Zato sto je dosadna. Svaki mec koji igra resava na jedan potez ili na gresku protivnika ili sudije kao veceras. Jer je standardno smorna atmosfera na stadionu, lopta od igaca do igraca putuje po godinu dana, i stvarno ne shvatam ko ono moze da gleda...kazna.
No dobro, moze bit da ja samo ne volim fiorentinu :mrgreen:
A fora sa Kuzmanovicem je sto razbija![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Uuuuuuuuu kako znate da prozivate sto je ovoPravi ste politicari
Pazite se da ovaj Marsej ne iznenadi,vole da igraju sa 3 spica,pa moze bit ovo,ono...
Cisto par stvari o mecu da kazem,a dosta toga mi nije bilo jasno.
Zbog cega su igraci tog kvaliteta izasli sa onako jadnim mentalitetom na ovakav mec?Ajde da su u pitanju djeca,nego sve iskusni igraci.
Maicon je odigrao katastrofalno.Nije mi jasno kako najbolji bek na svijetu moze da igra onako kriminalno i da mu onaj mali Pedro stalno bjezi,a da on ne moze da probije u napadu Abidala koji se tek oporavio od H1N1.To mi niti malo nije jasno.
Mota je 5 sezona igrao za Barsu,a opet ne umije nista da pokaze protiv svog bivseg kluba.
Eto se nesto trudio,ali opet nije imao ko loptu da mu baci.Onaj sut u drugom pol kad je prosao po lijevoj strani u sesnaesteracopali je coek u aut.Lici li to na covjeka koji je u top 5 napadaca na svijetu?
Odbrana se dodaje na 20 m od gola i vise puta gube loptu.Kao da su bili drogirani.I nikako mi nije jasno kako su uspjeli da ih nadskoce svaki put oni Barsini kepeci kod prekida?
Barsa je bila mnogo bolja,ali joj je sve polazilo za nogom.Sutira Alves sa 35 m iskosa,pogadja bezveze ovog naseg i ide u korner i iz tog kornera primamo gol
Kod drugog gola najbolji bek na svijetu ostavlja onog kepeca samog i primamo drugi gol
Znate li kad ce Barsa ponovit vise onakvo prvo poluvrijeme?Nikad,cak ni kad ponovo bude igrala sa nama![]()
Tacno Nino_pg... a vi fudbalski znalci,LJUDI KOJI JEDVA CEKAJU DA INTER ODIGRA LOSE,DA PLJUJETE POSLE DANIMA,brzo zaboravljate 0 :4 vs milan,1 :5 vs genoa,i tako to... polako ... inter je veceras odigrao najkatastrofalniji mech u zadnjih ko zna koliko,ALI SIGURNO CE IMATI JOS STA DA KAZE OVE GODINE U LIGI SAMPIONA..
Ne sprdaj se. Glavu nam otvaraju danima, red je da plate malo. :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
ne bih mnogo komentarisao bez prvo poluvrijeme koje sam odgledao. Naime da buducnost onako odigra protiv barce na kamp nou malo bih se zastidio i reka a sto je ovo brate nema mesija i ibre i opet ovi moji ne mogu svezat......ali pogledati igrace koje vrijede preko 200 miliona i koji prvih pola sata loptu ne mogu da dovate smijeso i presmijesno.
Dobio je Inter i Djenovu i Milan, al nesto se ne sjecam da su imali po 0-2 suta u toku utakmice... I bez sanse... Ako su ljudi posle prve tekme mislili da je Inter dotakao dno Murinjo je svima pokazao da ako uzmes lopatu mozes da iskopas jos vecu rupu
Penal za Inter??? Ne sprdajte se... Ne bi ga svirao Roseti...
Barsa lagano odradila najvazniju utakmicu dosad u sezoni, ali opet im nije siguran prolaz... Suluda grupa...
Steta zbog lige sampiona sto ispade Liverpul, ali makar jedno veliko ime manje... Uvijek su zajebani bili kad dodju eliminacije...
Dobra stvar je sto je Fiore prosla pa ce Jovetic jos malo da kulira LS...
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
Kadar su kratko zadrzali,ali po kameri koja stoji iza gola mislim da je bio penal.Jbg,nama 2 gola protiv Reala ponistavaju.
Barsa melje i bez po tima. Onaj Inter samo neka je zdravo. Opet se pokazuje da se vrlo prosjecan fudbal igra u Italiji. Spanska i Engleska liga su najjace i najlejpse za gledat.
Zodiac,svaka cast...nisam ocekiva realnost od milaniste
Jov, pa sto kazes na to da ce 4 italijanska tima biti u 8mini? Jedina liga sa 4 predstavnika
U italiji se igra MUSKI fudbal. Odbrane su cvrste i agresivne. U Spaniju odbrana NEMA kod slabijih timova..Razvukuju ih lagano.
A o Englezima necu...Prodane duse, prodana liga...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Inter je smijesna ekipa,jbt bez Mesija i Ibre oni se sprdaju s njima,nema ljeba od Italijana
Neka je ispa Liverpul,You'll never walk AGAIN(sad se tjese kako ce uzet LE)
Na kraju ili Chelsea ili Man Utd protiv Barse
GLORY GLORY MAN UTD!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sinoc sam odma rek'o da je penal iako je onaj idiot od Jacimovica tvrdio suprotno.
Jakuza
@Uopste ne mora da znaci da bi dobili sa Messiem i Ibrahimovicem.Drugaciji sastav,drugacija koncepcija.Igrao sam iz 1-1,jer sam vjerovo da je Barsina prednost sto igra sa izmjenjenim sastavom.U prvom mechu su bili kompletni i 0-0.
Inter je , za evropske okvire, jedan mali klub a to govore i rezultati koje ostarauju u evro kupovima zadnjih 10 godina.
Fiorentini svaka cast za prolaz dalje a liverpul je zasluzeno ispao. Ko je kriv, bezitez ili igraci to stvarnoeen znam ali ocigledno nista ne stima ove sezone.
real veceras sa drugim timom igra protiv ciriha a vidjecemo sto ce ucinjet juve, milan i bajern.
Interov problem je sto nemaju tehnicara na sredini terena.Valjao bi im makar jos jedan pored Snajdera.
Barsa je u svim segmentima igre bila bolja a o kvalitetu talijanskih klubova je suvisno pricati. Italijanska liga je zadnjih godina prosjecna. Vidjecemo Fiorentinu kad naleti na neki bolji klub kako ce da bude presauhovana.
Sto se tice engleske lige i prodanih dusa i lige. Hm, ne znam na sto mislis? Sto je prodano?
Pa sto ako mu je usao u putanju? Ne no ce da ga pusti da prodje? Ovaj je PAO KAO GLUMAC I ZATO NIJE DOBIO PENAL. Pelana gledalo nije. Samo ga je on i trazio,cak se ni njegovi saigraci nisu bunili. A te tvoje analize me apsolutno ne zanimaju.
I zamolio bih te da pripazis malo sto pricas,i bez toga vrijedjanja. Nisam ti ja kriv sto ti tim pojma nema,i sto ti trazis nekakve utjehe dje je nema.
DICIOTTO
Polovinu sezone možeš oduzet odma, evo decembar.
Da se tolike pare ne vrte oko njega, ne bi ga primica ekipi prije Pedra sigurno.
Da pohvalim ponovo brata mog Zdravka.Mnogi su odje govorili da je prosjecan igrac,evo bas pokazuje iz kola u kolo da je prosjecan igrac.Momak je tek napunio 22 god a ovi debili ga prodadose za smijesnih 8 miliona.Mogli smo ga mi uzet:cry:
http://www.golovi.net/217067/Rendzer..._izvestaj.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks