Nadam se da ce ovo zadovoljit potraznju smijeha kad izadje.
Nadam se da ce ovo zadovoljit potraznju smijeha kad izadje.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
^^^
![]()
thanksssssss
Nisam zna! Uuuuuuuuu, raste potencijal filma! :grin:
Kad ce se pojaviti ovaj 2012?
Jel moguće da će da bude puna sala? Jupi.
ja mislim da ce to bit raspad od filma ali ce se ipak narod napalit na tu pricu
film je pravi za bioskop i iskreno jedva cekam da ga pogledam..i zelio sam veceras ali nema mjesta..samo u prva 3 reda po neko mjesto..ovo vam je kao bendzamin baton..idu svi jer su culi za to a ne zbog rezisera ili filma samog..briga me mozda podjem na onu komediju sa smijesnim prevodom![]()
pa ja reko posle toga ne valja gledat nista slicno jer su sve slabije kopije
Tačno tako Vanja. Najjači mi je kliše u tim filmovima što je svaki glavni (sasvim običan i prosječni građanin Amerike) lik razveden i onda on (koliko je dobar čoče) spašava bivšu ženu (koja mu je i dalje draga i dje se oboje u toku cijelog filma pitaju đe su pogriješili), novog joj muža i đecu koja vrište ka nenormalna...
.......but i like it![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Stigao 2012? Toliko su mi prichali i sa odushevljenjem svi chekaju film. Vala cu poc da odgledam i to chudo![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sprdnja sto radi ovaj Ster - stizu premijere u Podgoricu prije nego u ostatak Evrope!
I am the one who locks.
smorih se na ovaj film...par ok scena..ovo ostalo blah
spojler:
Gledam na kraj onoga crnca kako kuca u laptop i ona riba čita knjigu na njegov krevet i mislim se vjerovatno su se kresnuli jer je prošlo oko 20 dana..a oni ni na pićence nisu izašli![]()
Last edited by Emp; 12-11-09 at 23:14.
Prica se po gradu da su izasli Boondok Saints II, i da su jos gori nego prvi dio. Ja ne znam.
I am the one who locks.
meni nije loše pao 2012...daleko od toga da je vrh, ali može da prođe...ali jedino u bioskopu, ili eventualno u HD-u sa 5.1 sistemom, ne znamsmorili su ga u momentima sa već viđenim dramatičnim scenama ali se mogu istrpjet nekako...efekti razbijaju, radnja se razvija fino, nije me smorio nešto i pored 2 i po sata trajanja...e da, prvi put da vidim skroz popunjenu salu, i to najveću, četvorku...kakav trip
Lijep ugođaj, dobar film. Prvi utisci, Emerih kao da postaje zreliji u ovom žanru, iako se i dalje provuče po koji suvišni momenat... Ipak, ID ostaje temelj, dok mu 2012 diše za vratom.
Last edited by VanjaTheMan; 13-11-09 at 08:14.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
kad malo bolje razmislim, od tih filmova katastrofe može se slobodno reći da je 2012 među najbolje...mada nema neku konkurenciju, uglavnom se Emerih oprobao u tom žanru, ako nas zadesi kakva katastrofa lik će da umre od višestrukih orgazama ja vjerujem...
Godzilla, Armageddon, Deep impact, The Core, Day After Tomorrow...svi su manje više ništa posebno...Independence Day bi morao odgledat još jednom jer ga se ne sjećam skoro uopšte...
e da, ipak je Cloverfield na prvom mjestu za sad
btw. Emerih se sa 2012 definitivno iskupio za smor zvani 10.000 BC.
Cloerfield, mada ne unistava se covjecanstvo citavoTerminator?
Mada... Meni najmiliji "On the beach" Zadnjih pola sata odlicni...
Deep Impact, Soylent Green, 28 Weeks Later, ID...
Ne ynam, ima ih masau, neki ozbiljni, vecina neozbiljna ali svi odlicni za ubit uru ipo i vise.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Cloverfield je meni najgori iz kategorije takvih filmova
http://nebojsacelebic.b0x.me/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks