Page 12 of 288 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 276 to 300 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Primjecujes li da on tvrdi da proizvodnja istih tih bobina za audija koshta 5 puta vishe od proizvodnje ovih za pola?
    Cekaj koncetrisi se malcko ,paj sad ,spikinglish Ja ne tvrdim nista no Fabija veli o bombinama ( cek malacko jeli bobinama li BO(M)BINAMA mi zborimo odje ???) moja poenta je da je Audi Jako dobar auto,kola-lomuzina-samohod itd itd ok sa sve bobinama bombinama granatama itd itd !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Chita li ko komentare pod pseudonimom-"Saki CH" na CDM!?
    Jel ovo ovaj chovjek lichi na njega, ili je to ista osoba!? Ako se 3ci dio moze razumjet, ubio me bog..
    Samo detalj koji sam razumio: Kao shto rekoh samo za radnike fabrike, to ne ide u slobodnu prodaju!
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Ostalo je toliko neozbiljno, da nemam rijechi,

Ne mogu da vjerujem da se auto koje pripada najnizoj klasi naziva "vrhunskim autom" (ovo kazem uz svo duzno poshtovanje, ali ovo je kao da kazem da je moja ex-fiesta naj auto na svijet, mozda jes dobra, ali u okviru svoje klase FFFFSSSSSS!). Te da je potpuno normalno isti dio u auto koje koshta 8-10x vishe! Shta reci..

Znate li vi uopshte shto znachi manja-veca klasa!? To ne oznachava samo velichinu vozila pobogu, to prije svega znachi, niska klasa: -gori materijali, gora obrada, gora voznja, gore sve! Kako klasa raste, raste sve! I naravno da bi ultimat klasa auta morala biti sve naj! Bez kompromisa i paorskih ushteda na smijeshnim stvarima!

Nego ovo samo govori koliko su neke marke daleko od pravih limuzina tipa RR i Bentley-ja, i kako su zapravo to "wonna be noble/class" auta, a takodje i koliko je samo NSX u pravu!
    ><

George_Clooney Guest

Nadam se da cete mi pomoci. Pre neki dan sam krenula na posao a muz je ostao kuci da gleda TV kao i obicno. Prosla sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pjeske sam se vratila kuci po pomoc kad tamo... moj muz je obukao moje cipele sa
    stiklama i tanga gacice, nasminkao se i stajao pred ogledalom.
    Imam 32godine, a moj muz 34 i zajedno smo vec 12godina. Kada sam ga pitala sta radi rekao je da je obukao moje gacice jer nije mogao pronaci svoje. Kad sam ga pitala za sminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih mjeseci. Rekla sam mu da prestane ill cu ga ostaviti.
    Pre sest mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim vas pomozite???
    lvana
    Draga Ivana,
    Razlozi za gasenje motora nakon kratke voznje mogu biti razliciti. Pocnite sa pregledom dovoda goriva. Ako je cist, proverite drzace na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, moze biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan prtisak indzektoru. Srecno!
    Fabia_Elegance!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Quote Originally Posted by George_Clooney View Post
    Nadam se da cete mi pomoci. Pre neki dan sam krenula na posao a muz je ostao kuci da gleda TV kao i obicno. Prosla sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pjeske sam se vratila kuci po pomoc kad tamo... moj muz je obukao moje cipele sa
    stiklama i tanga gacice, nasminkao se i stajao pred ogledalom.
    Imam 32godine, a moj muz 34 i zajedno smo vec 12godina. Kada sam ga pitala sta radi rekao je da je obukao moje gacice jer nije mogao pronaci svoje. Kad sam ga pitala za sminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih mjeseci. Rekla sam mu da prestane ill cu ga ostaviti.
    Pre sest mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim vas pomozite???
    lvana
    Draga Ivana,
    Razlozi za gasenje motora nakon kratke voznje mogu biti razliciti. Pocnite sa pregledom dovoda goriva. Ako je cist, proverite drzace na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, moze biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan prtisak indzektoru. Srecno!
    Fabia_Elegance!
    hahaahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

juce ujutro krenuo autom kad na pravinu osjecam da mi nesto u volan kao lupka/udara...kao da je tocak na jednom mjestu kriv pa cima pomalo(sto brze vozim sve brze lupka)...noc prije toga sam ga parkirao i sve je normalno bilo...sto moze biti???

p.s. provjerio sam tocak da se nije otpustio ali njet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Moze li meni neko da objasni kako veze ima sto je ista bobina na dva auta? Vi samo ne znate za sto da se uvatite pa smisljate neke price iza kojih nemate nikakvih argumenata. Strucnjaci su procijenili da je moze da se koristi ista bobina, a vi ovdje samo oduzimate vrijeme svima nama praznom pricom.

Mozda mozete ovako to da gledate - U polo se ugradjuje bobina iz AUDIJA A8! Polo je VRHUNSKO AUTO, tako dobre djelove, iz auta mnogo vece klase, ugradjuju u jedan tako mali auto. Pa VW je izuzetna fabrika.

Skalajte malo sa teskom pricom, i skoncentrisite se na bitne stvari...

Sto mi sad branis Audija?
    Bobina koja se ugradjuje u A8 bi trebalo da bude drugacija od one koja se ugradjuje u Pola. Trebala bi da bude kvalitetnija i izdrzljiva. A ona nije. E sad, nisu stavili bobine od A8 u Pola nego od Pola u A8. Da je bilo obratno, ta bobina od Pola bi kostala isto kao ona za A8, 246 eura.
    Lexus je luksuzna marka Toyote, kao sto je Audi luksuznija marka VW-a. Primjetio sam da Toyota Camry nema iste senzore kao Lexus ES. Isti slucaj kod Avalona i GS.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Remote View Post
    juce ujutro krenuo autom kad na pravinu osjecam da mi nesto u volan kao lupka/udara...kao da je tocak na jednom mjestu kriv pa cima pomalo(sto brze vozim sve brze lupka)...noc prije toga sam ga parkirao i sve je normalno bilo...sto moze biti???

p.s. provjerio sam tocak da se nije otpustio ali njet

Mozda ti je disk pukao. Provjeri to.
    TAKUMI

George_Clooney Guest

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Sto mi sad branis Audija?
    Bobina koja se ugradjuje u A8 bi trebalo da bude drugacija od one koja se ugradjuje u Pola. Trebala bi da bude kvalitetnija i izdrzljiva. A ona nije. E sad, nisu stavili bobine od A8 u Pola nego od Pola u A8. Da je bilo obratno, ta bobina od Pola bi kostala isto kao ona za A8, 246 eura.
    Lexus je luksuzna marka Toyote, kao sto je Audi luksuznija marka VW-a. Primjetio sam da Toyota Camry nema iste senzore kao Lexus ES. Isti slucaj kod Avalona i GS.
    Zasto bi molim te trebalo da bude kvalitetnija i izdrzljivija bobina od Audija u odnosu na onu u Pola?? Audi je veca klasa i postize vecu brzinu???
    To nema veze sa vezom.
    Zna se da je bobina jedan obicni autotransformator, koji ima samo poboljsanu izolaciju prilagodjenu specificnim uslovima rada kao sto su velika pogonska temperatura i prisustvo uljnih para te se na osnovu toga dimenzionise izolacija, i pusta u masovnu proizvodnju.
    A to vjerujem da je skuplja, kao i svaki dio (koji je isti za audi i vw). To je stara politika CG tajkuna auto-djelova da kad trazis dio za audija ti je VW*3+godiste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zasto bi molim te trebalo da bude kvalitetnija i izdrzljivija bobina od Audija u odnosu na onu u Pola?? Audi je veca klasa i postize vecu brzinu???
    To nema veze sa vezom.
    Zna se da je bobina jedan obicni autotransformator, koji ima samo poboljsanu izolaciju prilagodjenu specificnim uslovima rada kao sto su velika pogonska temperatura i prisustvo uljnih para te se na osnovu toga dimenzionise izolacija, i pusta u masovnu proizvodnju.
    A to vjerujem da je skuplja, kao i svaki dio (koji je isti za audi i vw). To je stara politika CG tajkuna auto-djelova da kad trazis dio za audija ti je VW*3+godiste...

Znaci, po tebi je normalno da isti detalji koji se ugradjuju od Pola od 10 000 eura treba da se ugradjuju u A8 koji kosta 10 puta vise?
    Idemo ovako, imas veliku vilu od milion eura a unutra imas tepihe sa pijace, kuptailo by Geberit, EI televizor od 52 cm i GE sijalice?
    To je politika VW-a, recimo Seat Arosa ima isti kljuc kao Bentley Continental GT.
    TAKUMI

George_Clooney Guest

Znaci, po tebi je normalno da isti detalji koji se ugradjuju od Pola od 10 000 eura treba da se ugradjuju u A8 koji kosta 10 puta vise?
    Idemo ovako, imas veliku vilu od milion eura a unutra imas tepihe sa pijace, kuptailo by Geberit, EI televizor od 52 cm i GE sijalice?
    To je politika VW-a, recimo Seat Arosa ima isti kljuc kao Bentley Continental GT.
    Pricamo o bobini, ne skreci sa teme.
    Ali ok... nebitno o cemu se radi, u vilu od milion eura ide isto zeljezo i beton kao i u obicnu kucu.
    U vilu od milion idu iste elektro instalacije kao i u obicnu kucu - zasto?
    Zato sto postoji nesto sto se zove standard, tako da su instalacije prilagodjene naponu koji je standardizovan.
    Ista stvar i za bobinu. To je jedan od 500+ detalja koji je isti u Pola i u A8 i koji zadovoljava potrebe oba automobila.
    Da ne pominjem razne sijalice koje su iste, unutrasnjost svih elektricnih uredjaja je 60% ista, motor brisaca, svirena, poklopac posude rashladne tecnosti, zatezaci pojaseva... Ma to je sve isto, bilo da je VW,AUDI...
    Last edited by George_Clooney; 08-11-09 at 22:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Zaebavas da si reko SVIRENA?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

George_Clooney Guest

Quote Originally Posted by Igi View Post
    ko? omaklo mi se

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

ja govorim svirena...sta je tu cudno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Cudno? Ada nije... Okle

Kupujem Nokiu e52 ?

George_Clooney Guest

Ma svirena je pravilno. A sirena je ona vodena ljepotica, sto se ja tripujem da sam nepismen...

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

pa ako malo bolje razmislim
    svirati - svirena
    sirati - sirena,
    mada ja kazem sirena i nijesam siguran kako je pravilno ?

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Cudno? Ada nije... Okle
    kako ti kazes za pokazivac pravca?

ja govorim da je svirena jer po tome je i dobila ime jer sviras...samo u cg vecinom govore nepravilno...tipa felne/felme a potice od njemacke rijeci i pravilno je felge,isto tako ja kazem zhmigavac jer zhmiga(pali i gasi se) a u cg govore migavac itd itd...
    mene su na sprdnju digli na jednoj temi sto sam pitao i rekao svirena...sve lingvisti
    Last edited by bojankov; 08-11-09 at 22:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Pokazivač pravca...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    532 Posts

Pokazivač pravca...
    najvjerovatnije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Nije ista bobina na polo i na A8
    http://www.yiparts.com/Part/en/ASKSF#model
    Kliknite na MODEL i ona izaberite VOLKSWAGEN i vidjece na za koja je auta ista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pricamo o bobini, ne skreci sa teme.
    Ali ok... nebitno o cemu se radi, u vilu od milion eura ide isto zeljezo i beton kao i u obicnu kucu.
    U vilu od milion idu iste elektro instalacije kao i u obicnu kucu - zasto?
    Zato sto postoji nesto sto se zove standard, tako da su instalacije prilagodjene naponu koji je standardizovan.
    Ista stvar i za bobinu. To je jedan od 500+ detalja koji je isti u Pola i u A8 i koji zadovoljava potrebe oba automobila.
    Da ne pominjem razne sijalice koje su iste, unutrasnjost svih elektricnih uredjaja je 60% ista, motor brisaca, svirena, poklopac posude rashladne tecnosti, zatezaci pojaseva... Ma to je sve isto, bilo da je VW,AUDI...

Opet ti branis VW stalu.
    Koza, plastika, lim, elektronika mora da bude KVALITETNIJA i BOLJA u A8 koji kosta 100 000 nego u Pola koji kosta 10 000.
    Ja sam imao dosta auta, pistoljcine, luksuznjake i znam koja je razlika i znam kako bi trebalo da bude.
    TAKUMI

George_Clooney Guest

Opet ti branis VW stalu.
    Koza, plastika, lim, elektronika mora da bude KVALITETNIJA i BOLJA u A8 koji kosta 100 000 nego u Pola koji kosta 10 000.
    Ja sam imao dosta auta, pistoljcine, luksuznjake i znam koja je razlika i znam kako bi trebalo da bude.
    Pazi, tu se slazemo oko plastika i nekih stvari. U Pola plastika ne valja nista, cak je jelkica ako je stavis negdje na plastiku rastvara to sam vidio sto puta.
    Ali zasto bi ventil na gumama ili sijalica u pregradi za sitnice trebala da je kvalitetnija na A8?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa je li sirena ili svirena?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Nije ista bobina na polo i na A8
    http://www.yiparts.com/Part/en/ASKSF#model
    Kliknite na MODEL i ona izaberite VOLKSWAGEN i vidjece na za koja je auta ista

Evo, da ne bude da izmisljam kao ti i vecina ovdje:

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pazi, tu se slazemo oko plastika i nekih stvari. U Pola plastika ne valja nista, cak je jelkica ako je stavis negdje na plastiku rastvara to sam vidio sto puta.
    Ali zasto bi ventil na gumama ili sijalica u pregradi za sitnice trebala da je kvalitetnija na A8?

Za to sto je skuplji za 10 puta, i sve bi trebalo da je radjeno 10 puta bolje.

Zasto neka Nokia od 100 eura nema kameru od 5 mp kao N97?
    TAKUMI

Page 12 of 288 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks