Mislis AO? Plafon mu je bilo finale na USA prije 2-3 godine.
usa je najjaci djokovic inace![]()
Mislis AO? Plafon mu je bilo finale na USA prije 2-3 godine.
Davydenko - Del Potro 6:3, 6:4. :dring:
Davidenko je bio pravo osvjezenje za kraj sezone - po stare dane je poceo da igra fantastican tenis.![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
svaka cast davidenku. potpuno zasluzena titula
zanimljivo da je on najstariji teniser od svih 8 ucesnika masters kupa u singlu
ps
moderatori bi stvarno mogli malo vise da obrate paznju posto se ovuda o svemu vise pise nego o temi topika
A jos vise na avatare nekih clanova.
Inace Nole je za sve njih il dottore .![]()
kapiram da je to u skladu sa islamizacijom i velikom albanijom (kako ne) ..povezujem sa ovim iliria-kraljevstvo nebesko...svi znamo da oni zive u zabludi da su iliri![]()
Treba ih bombardovat svinjskim glavama.
htjedoh da napisem par utisaka nakon zavrsenog poslednjeg turnira u sezoni, ali prodje me volja kad vidjeh o cemu ovdje pisete. Uzivajte.
octavian ,u pravu si..! on topic ljudi:..svaka cast nikolaju, ali njegov protivnik HMDP je po meni jedini nasljednik federera kad ovaj ode u penziju,to je fakat jer je mnogo bolji nego djokovic, nadal i smarej nemaju sta vise da traze.zao mi je nadala,nikad nisam navijao za njega ,ali kad ga vidim onako osusenog i blijedog u facu ,bas mi je zao..nadam se da moze da osvoji jos koji roland garros!
Moze li neko da napise tacan podatak o Federerovim uspjesima do njegove 22. godine?
http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Federer
Pa pod early career sve imash.
Deserve's got nothing to do with it.
Hvala... Dakle u Djokovicevim godinama je imao 1 GS osvojen![]()
s tom razlikom sto djokovic nakon osvojenog prvog Grand Slema na narednih 7 nije uspio da se plasira ni u jedno finale, a Federer je nakon prvog osvojenog od narednih sedam osvojio tri![]()
To se mozda smijes samom sebi? Odlika glupih ljudi je da u rijeci sagovornika ubace nesto sami i onda se podrugljuju tim `iskazanim` rijecima.
I razlika je da je Djokovic prvi trofej uzeo sa 20, a Federer sa 21Koliko vidim, cini mi se da je Djokovic malo uspjesniji od Federera u tim godinama. Mada eto neko moze reci da je Vimbldon vazniji od AO, ali Djokovic ima nekoliko osvojenih turnira vise nego Federer tada. Ako ih bas uporedjujemo po godinama, to znaci da bi Djokoviceva dominacija morala da pocne 2010. (Federerova pocela 2003.), pa cemo vidjeti
Sustina cijele moje price je da je jako glupo momka koji ima 22 godine, 15-tak osvojenih turnira, 1 GS, trenutno 3. na listi, a uskoro ce vjerovatno biti 2., koji je pobjedjivao najvece protivnike i to cesto, otpisivati i pricati kako nikad nece biti najbolji teniser i ta sranja. Naravno da se ne moze ni sa sigurnoscu tvrditi da ce biti najbolji, jer ima dobru konkurenciju (Marej, Del Potro, Federer ce se jos drzati, a ja ne bih ni Nadala otpisivao i uvijek moze neko novi da iskoci), mada njegovim navijacima to moze biti dopusteno, jer jbg svi navijaci moraju biti pomalo subjektivni.
niko ne moze predvidjeti kakva ce biti Djokoviceva karijera. Ti vasi pokusaji predvidjanja su zapravo samo vase zelje, a cinjenica je da niko od nas nije vidovit.
Kod Nadala je bilo drugacije, mnogi su previdjali da ce brzo okoncati karijeru i da nece moci da igra dugo na tom nivou, i to se pokazalo tacno, ali te prognoze su se zasnivale na njegovom zdravstvenom stanju.
Po mom misljenju najvece sanse da nakon Federera zagospodari ima Del Potro, samo ako ga povrede zaobidju.
Oce li Djokovi nekad biti broj 1? Ja mislim da hoce, cak vrlo vjerovatno. Ali ne mislim da ce se dugo tu zadrzati.
tesko je predvidjeti kako ce se situacija odvijati za 2, 3 mjeseca a kamo li za dvije ili tri godine (za duze da i ne pricamo)
ono sto je cinjenica je to da su aktuelni broj 2, 3, 4 i 5 prakticno vrsnjaci i jos uvijek mladi teniseri, tako da ce jos dugo biti ljuti rivali u samom vrhu atp tura
vidjeli ste sto se desilo nadalu.....
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks