vala mnogo jada! Na Jahorini je čas 15 eura, ako uzimaš instruktora iz hotela ili apartmana u kojem si smješten, odmah ti je cijena 10 eura, i još ako ide dvoje, troje iz porodice, daju ti popust! Ski- pas je 17.50 eura i to je ove godine poskupio, s tim što je poludnevni 12.50 eura, a to poludnevni je od 9-13 i od 11-16, žičara radi do 4 ali se poslednji put ukrcaš oko pola četiri i zaustavljaju je u 15.50 h.
skijališta su ti bukvalno ispred hotela ili apartmana, cijene su više nego povoljne (espresso 0.75 eura, kuvano vino 1.50 do 2 eura, zavisi od objekta, topla čokolada, bijela, crna 1.25 eura!!!), hrana vrlo pristojne cijene, mogu reći čak i niže nego u prosječnim lokalima u PG!
Je li moguće da je u Kolašinu čaša kuvanoga vina 4 eura?
Ne znam da li sam dobro čula, brat mi je bio za vikend i rekao ali moguće da sam permutovala?
Sve u svemu, nas četvoro je za iznajmljenu opremu i instruktora skijanja, za sedam dana, dalo 390 eura!
Obožavam Žabljak i Kolašin ali ove godine sam promijenila i nijesam se pokajala, 7 dana sam bila u raju, non-stop je snijeg paduckao, cm-dva dnevno, a bilo ga je oko 40 cm dolje, a na vrhu preko 70 cm! ma, prava zimska idila
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks