Fabia koja je adresa onog sajta gdje korisnici blate/hvale svoje ljubimce?
Fabia koja je adresa onog sajta gdje korisnici blate/hvale svoje ljubimce?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Automatik VS. Manual
Konkretno me interesuje za Audija A4 2004 godiste, 2.5 TDI koji nije Quattro. Nesto sam cuo da se kvare automatski mjenjaci kod audija ali ne znam da li je to samo bila prica za neke starije modele.
Hvala. Pozdrav.
Dotrajao/labav kais servo sistema. A desava se i remenica da se istanji na mjestima gdje je kais dodiruje i u vlaznim uslovima izgubi kontakt tj. prokliza tako da pumpa ne moze da postigne adekvatan pritisak ulja koji pomjera cilindre glave upravljaca.
Probaj da pritegnes kais, ako ne zamijeni ga kosta 3,30 eura, ako ne kupi polovnu remenicu ali gledaj da uzmes od III/IV ista je od nekih tipova, duze ce ti trajat, kosta 10-15e.
Last edited by George_Clooney; 07-11-09 at 18:43.
To je ZF-ov mjenjac koji nije bez mana, ali za te mane je kriv proizvodjac koji kaze da ulje je lifetime i da nema potrebe da se mijenja a drugi krivac je vlasnik koji radi to sto proizvodjac kaze.
Ipak, neki vlasnici mjenjaju ATF, filter, dihtung mjenjaca i taj mjenjac traje bar 50% duze. Znaci to je dosta bitna stvar kod svih automatskih mjenjaca.
Ponekad zna da zajebava dugme + - i solenoid rikverca.
E sad, neki mijenjaju ulje ali ne znaju kako se to radi, sipaju premalo ili previse ulja i to je smrt. Dalje, ne smijes da koristis bilo koje ulje za tu vrstu ZF-a.
TAKUMI
Valja li cemu 2002 Audi A8, ne znam jel 3.3 dizel ili 3.7 benzinac al jes jesdan od ta dva?
Necu da ga kupim ali ga mogu uzet da se vozikam neko vrijeme bzw ako valja cemu, pa rekoh da pitam![]()
eo jedno pitanje, tj. problem od danas:
Nisam palio auto 15-ak dana, kisa pada cuda ovo ono, silazim dolje, ulazim, dizem sauh, kontakt, obrnem kljuc, upali odma kao grom, nije verglao ni jednu sekundu, znaci sve extra. Od elektronike sve radi, migavci, svijetla, cd plejer, grijaci za zadnje staklo, grijanje u autu uopste. I sto se desava.. u medjuvremenu spustim sauh, motor se dovoljno zagrijao. Dolazim na pumpu da napunim, cekam onoga ispred mene da napuni. Kao da je punio 30000 litara u auto pa mu treba dva dana. Ja gasim auto dok on ne napuni, ali ostavljam, izduvavanje da radi da bi mi se razmaglilo auto. Odjednom izduvavanje pocelo sve slabije i slabije da radi (slabijim intenzitetom, isto kao kad se ugasi usisivac kucni) sve dok nije prestalo da radi. Ja da upalim auto nece ni da zavergla (tj. zavergla on jadno, dva obrtaja ukupno). Mislim da akumulator ne moze bit, jer radi cd plejer rade brisaci, zmigavci i sve ostalo.. Sto moze bit? Pomislio sam da se nije skupila vlaga na razvodnu kapu ili negdje drugo pa nece da upali ??
Fala vi, zivjeli
Možda je akumulator pošto muzika nije velik potrošač a grijanje jeste pa se zbog toga gasilo...
nisi mi rijesio problem,a da sam znao da ce bit to, naravno da ga ne bi gasio
![]()
A ja se pripremio da te vuchem sve spremno chekalo..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
jel izashao koji novi sat da kupim da se vidi kad prolazim kroz grad?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Imao sam 3. Dva stara i novi model i imam iskustva sa A8. Jedan drug je vozio A8 2.5 TDI.
Zajednicki problemi prve generacije:
Spulna airbaga, ABS senzori, lezajevi, trap, posle 50-60 000 km svaki dihtung pusta ulje, Tiptronic mjenjaci su katastrofa, centralna jedinica sjedista, bobine kod benzinskih motora, diskovi su premali za tu tezinu pa se uvijek pregriju, cvile i td.
TAKUMI
Obrazami moga onda mora da vi dobijate auta 16 klase ???? POosto moji drugovi ovamo koji imaju audije osmice nemaju nicesovije porblema snjima no ih loze ka da ih mrze ???
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks