bravo file majstore, mirko legendo, dejo genije..............
![]()
Zna li ko sto je receno na tu djaolju press konferenciju u 1?
Bijo si poziw koi se neodbija
Sad sam slusao konf. - fila je rekao : Stvoren je skelet ekipe i do toga je doslo uz muke . I da se lozi sto je Mirko i ekipa dosla da ga pozdravi nakon gola .. I prica o nastavku karijere !~
BISOGNA VINCERE !
Crna Gora u petom sesiru
http://sportskiportal.com/crnogorski...etom-eiru.html
Kad je zrijeb za kvalifikacije za evropsko 2012 ??
navedeno ti je u clanku - 7. februara sledece godine...
Sastav šešira za žreb kvalifikacija za EP 2012:
Prvi šešir: Španija, Nemačka. Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugalija, Francuska i Rusija.
Drugi šešir: Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Srbija, Turska, Danska, Slovačka i Rumunija.
Treći šešir: Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Severna Irska, Austrija i Bosna i Hercegovina.
Četvrti šešir: Slovenija, Letonija, Madjarska, Litvanija, Belorusija, Belgija, Vels, Makedonija i Kipar.
Peti šešir: Crna Gora, Albanija, Estonija. Gruzija, Moldavija, Island, Jermenija, Kazahstan i Lihtenštajn.
Šesti šešir: Azerbejdžan, Luksemburg, Malta, Farska Ostrva, Andora i San Marino.
HRVATSKA
SRBIJA
BiH
SLOVENIJA
CRNA GORA
....
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
moze i ovo lagano da se desi !!!!:-D:-D:-D
Ja bi najvise volio:
Rusija
Danska
Sjeverna Irska
Vels
San Marino
hajd jos mjesec dana da se skinu ove vize pa da dozivimo da budne gostujucki blok od nas pun
najvise bi volio protiv njemacke da se igra, posto su se svabi pomamili da nisu nijednu utakmicu ove godine izgubili a nesto manje od 10 golova primili od 20 i nesto utakmice
francuska ili rusija
grcka ili svajcarska
austrija ili bugarska
vels ili madjarska
MONTENEGRO
san marino ili luksemburg...
MISLIM DA BI U OVAKVOJ GRUPI MOGLI BITI I PRVI...SAMO DA ANRI NE IGRA RUKOMET![]()
:)
Ma nek' dodje ko god hocje samo ne Srbija (ne bih mogao da podnesem tih dana podjele ) a ni Holandija ni Shpanija mi se ne mile ..
BISOGNA VINCERE !
Mislim da ovako neshto ne bi bilo loshe
Hrvatska/Portugal/Francuska
Grchka/Svajcerska/Slovachka
Bugarska/Norveska/Austrija
Letonija/Bjelorusija/Kipar
Montenegro
San Marino/Andora/Luksemburg
![]()
Hrvatska, Slovacka, Norveska, Kipar, Andora, i novi selektor.
Barem iz 6 sesira da padne neko lak npr. Andora .. a koje smo srecje pashcje nam Azerbejdzan ..
BISOGNA VINCERE !
Iz prvog sesira definitivno Rusiju bi volio, oni ce bit najslabiji u prvom sesiru! Sad ce kod njih krenuti poptuni raspad sistema, Gus Hiddink ih napusta i odose oni po qrcu![]()
najgore bi bilo iz 6. sesira da nam dodju farska ostrva namrtvo su ljudi napredovali ulozili su dosta u fudbal i sad dosta tesko gube cak imaju i remija u goste i pobjeda doma. I mladje generacije njihove takodje izgleda su poceli da ulazu.
I Brian Kerr ih vodi.![]()
Ajde kad ste vec svi zelje iznijeli:
Italija (vjerovali ili ne)
Grcka (katastrofa od ekipe)
Finska
Makedonija
San Marino.
Bijo si poziw koi se neodbija
ako budemo igrali kao do sada u toj grupi prolazimo ovako:
Italija 0 bodova
Grcka 1
finska 3
makedonija 3
isan marino 6
13 je malo za prolaz ali bolje nego u ove kvalifikacije i dovoljno za cetvrti sesir i file opet osta selektor![]()
Moze i Francuska, bar cu taj put sa dodatnom motivacijom posjetit stadion.![]()
ahahahahha bravo bravo![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks