseloni izgleda u zadnje vrijeme ide sve pa im i sudije puste gol kad ne smiju.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Gledao sam mec kao neutralni navijac fudbalske igre.. Mozda je najrealnije bilo da se zavrsi nerijeseno, ali ipak barseloni izgleda u zadnje vrijeme ide sve pa im i sudije puste gol kad ne smiju.
Poraz sam "podnio" izuzetno dobro - buduci da je bio apsolutno nezasluzen, te da ste do pobjede dosli golom iz ofsajda, uz nedosudjen penal nad Ronaldom
I bistar jesam i te kako - dovoljno bistar da zakljucim da po boldovanoj logici sve titule koje je Barsa osvojila u vrijeme Franka ne vazeTo vas cini klubom sa manje trofeja od Intera
![]()
Nema što nego da mu rezervišemo zlatnu loptu iduće 3 godine zbog ovog poduhvata nevidjenog u istoriji fudbala.
Čini mi se da ja rekoh da njega svaka ozbiljna odbrana spakuje u džep, ako ćemo već konkretno. Ne odbrana koju je prije mjesec dana napunio Alkorkon.
Topli otpozdrav.![]()
Zar neko broji pobjede između reala i Barse posle onih 2-6?
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
nije bilo ofsajda
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Jako sam zadovoljan i srećan zbog ove pobjede. 3 boda ka i u svaki meč, ali 3 boda protiv Reala su 3 najslađa moguća. Barsa je opet 1. na tabelu i zadnja 2 meča su bila jako bitna, a oba su odrađena dobro!
Nadam se da će glibovi iz "nekih ekipa" kad vide ovu igru Reala svatit da se na Kamp Nou ne mora igrat sa 3 zadnja vezna da bi se iščupalo 0:0. Real je danas pokazao da se Barsa može zaustavit FUDBALOM, a ne kretenskim anti-fudbalskim razmišljanjem "samo da ga ne primimo, pa ćemo ga u revaš nekako uvalit i onda bunker opet". Svaka čast za Real, odigrali su hrabro napadački i to je to što fudbal čini posebnim, a ovaj meč time što jeste. Moglo je bit svašta, moga je i Real dobit, moga je i X bit, moglo je bit i 2:0 ali eto. Gol Ibrahimovića je iz ofsajda, ali to je tolko sitno da se i na replay jedva vidi, pa se ni igrači Reala nijesu bunili. Ibra je ODLUČIO JEDAN VELIKI MEČ, pa očekujem da se kritike na račun toga smanje! Kasiljas jenajbolji golman na svijet 100%, a Pujol je ka i pravi kapiten crka na teren!
Čestitke svima madridistima na ovaj meč, ništa nije gotovo, klaćemo se do kraja godine pa... što bude!![]()
Da se primjenilo,,sokolovo oko" , da se vijećalo 10 minuta ponovo bi bilo teško odrediti da li je ofsajd ili ne!
Ako je i bio u pitanju su MILIMETRI a sudija u trenutku donosi odluku.
Mogao je da ga svira kao i da ga ne svira!
Inače Barsa sa rovitim Mesijem i Ibrahimovićem u finišu nije bila na SVOM nivou ali ponovo dovoljno dobra za minimalnu pobjedu!
Real sa i bez Ronalda je drugi tim!!
Libertas
izvest ronalda kad se samo ocekivao njegov gol je po meni kap koja je prelila casu neznalice pereza i ovaj nesrecnik odlece......
Objektivno je ono sto sam ja napisao - gol iz ofsajda i nesudjen penal.Cinjenice, i tacka
Meni bi zapravo mnogo strasnije bilo da sam navijac Barse, buduci da se tradicija u kojoj sudije "guraju" Barsu u nove pobjede kad i gdje im mjesto nije sve vise zazivljava - najprije Celsi, sad Real.Zabrinjavajuce
O jeste, i te kako...
Pobjede se broje i te kako - recimo, od onih 11-1 za Real pa do danas.Nego - nekima ocigledno slabo ide matematika, a ona kaze - Madrid 68, Barsa 61.Sapienti sat
P.S.Dinosa - oboljenje sa kojim se ti suocavas daleeeko prevazilazi ozbiljnost jednog "mozdanog" - u pitanju je cuveni sindrom "dzovanokokus vulgaris", od kojeg lijeka nema, niti ce ikada biti :roll: Sa tim se radja, i umire![]()
Bio je ofsajd, naravno.
Sa druge strane, ni glavni ni linijski sudija nisu imali najbolji pregled situacije. Ovakvih (nesudjenih) ofsajda ima po 3-4 komada nedjeljno, širom Evrope.
Inače, šunjavi gol poslije lopte koju je primio na tacni.![]()
a nemojte ljudi i ja sam navijao za madrid ali pricat da je ovo ofsajd je sprdnja. mislim jes ofsajd ali ako iko ovo u realnom vremenu vidi svaka mu dala
Sem mozda onaj iz smolvila
evo i nesto sto je zbog malo veceg ofsajda donijelo titulu realu
prisjetite se![]()
Nema potrebe spominjat ofsajd,nije bilo nista drasticno vec milimetarski.Jedva se vidi i u snimku,a ne uzivo.
Sto se tice Reala,jedva cekam da vidim Pelegriniju ledja.Ako Kristijano nije bio spreman za cijeli mec,trebao je da ga ostavi na klupu i da ga ubaci odmah u drugom pol.To mu je greska br 1.
Druga greska je Marselo.Taj momak ne zna koju poziciju pokriva,previse forsira u napadu,a ima tehniku lijevog beka.U odbrani ispada cesto tako da po meni on nije za prvih 11.
Onaj Xabi Alonso je jedno drvo,spor je ka racku,a pasovi mu nisu na nivou iz proslih godina.Nije mogao da bude standardan u Liverpulu,zato ga je i Rafa dao na prodaju.Strasno losa investicija.
Jos jednom da spomenem katastrofalnog sudiju,ko odgleda snimak sve ce mu bit jasno.Prije je za balet,a ne za fudbal
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks