Ljudi xaxaxaxaxaxa,pa je li iko vidio u subotu vece negdje oko 8:00 kako je lik blizu Blazovog mosta uletio u stubice ali u suprotnu traku.Kako je to covjek izveo ne znam,da li je bio drogiran il sta,znaci on je iz pravca Mashe uletio u suprotnu traku kod vlade xaxaxaxaxaxaxaxaxa
---Chelsea Fc---
Ja sam vidio, Reno ili nesto slicno.
TAKUMI
Jutros dva poginula na put CT- BD uzas !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Stvarno užas...
Dosta su krivi kod nas i putevi, kad naletiš na rupu ili oštećenje puta naveče, ali ne mogu da shvatim vožnju dosta ljudi... Gledam ih kako pretiču u krivinama đe nema šanse da vidiš ima li koga iz suprotnog smjera... To može po meni jedino neuračunjiva osoba da radi...
Last edited by Zvek_Zivi; 04-11-09 at 14:38.
A snimi obruc volana![]()
TAKUMI
ovo je onaj 20 ks sto daje
iz gintasa..cuh da sa chipom plavim diodama ovim i sjajnim poklopcem rezervoara moze i 100 ks da se dobije
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Molim vas za odgovor,ne znam gdje da stavim ovo pitanje pa cu ovdje.
Koliko iznosi carina na nova vozila u Crnoj Gori???
Unaprijed zahvalan.
PS.U Srbiji je sada 10 i 10.6%(zavisno od kubikaze) za vozila iz EU,a za ona van EU je 12.5%,plus na cijenu vozila sa ovom carinom se obracunava PDV od 18%(u CG je valjda 17%).
Last edited by Mad_dog_KO; 04-11-09 at 17:08.
Bijo si poziw koi se neodbija
sa zmigavcem sa strane ili cak plave diode![]()
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Jako mi se znoje ruke a vozim ovako i slicno kolko da put jeli, tako da moram imat rukavice,a fabija posto mene striko nema Bentley Continental gt od znoja mi je pojeden okvir volana pa sam stavio ovaj za putovanje ,no da sam zna e ces mi ti sudit ,ti koji si vozio od Ferarrija Lamba helikoptera aviona podmornica itd itd pola od njih na plin, ja bi maka ono po cijenu pogibije moje i osrtalijeh 4 u auto !
Ipak je to 4500 km ogromni dio puta je ovakva brzina,staj ese samo da se napuni benzin popisa i vozi !
Hahhahahahah nije nije auto je presa 120 000 nego ja vozim vrlo brzo fabija a volim i da se trkam sto znaci u krivine ulijecem na po dva tocka pa volan stegnem dobro ahhahahahhaha ! jebiga ipak je to daljina !
Tvoj Mercedes bjese E klasa jel? Stara oko 10 godina jel? I ima 120 000 km?
HEEEELLLLLPPPPPP!
TAKUMI
DA ! Javni ti ako te nesto drugo interesuje jos
A za pomoc ,pa valjda ima bolnica po Podgorici Dobroti itd itd ???
http://www.vijesti.me/index.php?id=321027
Podgorica - Samo u jednom danu bjelopoljski graničari su na prelazu Dobrakovo otkrili četiri ukradena automobila sa Interpolove listi, koji su registrovani u Crnoj Gori.
Uprkos elektronskim provjerama u sistemu Interpola prilikom registracije vozila u MUP-u, u sva četiri slučaja “potkrala” se greška, pa su ta ukradena vozila ipak dobila svoje crnogorske tablice.
Prema nezvaničnim informacijama, u utorak, oko 13.45 časova, policija je otkrila da “pasat”, kojim je upravljao R.P. (60) iz Budve, potražuje mađarski Interpol.
Sat vremena ranije, na istom prelazu je pronađen još jedan ukradeni automobil “mercedes 190”, koji je nestao u Sofiji davne 1994. godine. Riječ je zapravo o automobilu ručne izrade “Budvanka”(BD-AM216), vlasništvo Budvanina S.B..
“Provjerom je utvrđeno da se broj šasija tog vozila poklapa sa oznakama na motoru ukradenog \\\'mercedesa\\\'. S.B. je ispričao policiji da je početkom 2009. godine kupio stari \\\'mercedes\\\', nakon čega ga je preuredio i registrovao”, rečeno je “Vijestima” u policiji.
Istog dana, oko 19 časova, graničari su zaplijenili još jedan “mercedes”, kojim je upravljao Bjelopoljac A.Ć. (35), a koji preko Interpola potražuje italijanska policija.
Nekoliko sati kasnije, otkriven je i folsvagenov “transporter” (NK-AN231), za kojim je tragao mađarski Interpol. Tim vozilom je upravljao S.C. (24) iz Podgorice.
“Vijestima” je u policiji rečeno da je istraga u vezi sa sva četiri slučaja u toku.
Znaci, nema veze da li je auto star ili nije.
I neka su, bice lakse pronaci parking mjesta.
TAKUMI
Sve mi se cini da ga nece jos dugo radit ta policijska postava...
Bijo si poziw koi se neodbija
Zamisli kako to utice na natalitet CG kad tako mladi ljudi izgube zivote... svi ti momci su mogli imat jedno dijete makar....
Ma ne samo na natalitet...
Ja bih u auto-školama uveo poseban dio đe se priča o rizicima, tj. da se pokaže ljudima koji polažu šta može da se desi zbog brze I LOŠE vožnje.
Crash testovi se izvode pri 60km/h, auto se dosta uništi, a ne kad ideš 150, 200...km/h... Zamisli zakucavanje u šoferšajbnu pri toj brzini, dobiješ naljepnicu od čovjeka...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks