evo pogledao sam..salis se zar ne?![]()
She is only here to annoy herself!
zato...
Cuo sam da je gledao lijevo neku zemlju koja se prodaje i pao dolje.
TAKUMI
Posto ne postoji topic vjerovali ili ne, moram odje:
Put Kostanjica - Verige, dva djacka autobusa Blue Line-a
Na dozivotnu!
Last edited by Mad_dog_KO; 16-11-09 at 14:57.
Bijo si poziw koi se neodbija
jeba im pas mater obojici zajedno sa svim djacima unutra.
Originally Posted by my name is ...
Da je vozač normalan ne bi ga niko mogao popalit da vozi ovako.
Ovaj video snimak treba proslijedit policiji
u stanju bih bio da ovakve penale zaustavim i pitam ih imaju li problema, a imaju ih očigledno čim ovako voze autobus pun đece, ja kad vozim nekoga u auto vozim kao žena a ne da vozim 50 osoba. Ovakve osobe nemaju razum, samokontrolu i još mnogo čega
Polakote em su preticali na isprekidanoj em su imali full preglednost...a da su krivi tj. da je kriv sto ga djeca loze kriv je![]()
NSX, ovo se dešava svaki dan i mnogo gore situacije, a koliko je neko ozbiljan i zreo vozač govori ovaj snimak kad ga đeca popale da se trka, i taj treba da śedne da vozi 50 osoba do Italije ili nije važno đe...
Ne mos trkanjem zvat 1 sasvim obicno preticanje(doduse sasvim nepotrebno)...nem pojma ko je vozac i nemam razloga da ga branim, ali eo recite mi vas dvojica u kom je to momentu bilo nebezbjedno za ostale ucesnike u saobracaju.
2 ne bas dobra autobusa, 100 djece, na jednu stranu voda a na drugu planine, put sirok 4 m, preglednost nikakva...
Ovog vozaca treba poslat u Spuz 3-4 godine.
TAKUMI
NSX, ovo je naseljeno mjesto, ogranicenje je 50, ovi ga ceraju jedno 80..
Druga stvar, ne vidim bas da li je kamion koji obilaze na pocetku zaustavljen, ako se kretao to je preticanje 2 vozila tj kolone.
Ko god je vozio ovim putem zna kako je zajeban, pogotovo ako ga stusti kao ova dva idiota pa ulete u krivinu na Verige malo jace...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ako nisu što mijenjali...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks