Ne da ga nijesu vrnuli, no su ga ćušnuli još jedan sat naprijed; sad je razlika dvije ure! :lolblue:
Vrnite vrijeme na +1 (Brissel, Paris...)![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ne da ga nijesu vrnuli, no su ga ćušnuli još jedan sat naprijed; sad je razlika dvije ure! :lolblue:
Mogu li da dobijem objasnjenje zasto mi je izbrisan oglas?
Postavio sam oglas za prodaju parfema, izbrisan je i pise "vec vam je tema zatvorena znas i zbog cega".
Ja molim za objasnjenje jer ni sa kim nisam povezan pupcanom vrstom niti me interesuju bilo cije licne nesuglasice.
Prodajem parfeme pod svojim nickom i naveo sam svoj broj telefona, u cemu je problem?
Hvala
Tell me baby, whats my name
Tell me honey, can ya guess my name
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Alo, postavio sam oglas u svoje ime i ne znam sto ti znaci ta prica u mnozini, osim ako me ne persiras.
Moj broj telefona je ispod i oglas je moj!
Tell me baby, whats my name
Tell me honey, can ya guess my name
Kakav je ovaj Shone shpiun!
\\OFL•GIC
gdje su iščezli admini, ima li ko da koriguje ovaj propust sa time-om.
Sumnjam da ce ti bilo koji admin doci kuci da ti to namjesti pa ti je jednostavnije na User Control Panel i stavi sam ovaj time zone +1 ili +6 ili + X koji tebi odgovara
Samo ovako podesite i necete imati problema nikada , meni se samo vrijeme azurira kad god je promjena
ps. ovo sam josh davno nedje postovao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala kolega Stivi...Ja na sat inace nisam ni obracala paznju...
"Tiha voda brijeg roni..."
Pitanje za administratore foruma...
Zasto ne otvorite dio na forumu predvidjen za OGLASE, uopste, nevezano za racunare ?
Who let the dogs out
Šta se radi ako neko naziva članove foruma 'jadnima' i 'fašistima' ? Bruka...![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Heh, ja sam bio nazivan mnogo gorim terminima.
Ne budimo preosjetljivi. Ako vec jesmo, najbolje je zaobilaziti skakljive djelove foruma.
Nisam skoro pola godina ulazio u taj dio foruma samo zbog toga, i vidjeh da se nije ništa promjenilo, ali nema veze, nije važno koja tema, ali ako je za utjehu, to je najmanje bitna / skoro nevažna tema u našim životima![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Nego jedno pitanje. Shto se raspada ovaj forum i CDM? Dosta chesto ne mozhe da se pristupi sajtovima.
Ili se otovri prva strana forum i ako ces da odgovorish na poruku izbacha gershku conection to the remote server was reset i slichno.
Obrisao sam cookies i cache, nema virusa freshko je instaliran OS, sa nekoliko razlichitih browsera i sa raznih konekcija stalno ista greshka.
Da ne bude zabuna probao as par ADSL-a, preko iznajmljene linije na posao, preko mobilnih interneta, preko telefona...
Sa vishe naloga (moj, kolega sa posla, komsija, drushtvo) evo 15tak dana to traje.
Stvarno bi mogli neki krshteni server zakupit. Ako treba da damo svi po euro skupicemo brzo...
Last edited by hercules; 03-11-09 at 21:31.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Najlakse je prijaviti i to nije problem. Problem je kada se neko nadje u unakrsnoj vatri izmedju dvije grupe koje se prepucavaju.
Iako je za mene to porazno...postoje djelovi foruma gdje zive ljudi koji zive od toga ...pa recimo da komentarisu jedni druge....ne idite tamo..
Oni su profesionalci....ne radite to kod kuce....:evil:
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Poštovani administratori
Koja je svrha postojanja pdf-a istorija, politika
ako se na njima propagira jednoumlje i otvorena netrpeljivost prema
određenoj nacionalnoj skupini,
a pritom se vrši i konstantna sistemska cenzura svakog komentara
koji nije u skladu sa ličnim stavovima usera Ćipura i moderatora Krishne.
Brisanje mojih postova mogu protumačiti i kao vješto izbjegavanje odgovora.
Imali li nade da će ipak uređivačka politika pomenutih pdf-a biti zasnivana na zdravom razumu?
Hvala
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks