Molimo Vas, ukoliko ste u mogućnosti, da pomognete našu akciju
preuređivanja i obogaćivanja radnih prostorija našeg objekta koji se
nalazi u ulici Vojvode Boža 23.
Svako dijete zaslužuje da mu se pruži prilika za igru i učenje u lijepo
uređenoj i higijenski bezbjednoj sredini.
Uprkos naporu uprave vrtića i vaspitača da odgovarajućom organizacijom i
opremanjem radnih prostorija igraonim i didaktičkim materijalom obezbijedi
djeci uslove za prijatan boravak i svrsishodan i nesmetan
vaspitno-obrazovni rad, postoje određene barijere tehničke prirode, koje
su posljedica starosti objekta (sagrađen je 1975.god.), kao što su:
- neadekvatan namještaj (stolovi i police oštrih ivica, dotrajale
stoličice i krevetići...)
- dotrajala oprema (posebno dušeci za krevetiće koji se zbog starosti
osjećaju na vlagu)
- dotrajale i oštećene podne obloge u trpezarijama
- pukotine i vlaženje pojedinih zidova
Ukoliko nam pomognete, djeca i kolektiv JPU "Zagorka Ivanović" Cetinje,
biće Vam neizmjerno zahvalni.
S poštovanjem,
Ziro racun
nlb 530-439-54
Ja sam sokiran ovim fotografijama. Sramota.
Sramota sto je stanje takvo kakvo jeste, sramota sto se kod nas nista ne odrzava, sramota kako su dozvolili da djeca budu u takvom neuslovnom prostoru, sramota kakvom riziku izlazu djecu, sramota od nehigijene i neprovjetravanja duseka, sramota da neko nije ofarbao te stolicice, sramota da nisu stavili zastitne gume ili bilo sta. Sramota za one koji rade tamo, sramota za one koji nisu zatvorili taj vrtic zbog neuslovnosti vec rizikuju zdravlje sopstvene djece!
Sramota da nisu bar roditelji nesto uradili, ako ni zaduzeni iz vrtica do sada nisu nesto preduzeli sa institucijama koje su odgovorne za uslove gdje ta djeca obitavaju!
Nemam rijechi.
SaMo JeDnA DnEvNo
moram priznati da sam blago rceno iznenadjemovim fotografijama,nadam se samo da je bolja situacija na obilica poljani i u jabuckoj ulici,zna li ko kakvo je tamostanje.....
poslije svega ovoga pitam se dal pomoci novcano uplatom odredjenih sredstava na zro racun vrtica,ili tim novacem koji bih uplatio kupio nesto ili doveo majstore i sredio jednu prostoriju....![]()
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Ja sam prije neki dan nosio poklon u objekat u Jabucku i mogu reci da mi se nije ucinjelo bas ovako katastrofalno. Uradio sam par fotografija onoga sto sam vidio i cini mi se da nije bas najbolje, ali ni lose koliko se cini na ove slike.
Mozda je to stanje samo gore, jer je to valjda objekat koji je zadnji napravljen.
U svakom slucaju ja i moje okruzenje cemo i dalje pomagat koliko se moze, ali ce morat i opstina ponesto ucinjet...
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
uplati, sve se nadgleda
poseban je racun vrtica a prate se svi troskovi
Roditelj sam koji je pokrenuo akciju i do sada smo sakupili za duseke i par stvarcica
Skupljamo za stolice i stolove na pola smo dosli...
Danas sjutra ce doci majstor da kaze koliko treba za saniranje coska koji vlazi a tu se drze duseci, jer mi dijete kada dodje kuci mirise na ustajalost i vlagu.
Oskare, ja sam slikao slike u vrticu i bez ikakvog uljepsavanja.. Ovo je pomoc djeci koja je zbilja potrebna a ne sticanje nekih jeftinih politickih poena ili promocija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks