Koliko se mozhe naci 2g ili 3g 8gb?
imam jedan novi problem (2g je upitanju)
imam ver. 1.1.4. i ja sam sad htjeo da stavim 2.2.1. i pokrenuo ono sve sto pise i ne uspije
pa sam ja mislio da sam mu pokusao ugurat odma pa sam poceo da instaliram 2.0.. i naravno nisam uspio.... sta da radim???
Be real... be true... BE AciD BraiN
Koliko se mozhe naci 2g ili 3g 8gb?
da li je jeftinije da narucim iphone iz Amerike, ili da ga kupim ovdje u CG?)
APN: mtelinternet
USERNAME: internet
PASS: 068
Da ti pomognem![]()
nigdje nisam mogao da nadjem email podesavanja za t-mobile account.veckoristim hotmail ali za t-mobile mi ne radi na iphone 3g.podsavanja tipa mail.t-com.me ne rade na iphone-u te ne mogu da pristupim t-mobile posti.ima li pomoci i hvala na pomoci.
Ovako je za 3GS podesavanje mejla na t-com, ne znam oce li radit na 3G.
Moj savjet za pocetak - pobrisi sve e-mail naloge(ako ti ne trebaju), i otpocni kreiranje novog naloga.
Ides na Add account(bitno je da je POP, a ne onaj drugi), pa na OTHER. Kucas svoje ime, punu e-mail adresu, password i description(treba da ti stoji e-mail adresa). Onda ides dalje, i imas da unosis incoming i outcoming server (mail.t-com.me). Znam da ima dosta da se kuca, ponesto se i ponavlja... kad ukucas sve, stisnes SAVE, i onda cekas malo dok ti se ne pojavi prozorcic (pise SSL), i kliknes YES. Opet cekas dok se ne otvori novi prozor, kliknes CONTINUE, sacekas opet da zavrsi autorizaciju i to bi trebalo da je to.
ne radi na 3g ali u svakom slucaju hvala na trudu i nadam se da ce neko da pomogne da rijesimo ovu nedoumicu.thx!
Meni je najlakse da podesim email naloge na kompu pa ih preko iTunes-a sve sinhronizujem, onda on pokupi sa podesavanja i nema greske![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Definitivno. Zna li neko kako se na 3GS podesava MMS?
postoji li iphone dual sim original ili je to kineska kopija?
kinezzzzzzzzzzz
Brat mi ima iphone 2G, verzija 1.1.3 (valjda). zablokirao je kad je pokusao da se nakaci na wireless. telefon zvoni, ali se ne mozes javit.
Ima li neko ideju, sto moze biti ?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kad nekoga pozivam ko u tom trenuku ima drugi poziv, ja nemam inf da sam na cekanju,call waiting ? Ima li ko pojma kako ovo rijesiti ? Samo da ne moram opet ceprkati po ipcc fajlu.Kad ubacim Promonte karticu sve radi. 3Gs je u pitanju.
?????
Shto nisi ti to reka sinoc ?![]()
Zna li ko (npr. Stivi :-)) , kako da izbrisem neke aplikacije sa iphone-a?
Elem , preko Cidya-e skinuh neke fake aplikacije , i nema nacina da ih iybrisem.
Ima li nacina ?
drzis pritisnuto na tu ikonicu dok ne zadrhtii onda izbrises..
Nece moci. Pronadji tu aplikaciju na cydiji pa uninstal
Eo ucinjeh tako....Cidya mi "ponudi" da remove to u "paketu" ja uradih tako.....i pos*** se u njega....sada mi samo na displeju pokazuje onu izjedenu jabuku (znak apple:-))...i nista...
Ima li mu sada lijeka ?
Plasim se da ce morati da se restore-uje. Nakaci ga na iTunes pa odradi restore pa onda unlock/jailbreak sta vec ti treba...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks