Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Sinoć nijesam gledao meč, a ni skinuo ga sa neta još nijesam, tako da o igri pričat ne mogu. Samo sam viđeo golove. Ovo se ipak može ubrojit u bačanje poena jer, kolko god igrao loše ako u nadoknadu primiš go - nijesi ima sreće! zapazio sam ipak, da je Keita opet dao go, ali i to da se Ture opet nalazi na klupu, što je blago rečeno - besmisleno. Neka Keita svaki utakmicu da go, ali Ture jednostavno MORA da igra.
real je sa igračem manje sprštio hetafea! atletiko opet izgubio, ali novi trener je tu pa ćemo viđet kako će sve to ić. sevilja očekivano, protiv hereza!
Another ne znam ko je pomenuti T.H.Ovreb, ali pretpostavljam da dovoljno argumentovano govori o tebi samome. Nekada se slavio 29 Novembar kao drzavni praznik, ove godine ce biti fudbalski praznik.
Ponovo odlična igra Barse, dominacija , šanse 8:1, vođstvo, kasnije nekoliko čistih zicera i na kraju kiks gol!
Kao , ponovljena slika sa meča lige šampiona sa Rusima s tim da je sada Osasuna zadavala više problema...
Najvažnije je da je igra i dalje na visokom nivou a rezultati će ,samim tim, biti sve bolji i bolji...
Libertas
skinuh utakmicu i odgledah... ne treba se sad vadit na sudije kad je pobjeda izmakla, ali nad Ibrom je bio čist crveni karton, zadnji igrač ga je obalio, a sudija je to protumačio kao simulaciju. to je bio primjer kad se daje crveni, ali to nije razlog za onaj kix na kraj. igra je bila dobra, mada treba još bolja da bude.
rojadireta.com - solidni kvaliteti skoro uvjek. mečevi od 700mb do 4 gb! vrlo vrlo rijetko se dogodi da neki meč ne bude postavljen na makar 700 mb.
imaš milion el klasika i oni su oko 3-4 gb svi. samo moraš malo pročačkat one stranice na download matches i nać ćeš svašta... ja eo imam oko 25-30 DVD-a, sve Barsini mečevi, dokumentarci o igračima o klubu... rojadireta ima svašta stvarno! sve lige a i nije samo fudbal!
Mozes li mi naci link meca poslednjeg kola kad je Rivaldo igrao, 3-2 protiv Valencije i Rivaldove makazice?
Kako sam tad voljeo Barcu![]()
Citao sam prije mjesac dana , kad se povriedio ronaldo, da ima neku opasnu povredu (ovo je nekom uredniku jednog portugalskog lista rekla njegova bivsa djevojka koja je potvrdila da je ronaldu neki doktor rekao da ce za 2 godine zavrsiti fudbalsku karijeru) i da ce se tesko oporaviti i evo sad citam na MARCA.com da se odlaze njegov povratak na teren i da je povreda teza nego sto se mislilo (minimum jos mjesec dana pauze).
Samo se pitam da li su u mancesteru znali za ovo?
To ga ona vracara proklela....![]()
I ja sam čuo da ga nje neki vrač ili vračara zamađijala da za 1 ili 2 godine završi karijeru. I to sam odavno čuo za to, prije nego što se povrijedio ovo sad. Šteta je što će 99% propuštit meč sa Barsom, ali eto propuštiće i dosta još utakmica važnih za real, prije svega sa marsejom.
Što se tiče Barse, dobre vijesti su oporavak Anrija i Alveša, a loša vijest je da još nijesu (ili sad neđe stižu) stigli doma, jer se, čoče, motor od aviona pokravrio tj zaledio pa njesu polećeli iz rusije kad je bilo planirano. to nije dobro jer ih već u subotu čeka meč sa Majorkom (doma).
prije svega je bitno jer ronaldo nece igrati protiv bosne![]()
e da, to je odlična vijest!
kakva lopta ibre za pedra i vodjstvo barse od 1:0
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
barsa bez xavija, injeste i mesija vodi na poluvremenu 3:1, dva gola pedra i jedan henrija
3 boda za barsu-igra solidna ali moze i mora to mnooogo bolje.
ova odbrana zeza barsu, mnogo gresaka i propusta, ali pisu se tri boda protiv neugodne majorke. gvardiola je opet uveo injestu umesto henrija, pa ne mogu da verujem, sto onda drzi uopste krkica u timu
mora odbrana bolje... ali dobro! 3 boda su bitna, samo to mora masu bolje protiv intera i jačih timova!!
a što je koji đavo sa atletikom protiv reala! neće im se pa neće, pa to je čudo! a nikad nisu loši...
edit: ne mogu da vjerujem što je sve suđeno u zadnjih 15 minuta 1. pol...
Last edited by FC_Barcelona; 07-11-09 at 21:45.
cigrinskij je los ili se jos nije uklopio...onaj ture je bomba od igraca i ne bih ga mijenjao za maskerana niti bilo kog drugog.
U realu najbolji marselo i dijara a dok ne ude agero atletiko ga nece davat. bice jos 3-4 gola.
a sto se napravi od utakmiceeee. eto mu ga kad ostavlja agera na klupu-kretencina. kasiljas-super.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks