Ajde napisite ako vam nije muka, crno mi je silazit sad za Vijesti
"Previse se zblizili"... Da se to Dejo nije prepao malo?![]()
oduševljen sam dejovom izjavom... po prvi put u život! svaka mu je na mjesto bila. i za selektora, i za našu ligu, i za igrače i za sudije!
počinjem opet da se nadam u smjenu filipovića!
Ajde napisite ako vam nije muka, crno mi je silazit sad za Vijesti
"Previse se zblizili"... Da se to Dejo nije prepao malo?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
AJMO CRNA GORO !!!
Hmmm... interesantno.
I Mirko za Romu, kad već brojimo.
Nikola Zvrko potpisao za Manchester City
http://www.vijesti.me/index.php?id=323686
bice nesto od reprezentacije za par godina ako tako mladji nastavljaju (Batrovic, Vukcevic, Gardasevic, Isljami, Mugosa,...)
ima sad uslova da napreduje i da se obezbijedi. Samo da englezi ne pocnu da ga vrbuju, mada nisu oni skloni tome.
Marko Mugosa igrach Borca iz Cacka bi trebalo da predje u zimskom prelaznom roku u Crvenu Zvezdu .
BISOGNA VINCERE !
Velika stvar za njegaBivši kapiten Partizana, a sada član Fiorentine, Stevan Jovetić osvojio je treće mesto u izboru za najboljeg mladog igrača godine u izboru uglednog britanskog časopisa Vorld Soker (World Soccer). Jovetić je osvojio 9,8 odsto glasova čitalaca tog časopisa, a prvo mesto pripalo je Argentincu Serhiju Agueru iz Atletiko Madrida (45,1 odsto glasova). Brazilac Alešandre Pato iz Milana osvojio je drugo mesto sa 25,2 odsto glasova, a iza Jovetića našli su se Karim Benzema (Real Madrid) i Bojan Krkić (Barselona).
Jovetić je ove sezone za Fiorentinu odigrao 11 utakmica i postigao šest golova. On je do sada za reprezentaciju Crne Gore zabeležio 13 nastupa i šest pogodaka.![]()
kad ce se znat skim ce mo odigrat prijateljski mec u martu??
skoro svi su vec zakazali a mi opet zadnji. cak je i bosna zakazala za jun utakmicu protiv njemacke (ceka se njemacki potpis), a njemacka vec od sada je zakazala utakmicu sa argentinom 15.8.2012
da nebudne kao vazda da dobijemo neku selekciju sa kojima nece niko da igra.
to ce tako sigurno bit, nemasmo jos nekog extra jakog da vidimo moze li se ista ucinjet
A ljudi, što bi oko slučaja "selektor"??? ostaje li file ili?
Mora da ce 31. uvece da zasijedaju...
valjda je 18tog zakazan sastanak za raspravu o tome ???
AJMO CRNA GORO !!!
Otkaz Filipovicu bi bio lijep novogodisnji poklon svima...
ako se budu vodili po zaslugama mirni smo, ali imam osjecaj da ce se usupkat file
Gledajte Deja u kostim djeda mraza 18.
Imam neki osjecaj...![]()
Kapelova plata kao 250 Filipovićevih
Zoran Filipović ima oko 250 puta manju platu od Fabija Kapela, najplaćenijeg selektora na svijetu, a oko tri puta manju od selekora Nigerije Šaibu Amodua, najmanje plaćenog selektora predstojećeg Mundijala u Južnoj Afrci.
....Ukoliko se te cifre uporede sa godišnjom platom Zorana Filipovića, koja prema nezvaničnim informacijama iznosi između 30 i 40 hiljada eura, dobija se podatak da selektor reprezentacije Crne Gore zarađuje mnogo manje od kolega....
http://www.vijesti.me/index.php?id=324656
Inače,srbijanci su Antiću povećali platu na 100k mjesečno,al u isto vrijeme njihov je savez od plasmana samo dobio 10mil![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks