pokakim se i na ove vecerasnje rezultate....
samo tanisu igraju petkom
evo ga sateru potpisuje![]()
pokakim se i na ove vecerasnje rezultate....
samo tanisu igraju petkom
evo ga sateru potpisuje![]()
Last edited by BlackVelvet; 30-10-09 at 20:46.
Who let the dogs out
Selburn 2-3 poluvrijeme![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
sto igrate cc vidi se da nemate pojma sta je kladionica.... igrati selburna, djihona i ostale mislim bolje vi je poc na poker aparate, prije cete dobit nesto![]()
aj kolega daj 5 sigurnih sa kvotom 1.50, da vidimo oces li ih pogodit
![]()
Who let the dogs out
ja vam fino savjetujem da se ne kladite do februara, nego 'ajde, slusajte vi svoje instinkte![]()
Je li se moglo sto dobit danas?Ja ne igrah nista,nesto nisam imao volje...Je li ko od vas dobio??
Oberhausen 1
Dortmund 1
Deri S 1
Bohemians 1
Bastia 1
sa 5 za 85
dosta![]()
e vidite ovog odvratnog samroka..Ni on ni selburn, a ja ih zaludu razdvajam...
A rekoh i da mi je BASTIA fix dana...
Ja stavih one Chehe posrane i veli blokirano,te se ja sjetih dobrog i poshtenog RWSa,reko daj tu Bastiju![]()
Brest 1
Metz 1
Dijon 1
i...
Nîmes x pih..
Ja riknuh na Standarda za 110 eura..
Gledao sam Dizona, sudija im po minuta posle nadoknadjenog svira penal za 5-4, haos utakmica![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
evo jedna zanimljiva analiza.a i kvota je više nego dobra
16:00 England Championship
Peterborough - Barnsley
Oba timova igrali su u Carling kup i oba su porazena od premijerligasa.Peterborough je izgubio 5:2 od Blackburn-a iako su se vracali dva puta u mec,pa onda crveni karton i poraz neminovan.A Barnsley i nije mogao nista vise protiv velikana Manchester-a,pristojan poraz kuci,bilo je 0:2.
Sto se tice timova,kod domacina ocekuje se debi mladog vratara koji je na pozajmici iz Man.Utd,i nije ni cudno jer Peterboroug-a vodi sin Alexa Ferguson-a,Daren.Ben Amos je 19 godisnjak i zamjenice prvog vratara koji je pod suspenzijom,Joe Lewis,onaj koji je dobio taj crveni protiv Balckburn-a.Upitni za nastup su Zakuni i Mackail-Smith koje vuce ozljede ali ocekuje se da budu spremni.Debi nastup ocekuju pridoslice Bennett i Griffiths koji nisu imali prava na nastup u kup mec a vraca se i Danny Rose,momak iz Tottenham-a koji je na posudu kod Peterbrough-a.Ozljedeni su:Lee,Williams i Coutts.
Kod Barnsley-a upitni su Hammill i Hallfredson ali vracaju se cak 4 igraca koji nisu imali pravo na nastup protiv United-a:Shotton,Dickinson,Doyle i Andy Gray.Valjda je ovo motiv vise da uzvrate udarac nakon dva uzastopna poraza u ligu.
Dva podjednaka tima,kvote aludiraju na domacina koji nakon nekoliko losih partija konacno je proradio u subotu i dobio Scanthrope-a kuci sa 3:0 ali ja idem na gosta jer dvica je magican broj kada igraju ova dva tima.6 susreta 5 puta dosla pobjeda gostiju bez razlike ko je gost na mec.Barnsley je dva puta u ligu izgubio i jednom u Carling kup ali to su bili kvalitetniji timovi:Bristol City,Notthingam Forest,Manchester United!
Tip Barnsley 3.35 3/10 expekt!
3/10 ?
Mislim da je nocasnji NBA poklon:
Atlanta - Vasington H1 +6
Detroit - Oklahoma H1 +5
Lejkersi - Dalas H1 +8
Minesota - Klivlend H2 -11
Malo jaca uplata, ako ovo ne dodje, onda stvano nek ide sve u .....
prošlih noći je nba bio prilično nepredvidiv pa ko zna
ma to 3/10 ko šiša.svaka kvota preko 2.5 nosi tu težinu igre
.stvar je volje i lične procjene dal će neko odigrati posle ovakve analize.ja možda i oću al dok sjutra vidim što će još biti na "pijaci"
![]()
Iskreno Detroit - Oklahoma mi je toliko nerealno da je hendikep samo 5. Mislim da bih ga igrao i da je 15 cak i to lagano... A i ove ostale 3, mozda se tu jos mogao dodati i Orlando.
A znam, ali mi cudno ide analiza i predlog i onda stavi 3/10 cime jasno kaze da nisu bas realne sanse da to dodje![]()
nisam jos pogleda' kvotu, daj mi neki link dje ima nasih kladionica tj kvota posto ovaj lob ne radi vise....
igra se znaci roma skim bude igrala to je sigurna jedinica, lacio na golove jer ce davat a i primace jer igra na strani a velikoj je krizi, uglavnom igram spance italijane i engleze, samo prvoligase, i njemci su dobri :dring:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks