Trebalo bi probat mozda Bojana Bozovica iz Serkl Briza,nije los,dade sad u kup 2 gola...Vezni igrac,umjesto Pekovica koji svaku drugu ne igra zbog zutih.....
Svi na stadion!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Mislim da ce protiv Bjelorusije bit dogovorena utakmica da dobijemo,pa ce negodovanja sa tribina prema selektoru bit neosnovana.Opet ce nam rec da smo glupi i neznalice
igrao sam kao mladji sa tim bojanom bozovicem i ne mogu vjerovat da se ovako probio nije mogao da igra u mladje kategorije a onda samo jedno ljeto ga odvede neki rodjak za srbiju tamo malo po malo pa za madjarsku i sad evo belgija. Svaka cast milo mi je i nadam se da ce naplatit to.
Generalno igrac je koji ne bi trebalo da igra za reprezentaciju
Delibasic dao go u derbiju protiv Sosijedada..
Bijo si poziw koi se neodbija
Dejan - FC Seoul !
U,pa ovaj je neki tezi seljak,kao Simon kad je dao go u kvalifikacijama za LS.
Ludi Dejan:shock: !
BISOGNA VINCERE !
Evo procitah u Arenu da Jovetic nece igrat za mladu reprezentaciju protiv Izraela.
povrijedjen je!
Mislio sam da se oporavio ..![]()
BISOGNA VINCERE !
Ima povredu palca,a nece igrat ni Tomasevic iz Nacionala
Vučinić predvodi "sokole" protiv Bjelorusije
konacno pozvao odlicnog golmana levadikosa, Blažić SrđanaNa spisku nedostaje nekoliko standardnih prvotimaca - Vukašin Poleksić, Dejan Damjanović i Andrija Delibašić otkazali su zbog klupskih obaveza, dok je Stevan Jovetić otpao zbog povrede. U tim se vraća kapiten Mirko Vučinić, koji je zbog povrede propustio posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama, kao i Radomir Đalović, koji se oporavio od teške povrede.
nesto mi cudan ovaj naslov al eto aj da se nadamo![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ja mislim da blazic nije odlican golman, ali eto u inostranstvu je pa je bolji od ovih ovdje.
u pravu si, vidjeces i sam ima parade rekao bi covjek evo ga kan ali umije da ga prim kroz usi i zna da mu ispane lopta kad je neka frka. Ne kazem ja nije los ali mi konstantnijeg golmana od Poleksica necemo imat i mislim da ni ex yu drzave. Mozdaa slovenci sa handanovicem jedini su bolji na gol. E sad steta je sto ovaj nije iskoristio priliku u italiji a dobro je bio krenuo.
Kad je ta utakmica?
Are you suggesting coconuts migrate?
18tog.....
AJMO CRNA GORO !!!
Je li moguce da onaj dzukac nije pozvao Gigu Vukovica,a zove Gluscevica,i to sad kad mu fali napadaca,nema Jovetica,Delibasica,Damjanovica...Sprdnja,cak po njemu ni Nikola Vukcevic nije zasluzio poziv a igra u izvanrednoj formi...:mad:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks