Page 221 of 1170 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast
Results 5,501 to 5,525 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad je i zvanicno - Rodik nece igrati na zavrsnom Mastersu, umjesto njega upada Soderling. Ceka se jos i Del Potro koji nije skroz izvjestan za ovaj turnir.

Djokovic kao novi Federer? Svasta moze biti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da bi Djokovic dostigao Federera, potrebno je jos puno krvavog rada. I to je jako jako daleko. Mada u svakom slucaju za sada pokazuje dobar potencijal za tako nesto.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na završnom masters turniru u Londonu u grupi B sa Rafaelom Nadalom, Nikolajem Davidenkom i Robinom Soderlingom.

To je određeno danas žrijebom u Londonu.

U grupi A igraće Rodžer Federer, Endi Marej, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.

cssr Guest

nadala i verdaska odmah posle ovog turnira ceka finale dejvis kupa protiv ceha u barseloni

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,078
    Thanked in
    2,321 Posts

Samo za sinishu...

Novak Đoković za B92: "Plakao sam posle poraza"
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma ebes plakanje, svi placu. Nego, vidjeste li kako SoderKing lagano oladi Nadala? Covjek mu se bas nameracio, tacno se vidi da protiv njega ima poseban motiv, i protiv njega nema onih padova u igri koje cesto ima kad igra protiv drugih iz vrha. Ali onaj "tomahawk" forhend - nemam rijeci Steta sto je kasno sredio glavu, mogao je biti sjajan igrac.
    Nadal nije ni sjenka onog starog i cini mi se da nema sanse da to ponovo postane. Mislim da nece proci u drugi krug, a pitanje je da li ce otkinuti koji set u grupi. Sa Novakom su mu sanse ravne nuli, a sa Davidenkom se mucio i kad je bio u najboljoj formi.
    Fedex se sinoc mucio protiv Verdaska, na kraju lagano u trecem setu. Za njega je cak dobro da na pocetku ima tezak mec, jer u zadnje vrijeme zna da se opusti nakon laganog pocetka. Bice ovo zanimljiv turnir.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne gledam tenis, moze li mi neko reci sta se desava na mecu Djokovic-Davidenko? Vidim da je Nole izgubio prvi set, a nisam to ocekivao racunajuci na trenutne forme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    ne gledam tenis, moze li mi neko reci sta se desava na mecu Djokovic-Davidenko? Vidim da je Nole izgubio prvi set, a nisam to ocekivao racunajuci na trenutne forme.
    1:1 u setovima, Djokovic u 3. vodi 3:2 i ima servis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iii djokovic nastavlja seriju...

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

i naravno pobjeda
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odavno nisam gledao ovako dobro izdanje Davidenka. U top je formi. Djokovic je pobijedio iako nije pruzio blistavu partiju. Svaka cast zbog toga. Bio je ovo tvrd mec, puno lijepih poena, snazna igra, uzivancija.

cssr Guest

davidenko tradicionalno dobro igra u ovo doba godine
    ne bi ne zacudilo da se opet nadje u finalu masters kupa

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs up

Opak meč, Davidenko sjajan, Novak junački dobio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj Federer je stvarno ocajan, svi ga dobijaju Druga pobjeda, skoro pa je obezbijedio prolaz u polufinale. Skoro isti mec kao protiv Verdaska, izgubi prvi set, drugi malo stisne, u trecem slijedi razbijanje. Bice zanjimljivo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je dobar tenis ali svaki mec na ovom turniru. Svaka cast svima. Federera sam gledao sinoc. Stvarno je odigrao kao u najboljim danima. Bice ovo sjajna zavrsnica. Nevjerovatan tenis.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Ovaj Federer je stvarno ocajan, svi ga dobijaju Druga pobjeda, skoro pa je obezbijedio prolaz u polufinale. Skoro isti mec kao protiv Verdaska, izgubi prvi set, drugi malo stisne, u trecem slijedi razbijanje. Bice zanjimljivo...
    ali kakva igra u dva uzastopna gejma drugog seta kad je prvo napravio brejk pa onda sa nule sacuvao servis, kao vino e sto je stariji ljepse ga je gledai kako plese po terenu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    ali kakva igra u dva uzastopna gejma drugog seta kad je prvo napravio brejk pa onda sa nule sacuvao servis, kao vino e sto je stariji ljepse ga je gledai kako plese po terenu
    Neka plese dok ne naleti na Novaka pa ce morati da povije suknjicu

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Neka plese dok ne naleti na Novaka pa ce morati da povije suknjicu
    nesto si pobrkao,Marej nosi suknjice ? a Novaku svaka cast u odlicnoj je formi ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    nesto si pobrkao,Marej nosi suknjice ? a Novaku svaka cast u odlicnoj je formi ...
    Ne znam, antipaticnijeg tenisera od Mareja cini mi se da nema a sto se suknjice tice, poslije onih suza Fedexa mozda ima i brus ispod majice heh . Salim se, ja postujem vrlo Federera kao igraca ali zelim da ga Novak svrgne sa trona.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Novak je opet odigrao naopako protiv Davidenka,povukao se i dozvolio Kolji da ga napada,pravo da vam kazem nije mi jasno kako je dobio mec,Kolja s druge strane odlican,ima on taj stari problem,jednostavno zakoci kad je najpotrebnije,CHOKER je(protiv najboljih),ali ocekujem da nocas lagano savlada Nadala u dva seta!
    Novak sa Robinom,a Robin je sad pun samopouzdanja,dobio je svog zakletog neprijatelja,tako da nece biti lako,ali ako Novak bude napadao i igrao svoju igru,koliko god dobro da Robin bude igrao nece moci nista vise do eventualno jednog seta.
    A i dosadasnji H2H pokazuje dosta toga, 5:0 za Novaka
    Rodzer se dva puta vraca sa 0:1 i pobjedjuje pritom razbija i Verdaska i Mareja u 3. setu,KLASA!
    Svaka mu cast bas mi je milo sto je pobijedio najdosadnijeg igraca na turu sinoc
    Delpo na misice protiv Verdaska,Verdasko dva puta blizu pobjede,ali mu se ne da,ostaje mu jos uvijek nada da ce se naci u polufinalu!
    Ipak se ja nadam da ce to bit Delpo,ali daleko je on od prave forme,a i mnogo puta je pokazao da ne moze fizicki da isprati zahtjeve sezone!
    Sve u svemu idealno finale bi bilo Federer - Djokovic
    Last edited by Jakuza; 25-11-09 at 10:36.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Ne znam, antipaticnijeg tenisera od Mareja cini mi se da nema a sto se suknjice tice, poslije onih suza Fedexa mozda ima i brus ispod majice heh . Salim se, ja postujem vrlo Federera kao igraca ali zelim da ga Novak svrgne sa trona.
    ma znam da se salis volio bih i ja da Novak naslijedi Feda ali za svrgavanje je rano ,pokazao je to na ovom turniru Fed......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer je sinoc odigrao toliko dobro protiv Mareja da mislim da mogu slobodno rec da mu je sinocna partija jedna od boljih u prethodne dvije godine. Poezija...... Znaci nakon prvog izgubljenog seta je jednostavno ekplodirao, svaki mu je udarac bio savrsen. No, vidjecemo sto ce bit. Jak turnir je u pitanju sa igracima koji su svi vrhunski teniseri. Navijam za Novaka pa sto mu Bog da.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakav smarac ovaj Djokovic. Odigra dobro dva turnira, i taman kad udje u onaj svoj napadacki ritam on se opet povuce iza osnovne linije i samo prebacuje. On je jednostavno igrac koji nema svoj prepoznatljivi stil igre, nikad ne znas kako ce igrati. I po tome je jedinstven, ako ni po cemu drugom.
    Ovo sa Soderlingom je klasicni pusheraj, a Soderling to ne prasta. Takvom udaracu se ne uzima brejk ovakvom igrom.

edit: evo i svoj servis izgubi. Ako Soderling ovo dobije u dva seta onda sigurno prolazi, bez obzira na trece kolo.
    Last edited by OCTAVIAN; 25-11-09 at 16:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

drugi set je Nole tankovao, ali bojim se da mu ovih 6-1 ne prisjedne na kraju, jer se moze desiti da gem kolicnik odlucuje. Jedno od najgorih izdanja ove sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aoooo a vidji Djoku bez svija,aaaaaa,znaci,pokrijte se usima svi vi sto ga velicate i pravite od njega supermena,cak norisa ne znam ni ja vise sto,aoooooo,ovo 6-1 ne bi smjelo amateru nekom da se desi.....

Page 221 of 1170 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)