Ja mislim da to nema veze... Sad je kraj jednoga ciklusa, a kraj je i njegovoga ugovora (ako se ne varam) tako da je poslije meča sa bjelorusijom, pravi čas da se odredi što će bit.
Ja mislim da to nema veze... Sad je kraj jednoga ciklusa, a kraj je i njegovoga ugovora (ako se ne varam) tako da je poslije meča sa bjelorusijom, pravi čas da se odredi što će bit.
nista od ovoga..
http://www.index.hr/sport/clanak/med...ih/459799.aspx
Zar nije ovaj iz Rozaja ili Plava ??
Kakve veze on ima sa Crnom Gorom!?
Rođen je u BiH. Jedina veza sa CG mu je što, vjerovatno, ima masu rođaka ovamo ... Alit to naravno nije nikakav razlog da igra za CG... niti nam stvarno treba neko ko nema veze sa CG, bar neke direktne.
Da da, ima dosta Medunjanina kroz CG. Ali eto, lik je rođen tamo i što ćemo... Mada jes talenat i vjeruje da će bit dobar igrač.
Nikakve veze nema Medunjanin sa Cg,to prezime je zastupljeno u Bosnu koliko kod nas,da ne ulazimo u nekakve demografske sad,to je Shofrova bolesna ispala ka 100 do sad sto je izmislio.otac Sarajlija je branio svoj grad,prebacio porodicu,i na kraj poginuo
Ja imam druga Medunjanina i izjashnjava se kao Crnogorac .. pf nzm ..![]()
BISOGNA VINCERE !
To nikakve veze nema, ima mnogo internacionalnih (mislim na ex-yu) prezimena..
Bijo si poziw koi se neodbija
i AJMO CRNA GORO,
da se ovi mladi plasiraju na to evropsko, ovo je sad kljucna utakmica protiv izraela...
AJMO CRNA GORO !!!
Zajedno do uspjeha!
Ajmoooooo !~ Krivo mi je sto necju mocji da gledam utak.. al' sto da se radi !~ CG-Izrael 1-0 Grbic 49' - moje predvidjanje ..
BISOGNA VINCERE !
vodimo 1:0
Nikolic u 5. minutu![]()
Jeli prvi na tabeli ide direktno a drugi u baraz?
ja sam cuo da svi idu u baraz.
znaci 10 prvoplasirane i 4 najbolja drugoplasirane timove
znaci od 14 timova 7 idu na EP + danksa kao domacin
![]()
E super je danas!!!
Giljen junak meca !
AJMO CRNA GORO !!!
Bravo , svaka cast .. Barem sam pogodio rezultat 1-0![]()
BISOGNA VINCERE !
Sad u ovim utakmicama možda bi trebalo ekperimentisati, probati što više igrača. Pod hitno nam treba bolja odbrana, a vjerovatno i selektor.
Super bi bilo kad bi sokolići :-) napravili dobar rezultat u ovim kvalifikacijama.
A što ne proba Bojovića kad se vidi da može izdržat pritisak i A-selekcija???
deuscroix
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks