Ja sam 100% siguran da nam nece Italija doc.a ne bih ni volio
Ja sam 100% siguran da nam nece Italija doc.a ne bih ni volio
Grupa "pu pu jezik pregriza"
Spanija/Engleska
Turska/Srbija
Norveska/Irska
Slovenija/Vels
Majka nasa Crna Gora
Azerbejdzan
Grupa "gospodi pomiluj"
Rusija/Hrvatska
Grcka/Slovacka
Letonija/Bjelorusija
da je vjecna Crna Gora
San Marino/Luksenburg
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Crna Gora napredovala za dva mjesta na rang listi
http://sportskiportal.com/crnogorski...ang-listi.html
Da smo dali jedan go vishe ili jedan manje primili,vec bi bili u 4 sheshir. To bi bilo onda betonirano,ne josh jedan mandat nego"Proglashavam,druga Fila za selektora reprezentacije bez ogranichenja trajanja mandata.."
Nego,mladi smo,neiskusni... A i stvorili smo kult reprezentacije... Michi tamo... Pi
Slazem se.
Grupa za prolaz
Portugalal
Švajcarska/Slovačka
Sjeverna Irska
Bjelorusija/Vels
Mi
Samo ne Azejberdžan
Filixovicu odlazi
ovo je za svaku pohvalu, dakle primijeticete da je momak svoj prvi post podario rijecima podrske svima nama dezurnim pljuvacima djela zorana filipovica. Svaka cast momce
Uzgred cuo sam da je filipoviceva cerka bila mis portugala tako da ako ko ima dje kakvu slicicu ili link neka baci![]()
Nemačka- najsporija reprezentacija prvog sesira
Danska- tesko da ce se vratit na staze stare slave a i pola se penzionise nakon WC
Austrija- totalni raspad
Kipar- vidjeli ste i sami, nidje veze
Crna Gora
San Marino- najgora ekipa svih vremena
Daako dodje opet Irska da se sprdamo po gradu :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
e oni ircu su stvarno bili gospoda koliko popismo sa njima one dva dana majko mila![]()
Eto ako ne moze Irci bilo koji ostrvljani![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Veli File mozda cju zvat' Kudemora HAHAHAHAHA ..![]()
BISOGNA VINCERE !
http://www.sportske.net/vest/domaci-...-ep-10390.html
evo koliko košta selektor i plasman na prvenstvo![]()
Dobar je Kudemor . Samo je tehnicki ne poduchen barem ja tako mislim .. N'o mi je smijesno![]()
BISOGNA VINCERE !
A vidji taman bi prije on trcha svih 90 minuta no ijedan nash sa one mrchene sredine i to josh choek nema zashto da se bori ali je navika jbga :P
Mada jel on ima koji nastup za Ganu okle li bi?Chini mi se da je ima problem zadnji put kad je dobio poziv zbog vize neshto pa nije igrao?
Ne znam, meni se cini da su Drincic i Pekovic sve bolji.. Borbeni maksimalno, igraju jako, Pekovic uvijek da uskoci ako je kakva guzva
Mana je to sto su klasicni mesari, nema nikakve kreativnosti ili ideje za napad koji bi poceo od njih..
Ne znam zasto bi zvali Kudemora kad je on po svojim karakteristikama identican ovoj dvojici, a po "kvalitetu" dosta iza njih..
Meni se cini da bi jedini razlog za to bilo popravljanje budzeta Buducnosti..![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Nisam pratio Kudemora mnogo.. ali eto... nzm moze li biti gori od Pekovica... sumnjam![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pekovic ako ne dobije zuti karton jednu utakmicu to ti je njemu ka da nije igrao utakmicu ne pishe mu se ta u statistike![]()
Nzm... ja se samo nerviram kad ulazim u ovu pricu, i onda mi je bolje da cutim.
Kako nema jednog postenog covjeka tamo, da nadje krstenog trenera (Njemac ili Holandjanin, idealni po meni). Imamo fine mlade igrace.. Fatic je napredovao izuzetno. Zverotic mora da igra prije 3-4 "standardnih". Vujadinovic? On je potponuo u zaborav.. Mrak ga je pojeo.. Ne moze biti gori od Bataka, sanse nema.
Jos mladih momaka tu ima.. Bojovic, Nikolic... Blazic mi se ucinjeo kao dobar, i definitivno u buducnosti ga vidim ispred Bozovica i Poleksica. Ovoga prvog posebno.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Dovedu li Kudemora odrecicu se crnogorske reprezentacije dok sam ziv! Pored nasih igraca da dovedu ovu kljusinu je sramota, bruka za sva vremena!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks