tamo pocinje od 7 do 9. nisam stigao da vidim koji je grad tj vremenska zona al najranije -6 tako da ovdje najranije moze pocet u 1!
f6
Ovaj čovjek je nevjerovatan,kakva mašina.Uvijek sam navijao za autsajdere jedino protiv Fedora ne mogu nikad.Savršenstvo.
haha kako ga prosu![]()
You'll Never Smoke Alone..
Mnogo je srao i prijetio.
Ajmo na spavanje momce.
Jos da oce onoga Overeema pospremit i odlicno.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ima li to negde da se vidi? Posaljite neki link!
izvolite...
Ovoga puta sam se bio prepa za Fjodora..Nekoliko prejakih udaraca je podnio onamo na pod i uradio armbar o.O
BAM....ode medo da spava
![]()
Auffffff... ovako se nesto rijetko vidja.Odrzati koncetraciju sa razbijenim nosem,ovo je nevjerovatno.A ovaj udarac na kraju je bruka.Odavno nisam vidio i cuo da nekome pukne ovako.Jos je Fedoru ruka prosla kao da ga nije ni takao,a ovome se glava okrenula kao papagaju.Da je Rogers imao slabiji vrat,pukao bi kao trsljaka.Kao metak je brz.Iz petnih zila ga je udario...Odlican mec.
Samo mi je žao što uleće sudija nakon ovog udarca... Trebao ga je puštit da ga ugazi pošteno!!!
Што граете, кои су ви яди?
Vova slažem se...Mada da nije prekinuo onamo mora bi za 2-3 sekunde
Dovoljno bi bilo i tih 2-3 sekunde da merak bude potpun!![]()
Што граете, кои су ви яди?
Gegard Mousasi vs. Rameau Sokoudjou
http://mixedmartialartvideos.com/geg...o-strikeforce/
Nije ni Mousasi za bacit
Bilo je prilicno "chupavo". Jedna od retkih borbi koju Fedor nije zavrsio tako lako i bez povreda. Izgleda da je i njega malo nacelo vreme.
Nije ga nacelo vrijeme,vec Rogers.Ono je nevjerovatna snaga.Odavno nisam vidio jaceg borca.Mislim da bi unistio Lesnara(sampiona UFC-a) za minut-dva.Fedoru je slomljen nos i povrijedjena lijeva ruka.Moguce je da mu je pukla neka kost.Ovo je sa sherdog.com.Mada to samo govori o njegovoj velicini kao borca.Zivjela Rusija! hehe
Nisam obratio paznju. Koja je razlika u tezini izmedju njih dvojice? Ovaj Rogers izgleda mi kao da ima 20 kg vise. Zaista deluje izuzetno robusno i snazno pa samim time i ovaj mec pokazuje Fedorovu velicinu kao borca i sportiste. Undisputed!!!
Fedor je isto cho'ek.Ovo je 15i put da je bio u "problemu".
Kristijan Golubovic
Kakva sprdacina.
Last edited by Zodiac; 08-11-09 at 20:49.
Jel ovo prvi put Fedoru da udje u kavez?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Fedor vs Rogers komplet borba,odličan snimak,sa intervjuem poslije meča sa oba borca.Kako je Rogers popizdio...
1. dio:
2. dio:
Oba borca žele još jedan meč.Fedor je Rogersu ponudio revanš,prije nego ga je ovaj tražio.To bih rado gledao...
Last edited by makelele; 09-11-09 at 07:19.
i ne zaboravite drugari... 5decembra k1
f6
klasika, najjaci je kad svi misle da je konacno gotov
She is only here to annoy herself!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks