Marej ispade, kakav cobanin. A najjaci su mi strucnjaci i komentatori koji i dalje tvrde da je on najbolji igrac trenutno. Vec su ga svi procitali, nista novo nema u njegovoj igri. Naredne godine je peto mjesto realno za njega, i Del Potro ce ga preteci.
brao, brao...
@Hokutonoken
Pa naravno da se sprdam,sta si ti mislio da sam ozbiljan?
Ljudi ROGER FEDERER je najbolji igrac svih vremena,igrac koji posjeduje svaki moguci udarac koji postoji u tenisu,fizicki nevjerovatno spreman igrac,traje vidimo svi koliko dugo,najbolji na GS-ovima(a to je najvaznije),covjek koji garantovano ima najbolji servis svih vremena(sa nevjerovatnim varijacijama)
Novak nikad nece biti ni blizu Rogera,ja to znam i svako ko prati tenis to zna i oni nikako ne mogu da se uporede,jer je kao sto rekoh Roger najbolji igrac svih vremena,a ja bih bio prezadovoljan kad bi Novak do kraja karijere uzeo jos 1-2 GS-a
Ali se vi previse palite
edit:Ja naravno navijam za Novaka,jos od 2005. godine
I da pohvalim Octaviana covjeka koji sve hoce da objasni na fin nacin(za razliku od nekih ovdje i svaka mu cast,to je pravi navijac)
Ali ono za Felpsa ti ne mogu oprostit![]()
Last edited by Jakuza; 13-11-09 at 00:17.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Najbolji ce bit igrac svih vremena-Novak Djokovic
IGRACINA,MONSTRUM,LEGENDA-Novak Djokovic![]()
strasan igrac osim sto lici na majmuna![]()
hahahaha
promasio si, cepurke su ti lijevo![]()
Djokovich, koji che za dvije nedjelje braniti titulu na zavrssnom "F8" turniru, ostvario je 15. plasmana u polufinala u 2009. Pored toga, igrao je najvisse finala u sezoni (devet), osvojio je ccetiri titule i ima najvechi broj pobeda u 2009od svih tenisera u Turu (74). - iako se jakuza salio za ono o sjajnoj godini, ipak ima malo istine![]()
kakva je zivotinja ova camuga monfils
pariz masters 1/2
djokovic-nadal
stepanek-monfis
kad je radek u formi show-time je zagarantovan, steta sto je del porto morao da preda
jakuza, sezona jos nije gotova![]()
kako za koga
tu su jos masters kup i finale dejvis kupa. samo za sladokusce![]()
Ae ne kenjajte, sad ispade da se samo 4 turnira igraju u cijeloj godini. Sto ovi nisu sad na odmoru nego igraju ove `beznacajne` turnire? Sad je Pariz masters i ostao je jos glavni masters.
7 gemova za redom, 14 UZASTOPNIH POENA NA NADALOV SERVIS
sssiiiilllooovvvvaaannjjjeeeeeeeeeeeee
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Nole![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Koja moc.....Djokovic nikad bolji!
Nema Nadal vise sta da trazi protiv Novaka,pogotovo ne na hardu,a i na clayu ce sledece godine Novak da mu cita lekcije!!!!
NOLE MAJSTORE![]()
nole u inat dusmanima![]()
Ma Novak ce sigurno biti 1. igrac na ATP listi sledece godine,samo je pitanje hoce li i koliko GS-a uzeti do kraja karijere![]()
Uiiiiip dušmani!
Nole car!![]()
Očekivano!
Federer lagano ali sigurno odlazi u penzionere, Nadal očigledno više neće biti kao prije ...
Novak mora da pripazi na novodolazeće momke ali realno niko nema kontinuitet kao on...
Prognoza: Biće prvi u 2010. ali moraće mnogo znoja da prolije da se zadrži na tom mjestu.
Federeru poklanjam štap za pecanje i neka se malo igra sa dječicom...
Definitivno, tenis više nije igra u kojoj je najbolji zato preporučujem odlazak da se ovi mladići ne bi iživljavali nad njim
Nadal, njega mi je žao ali koljena nijesu izdržala strašan tempo koji je sam nametnuo.
A ko ono bješe Marej, ha, ha ,ha, ha...![]()
Libertas
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks