Offtopic,
Ne znam dje ovo da postavim, nemate temu za muziku u kolima, ovo je prava stvar za freewaydajte neku slicnu!
P.S. Prava stvar pocinje na 0:18!
to treba prije dnevnika pustat uz neku bolesnu muziku...uslo bi u svijest ljudima..pa bi se pametnije vozilo...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Offtopic,
Ne znam dje ovo da postavim, nemate temu za muziku u kolima, ovo je prava stvar za freewaydajte neku slicnu!
P.S. Prava stvar pocinje na 0:18!
Last edited by Cousteau; 07-11-09 at 15:21.
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
VW postao najveci proizvodjac auta, preuzevsi prvo mjesto od Toyote..
http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...aspx?AR=244746
Ti gledas kvalitet ili kvantitet? Znaci ako su broj jedan onda su najbolji jel? Po tvojoj teoriji, Ford je treci najbolji auto na svijetu, bolji od Rolsa.
Sto bi rekao Nexus, BAH!
TAKUMI
Mnogo lose poredjenje si dao, ako to sam ne mozes da ukapiras, ja ti ne mogu pomoc
Nije loše poređenje, ako se u Srbiji npr. najviše prodaje jugo ili zastava, ne mora da znači da je najbolje auto, isto tako za VW-a...
Osjecam da ti Coca Cola pala na pamet![]()
Ja nidje nisam rekao da je najbolje, ali ako je najprodavanije na svijeti (ajde da se slozimo) da ne mora da znaci da je najbolje na svijetu, ali se isto moramo slozit da ako je najprodavanije, da ne moze bit najgore ili medju najgorim na svijetu.
Ne mozes da poredis ferari i vw, niti ferari i bmw, kad se rade takva poredjenja onda se radi poredjenje vw sa fordom, fiatom, alfom..... ferari sa lamborginijem, aston martinom......
hello, windows koristi 99% ljudi ovdje i vecina na planeti..ukljucujuci i mene, a daleko je ne od najboljeg nego i od dobrog![]()
She is only here to annoy herself!
Evo da na poredimo ostale zemlje, narode i druge stvari, stavite na jednu stranu golfa, na drugu mazdu 6 za istu cijenu i ništa više ne treba.
Ne pokusavam ja da stavim golfa ispred mazde,ali VW grupaciju svakako da![]()
Po tome ne bih mogao da kažem ni da je bmw 7 bolji od zastave jer ni jedno nisam vozio
Zabrinut sam za tebe, vjeruj mi.
Po cemu? Ajde sad reci svima nama zasto je VW ispred Mazde osim po tome sto ima 3-4 puta siru paletu modela?
Da, a po tvojoj prici svaki covjek bi rekao da nikad u zivotu nisi vozio drugo auto osim VW jedinice 1.5 D.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks