e to mi se ne svidja koliko puta dobih po 70-80e i da napravim jos to malo sve redom izgubim. Tacno da je preglednost bitna jer i ja nemam zivaca da trazim po pola sata meceve.
e preglednost je vrlo bitna, meni na onaj bet365 prodje volja za kladjenjem dok ja nadjem par, pa dok uplatim, pa vidji bilans... mrsh ;p b.at.h je pregledan, ali slaba je ponuda i ne isplacuju ispod 100 jevara.
e to mi se ne svidja koliko puta dobih po 70-80e i da napravim jos to malo sve redom izgubim. Tacno da je preglednost bitna jer i ja nemam zivaca da trazim po pola sata meceve.
ja sam spizdio 70 evri i pokusaju da izvucem do 100 da podignem i nema sanse da cu tamo vishe igrat... sad cu da provjerim ovaj expect.bet
avo i ovaj apolon (kipar) vodi, neko ga pomenu
ClauN`vs`RaideR hvala![]()
ok a isplata je bitnija vidim ovaj expect.bet nije ni malo los nema minimuma za isplatu
igrao sam na vecinu sajtova ali jedino sam se na njemu zadrzao.
moze da posluzi i to sto za skoro svaki mec imas poredjenje tj. poslednjih 5 meceva obije ekipe, medjusobne duele, i tabelu.treba probat pa sam odlucit, uglavnom ogranicenja nema, makar ja nisam naisao na njih.
Edit: mislim da je windraw minimum za kreditne kartice 10E al realno ispod toga nemas sto dizat
Last edited by ggmanager; 15-11-09 at 15:30.
odlicno, sad cu da se kod njih prijavim
baci me cavese najmanja kvota na tiket. Ima li ko jos sto da pokusamo ili da se povucem![]()
herkules 1, kartagena x dajte jos dva
Hercules 1,Cartagena 1 sam ja igrao![]()
Moj tiket sa 25e sad uplacen
Nigeria 1
Salzburg 1 -hokej-
Inglostad 1 -hokej-
Herkules 1
Flumineze 1
kvota 21.16
----------------------
a moje neko budalanje sa brojevima, ja sad vidim u kvote da je:
kartagena 6-5-0 kuci 3-2-0 gost 3-3-0
nastik 4-3-4 kuci 1-2-3 gost 3-1-1
Znaci ako bude X situacija je sledeca:
kartagena 6-6-0 kuci 3-3-0 gost 3-3-0
nastik 4-4-4 kuci 1-2-3 gost 3-2-1
Pogledajte kako se samo brojke fino naslozise![]()
Blago tebi cime se bavis![]()
a vjeruj mi necu sad da budalam ali ima i to svoje ponekad. To je jedan od razloga zbog kojih ne dobijam pare takodje ali na tu foru sam jednom i dobio lijepe pare.
Zbog toga od sad prepisujem od vas
Od koga da znamo![]()
ahaah
ahahhahahahahhahahaahhahahah a ne no kupi DAN za nekoliko dana bice 2 0 0 0 ko je ubio D.J
redom malo vi malo ovdje malo net.
A ne citam ti ja dan brale
ali taj broj mi javi kad je moram ga uzet
Ja Lece i Kartagenu 1,pa shto nam bude bice![]()
hercules 1, kartagena X, river 1, fluminense 1 pa sto god oce
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks