Jes, na taj mislim ...
"La haine" ( 1995) - by Mathieu Kassovitz!!!
- unaprijed se izvinjavam jer predlazem kultni film,ali sinoc sam obnovio gradivo i bio iznova odusevljen..o cemu se zapravo radi..mrznju sam odgledao prije ovoga samo jednom i tada mi je djelovao kao dobar film ali imao sam svega nekih 12-13 godina i nisam shvatio znacaj samog filma..jacinu tematike,ljepotu reziranja..ovaj film me je oduvao najvise zbog cinjenice da se nase drustvo ne mijenja uopste,ostaje isto,bezlicno,nikakvo,pa nalazili se mi u parizu ili podgorici..najvise me pogodilo to da su barem ljudi devedestih imali neku svijest sta im se desava,danas u drzavi u kojoj ja zivim ljudi oko mene to nemaju,ne posjeduju la haine,a bolje bi bilo jer bi se nesto pokrecalo,mrdalo sa mrtve tacke..sami kraj filma je toliko snazan i tako se brzo odigrava,da ostaje covjek zatecen,i samo bulji u tv narednih pola sata(sinocni slucaj)..eto ,morao sam nekako da vam prenesem ovo,prastajte na izrazima koji nisu valjani ali prije svega ako ste sada zreliji momak ,djevojka, a mrznju ste gledali kao manji,pogledajte opet.garantujem ,necete zazaliti!!!
Jes, na taj mislim ...
Preporucite neku novu komediju...![]()
http://www.imdb.com/title/tt0275719/
tek sad odgledah. Eto tako se radi scenario. i casting. i gluma. i josh Linklater do his stuff i voila: jedna prostorija citav film, ne smori, a nije 12 angry man.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
ne znam dal da predlozim ovaj film....podsjetio me je na "Vodja" -u Domanovica shto se tice neke ideje o ismijevanju drushtva...sin debil kog svi mrze iz dna duze u skoli se greskom ubije.cale, koji je propali pisac, od sramote pokusa da napravi da to izgleda kao klasichno samoubistvo...sve pochinje od "dubokoumne" oprostajne poruke koja kasnije vodi pisanju romana u sinovo ime...needles to say,najednom sin postaje the most popular guy ever,i svi koji ga nisu znali su se posle kleli u njega,worshipovali i shta sve ne
dakle,ideja mi se namrtvo svidjela dok je film 'nako dosadnjikav i naporan pa chak i pomalo bizaran(to iskorishtavanje sinovljeve smrti za lichnu korist oca)...za izgubiti 98 minuta zivota,mrachna komedija sa momentima koji su u isto vrijeme i smijesni i tuzni
worlds greatest dad sa patetichnim robin wilijamsom![]()
http://www.imdb.com/title/tt1262981/
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 02-12-09 at 21:22.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Meni je bio interesantan ...
Law abiding citizen
interesantan.
ocekivao sam previshe (prokleti trailer) ali svakako dobar film, cini mi se da nema previshe klishea.
6/10
Originally Posted by my name is ...
Sta reci osim presmijesno
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
^^ u univerzumu brate, u univerzumu...
\\OFL•GIC
"Doghouse" (Jake West, 2009)
Ukratko: A group of men head to a remote village to help one of their friends get over his divorce; when they get there, though, they discover that all the women have been infected with a virus that makes them man-hating cannibals![]()
I am the one who locks.
"The Lookout" (Scott Frank, 2007)
Dobar film, sto drugo da vi recem![]()
I am the one who locks.
Nisam odavno predlozio neshto, i pazite sad prijedloga na TELEVIZIJI...
http://www.rtvatlas.tv/detailFilm.php?film_id=161
\\OFL•GIC
kakvi su Ameri debosi i paljevine - a stunning psychological triller?Kakav bolan triler, film je teška drama. I to kvalitetna drama.
Od meni veoma dragog režisera:
Adaptation.
http://www.imdb.com/title/tt0268126/
Mali milion puta odgledan, i svaki put oduševljen istim - genijalan film.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Vjerovali ili ne ja sam tek ovih dana odgledao Bourne trilogiju. Davno sam gledao onaj originalni dio ali ove nove nisam jer je vazda neki problem iskrnuo kad treba da gledam Bourne Identity. A ostale nisam htio prije njega da gledam. I onda sam ih fino neki dan sa neta skinuo, narezao i odusevio se. Za svaku preporuku Bourne trilogija.
QQ mene...
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Charlie Bartlett (2007) by Jon Poll !... bas mi je lijepo pao ovaj film,naravno preporuka.
Drug Tito![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks