Page 219 of 1169 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... LastLast
Results 5,451 to 5,475 of 29225

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novakova poruka za dusmane: DA MOGU SAMO ***** DA MU POPUSE!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    svaka cast djokovicu! stvarno drzi lekcije evo 2 mjeseca..ali samo da vas pitam sto nije drzao lekcije na gran slamovima sto su iza nas..?
    Zasto??Pa to i vrapci na grani znaju....Novak moze da dobije i razbije svakog pa i Fedexa kad se igra do 2 seta,na GS se igra do 3,a on nema zivota,i uvijek padne pri kraju,eto zato...Dzaba mu svo umijece ovog svijeta,kad nema snage za sportistu koji zeli bit broj 1...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali ovo nije Nole koji nema zivota ovo je NOVI NOLE!Trci kao lud,nema umaranja vise kao prije.To je od njega uradi novi trener.Evo dvije nedelje je odigrao neprestano a da se nije ni primijetilo...

Patit ce te sledece godine,svi vi koji ne volite Noleta.Jeste vidjeli kako se salio juce Nadalom?Na sta je ono licilo?Proslo vreme Nadala,nema vise da se stize sve,mada i ono juce Bolt ne bi stizao !!!Masakr!
    Prosel nedelje Federera u Bazel ove Monfils u Parizu!Ni publika ne pomaze protiv SUPER NOVOG NOLETA!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bi volio,ali do sad jos nije igrao do 3 seta,ovo do 2 ne brojim,toliko bi i ja izdrzao da trcim ,vidjecemo kad pocne po 3,4 ure da se ganja....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tek sto ce do pocetka sledece sezone,ovaj trener od njega da napravi!Na sto ce to da lici bas me zanima . . .Trenutno moze mnogo vise da izdrzi od Nadala!Takodje trenutno ubjedljivo najbolji teniser na planeti!

Stvarno ljudi prejak je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde sad i vi precerujete...Jes, od jednom niko ne valja vise, sad je Nole najbolji.Daj, nemojte lupat.Budite malo objektivni.Covjek igra u super formi sad, sto jes jes, odlicna igra, snage ima dosta, ali se umor itekako primjecivao.Ne bih ja otpisao ni Federera ni Nadala ni Del Potra ni Marey-a ni nikog iz prvih 10.Sve su to sjajni igraci koji mogu uvijek mogu da pomrse racune jedni drugima.Sve je trenutak inspiracije, trenutne forme i mnogo drugih faktora...Da je Nole sad u najboljoj formi od svih - jeste.Da je osvojio 3 od zadnja 4 turnira - jeste.Ali polako, ima on jos da gura.Vidjecemo sta donosi London.
    Svaka cast na svemu sto je pokazao u zadnje vrijeme, ali to je ipak on u najboljem izdanju, a svi znamo da ni on ni bilo ko drugi ne moze to odrzati uvijek.Bice tu i padova, a po njegovoj iscrpljenosti, mislim da London nece biti super turnir za njega.Ja bih volio da bude, ali sam pesimista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post
    Ne bi im ni to dao :mrgreen:
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novakovi navijaci su inace poznati po tome da nikad ne pretjeruju

Svaka cast za ovaj turnir, ali samo polako, Grand Slam je ono sto se racuna kad se sve sumira. I prosle godine je on bio u formi na kraju, osvojio zavrsni Masters, i iste su price kruzile o novom vladaru, pa nista ne bi od toga.
    bjeloZ@ - slabo ti pratis Novakovu karijeru ocigledno. Za njegov fizicki napredak nisu zasluzni treneri, vec hiruske intervencije na disajnim organima koje je uradio prije nekoliko mjeseci, zbog cega vise nema onih problema sa disanjem, pa moze mnogo jace da trenira nego ranije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post
    idi lijeci se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemo da mi malerises sa lijecenjem,i opusti se tek je poceo da osvaja

A znas ko mu je novi trener,i koga je sve trenirao prije njega?!Prie bih rekao da je to u pitanju,jer mu noge sad rade nenormalo a njih hvala Bogu nije operisao!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I kad vec pominjes kad je tacno operisao to???Posto ti pomno pratis reci mi!!!

Ne moj da pises o necemu o cemu ne znas,jer trenutno ne mozes da vjerujes kolko Nole dobro igra!Davno je Novak to operisao,a trenera je u skorije vrijeme nabavio!

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    14 Posts

sto jes jes, nekako igra ljepse za oko, agresivnije dosta... stvarno se masu popravio, sad oce li moc do prvog mjesta ko zna.

evo federer i dublove igra malo mu para i poena, nadal ce se kad tad vratit u formu, del potro je ludak zesci...

ma svi su dobri, vrhunski tenis! mada valjalo bi da djoka bude prvi bar dva dana ;pp

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by stastopojo View Post
    nadal ce se kad tad vratit u formu,
    Wrong. Nažalost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Wrong. Nažalost.
    I ja mislim, nazalost. Kako je oslabio covjek, ono je nevjerovatno. Bukvalno ga pola nema.

Sto se Novaka tice.. Polako ljudi.. Dok je on ispadao u drugo kolo GS-ova ostali su umirali, trosili energiju. Sad je njegov period, ali i kraj sezone. Od januara cemo vidjet', ako zadrzi ovakvu formu bice tu materijala za prvo mjesto, pogotovo protiv poluNadala i, reklo bi se, nemotivisanog Federera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Monfils je u dobroj formi .. Trenutno je jedini koji moze Djoku da parira .. po meni ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stastopojo View Post
    sto jes jes, nekako igra ljepse za oko, agresivnije dosta... stvarno se masu popravio, sad oce li moc do prvog mjesta ko zna.

evo federer i dublove igra malo mu para i poena, nadal ce se kad tad vratit u formu, del potro je ludak zesci...

ma svi su dobri, vrhunski tenis! mada valjalo bi da djoka bude prvi bar dva dana ;pp
    ne moze takva velicina da ispari tek tako sa planete, bio je najbolji, kad je bio u vrhuncu forme istraumirao je velicinu kao federera, djokovic npr nikad nece imati tako zestokog protivnika.....

velika povreda je to, treba mu jos godinu dana pa da bude onaj stari... to je sastavni dio sporta, to se svaki dan desava u tenisu manje nedje vise... nadal je mlad a vec je toliko dao tenisu...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    14 Posts

Wrong. Nažalost.
    vidjecemo, mozda nece biti onaj stari nadal ubitza, ali oce dovoljno ubica da djelje redom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Monfils je u dobroj formi .. Trenutno je jedini koji moze Djoku da parira .. po meni ..
    reci da se salis

Thanks Thanks Given 
    591
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    reci da se salis
    ma stv je dobar moze cak i Rodika na rolan garosu da ezbaci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal je isforsirao svoje tijelo previse i sad ima koljena kao da mu je preko 30 godina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko puta smo culi tu pricu u koju ja nesto ne vjerujem, mislim nekako mi djeluje nerealno cus kao da mu je preko 30 godina...wtf?

cssr Guest

1. bez obzira sta uradi u londonu, djokovic je sezonu zacinio sa jednom velikom titulom kakav je pariski masters (ma koliko se neki upinjali da uzalud i bezrazlozno omalovaze masters turnire) kojeg uzgred u svojoj kolekciji nemaju ni federer niti nadal, a imaju ih dosta
    2. ovo je novakov 5. osvojeni masters od 9 njih ukupno. sjajan procenat, koji ce nadamo se vremenom samo da raste
    3. pokazao je kontinuitet. odnosno sposobnost da vrhunski odigra na nekoliko vezanih turnira (i da ih osvoji)
    4. nakon sto je tukao kralja u njegovom bazelu, na red je dosla i lekcija parizaninu u gradu svjetlosti

sto se tice zavrsnog masters kupa, novak taj turnir moze da odigra potpuno rastereceno tj bez prevelikog imperativa
    -vec ga je osvajao
    -do kraja godine prakticno ne moze ni gore ni dolje od 3. mjesta (iako ima par nerealnih teoretskih kombinacija)
    ako se grupe budu sastavljale po semi 1-3-5-7 odnosno 2-4-6-8, trebalo bi ocekivati da se nadje u skupini sa federerom i del potrom. vrlo zanimljivo u najavi
    bez obzira na sastav grupe ako djokovic odrzi ovaj nivo forme mislim da je realno ocekivati bar 1/2 finale, da ne kazem nesto vise (malera radi)

ps
    monfis je od sredine drugog seta igrao fenomenalan tenis. nosen publikom cak tri puta je uspio da vrati brejk zaostatka i da je tako igrao od pocetka meca njegov eventualni trijumf bi bio potpuno zasluzen

pps
    ovi zimonja i nestor nisu normalni. kladim se da ni oni ne znaju koja im je ovo titula u dublu
    Last edited by cssr; 16-11-09 at 01:31.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cssr View Post

sto se tice zavrsnog masters kupa, novak taj turnir moze da odigra potpuno rastereceno tj bez prevelikog imperativa
    -vec ga je osvajao
    :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wrong. Nažalost.
    Ne mora da znachi.Nedostatak mishicne mase mu je sad glavni problem,ali to se vremenom da ispraviti.

Inache,nije mu toliko ni losh comeback.Polufinale US opena,ovdje polufinale,josh ih je bilo.Ne zaboravimo,hardcourt mu je uvijek najgora podloga bila.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    591
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne mora da znachi.Nedostatak mishicne mase mu je sad glavni problem,ali to se vremenom da ispraviti.

Inache,nije mu toliko ni losh comeback.Polufinale US opena,ovdje polufinale,josh ih je bilo.Ne zaboravimo,hardcourt mu je uvijek najgora podloga bila.
    upravo, mada treba da ga zabrine to sto su ga pojeli u polufinalima, i sto se muci sa igracima poput robreda, almagra koje je gazio, a misica nema pola ono je greota

Page 219 of 1169 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)