Ako neko moze da pobrise ove sramne sovinisticke postove, bilo bi dobro.
Ako ne, da se ne zanosimo da postoji ikakav red ili ravnopravnost na ovom forumu.
Roger Federer je najbolji teniser svih vremena - ovi ostali su smijesni. Bljesnu na tren pa ih onda nema po pola godine nidje.
Ako neko moze da pobrise ove sramne sovinisticke postove, bilo bi dobro.
Ako ne, da se ne zanosimo da postoji ikakav red ili ravnopravnost na ovom forumu.
Ko je rekao da ga mrzim,jednostavno morao sam se malo narugati njegovim fanovima kojih ovdje ima na pretek jer su ga vec bili proglasili za najboljeg tenisera danasnjice,a sad ih nema nidje....
A to da ga mrzim jer je iz susjedne zemlje mos macku o rep,jednostavno sam ravnodusan prema njemu,i mnogo je tenisera koje igracki vise postujem i volim da gledam.....zato neka ti izmisljanje i filozofiranje,ti coce znas odma zasto sam ja napisao post kakav sam napisao![]()
besmisleno je diskutovati o tome zasto neko navija za nekoga. Ja sam u pocetku navijao za Djokovica, ali sam se odrekao njega kad je poceo da balavi po terenu, pa sam postao ravnodusan. A onda sam se na raznoraznim internet forumima susreo sa njegovim navijacima, i poceo da navijam protiv njega. Ne postoje neobjektivniji i tako ostrasceni navijaci kao sto su njegovi i Marejevi. Pred svaki turnir njihovi ljubimci su favoriti, oni su najbolji, a uz to ne prestaju sa pljuvacinom po drugim teniserima. Bas smo skoro na jednom forumu konstatovali da njih dvojica imaju puno hejtera bas zbog navijaca.
Ja sam lijepo bio rekao da su price da ce djokovic bio no1. smijesne, i onda su me prozivali da sam hejter i sto sve ne...
Rekao sam da zna da zablista ali samo na kratko, uostalom kao svaki drugi teniser iz prvih 10, svaki nekad zablista, samo sto njihovi navijaci ih ne postavljaju odma na prvo mjesto, a djokovica odma...
Bio sam i rekao da ce odma nakon toga dozi do brutalnog rastrijeznjenja, eto i tu sam bio u pravu...
Sjetite se samo kako je nedavno Hjuit bio zablistao, a vidite ga sad...
jes Hjuit, sjecas se kad je on nedavno zablistao, prije 5-6 godina![]()
ispade MarejBravo za Del Potra, ovaj momak je sampionski materijal, u to nema sumnje.
da Hjuit, na poslednjem vimbledonu, prikazao je strasan tenis... dakle, nedavno, a ne prije 5,6 godina...
ali rasplet sinocnjeg meca - pricelessNajjace od svega je sto SMarej nije bio siguran da li prolazi ili ne, pa se raspitivao na twiteru
Najbolji dan za tenis u poslednjih nekoliko godina, prvi put sam navijao da Federer izgubi.
ne bih se zakleo , ali nekako mi je Fed prelako izgubio gejm na svoj servis (3ci set 3-4) i pazi cuda on je olducio izmedju Smareja i Delpainace mec fenomenalan totalna ludnica komentar za 10 , ali Federer opet u prvom setu nije postojao kao dizel zimi pun vremena treba mu da se zagrije i udje u udarac u mec
![]()
na sta su spali Rafa i Nole, kvalitet tenisa je na nivou nekog WTA turnira
Dobi Novak,na kraju lagano...
Напријед СОДЕРЕЛИНЖЕ!
zavisli djokovic od soderling sad i ako zavisi na koju foru kad je dobio medvedenka
Mozda medvedenko upadne umjesto Davidenka ako se ovaj povrijedioProsto, da bi Nole prosao Soderling mora da pobijedi. Ako Kolja dobije Nole ide kuci. Set kolicnik nema veze.
Rafael Nadal je najveci gospodin medju teniserima i sportista prva liga. Nikad taj nikog nije ni pljuvao ni potcjenjivao niti se sad vadi na povrede. Svaka cast Rafa majstore
xaxaxaxa dje je Nole buduci no.1..... xaxaxaxa.... nema ga ni u polufinalu...xaxaxaxaxa
ovo je bilo namjesteno!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks