Originally Posted by
sky
O cemu ti?! Ja sam Crnogorac koji voli svoju drzavu, zastavu i himnu, ali kao pravi crnogorac ne volim ovo sto se radi u ovoj drzavi tj. ne volim kako radi policija i ne volim kako radi milo i ekipica. Nije ljubav prema drzavi vikati njeno ime i biti slijep za sve ostalo.
Ocigledno nisi u CG kad kazes da je nasa policija vise nego odlicna. U cemu to? Ne moras da odgovaras da nebi isli off topic.
Ma ,dace bog ja postavih post o debilu koji je pedofil ,sad vi o Crnoj Gori policiji sati milovome Oobdu Kosuti Moru Budvi itd itd ,zar nema tema o tome na forumu ?????? Nevoilim ni ja sto ima naroda koji cekea da mu drugi rijesi probleme, $edi, gnoji, slini i trazi pomoc drugijeh ljudji ! Nesvidja ti se nesto MIJENJAJ DRUZE mijenjaj ! Policija nasa je ka i u sve drzave Evrope nista gora nista bolja ,no ocigledno da vas dostina nijeste odje u EU pa nevidite ali se najezim od naskoga naroda koji umislja da je trava vazda zelenija kod drugijeh , ps .....eo info N I J E ! Nema Drzave na zemaljsku kuglu dje narodu pase svome jedan premijer-pre$ednik ,pa tako ni nama dolje u CG ali nemozemo na svaku temu i o komarcima posrat se na CG ,no zavrsimo o komarcima p otvorimo novu temo u Milu Casovniku njegovome policijui ,par debila koji izubijaju narod ukradu 100 eura itd itd !
PS. e obajke , zamisli toga nema odje u EU xaxaxaxaxxaaxax uzdravlje !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Bookmarks