View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 35 of 201 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 851 to 875 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Jan otvaram sajt MARCA i ne mogu da vjerujem - 4-0. auuu moji madridisti kad cete shvatiti vise da se ne moe sve parama uradit. Bruka i sramota.
    U revansu ih Real moze izbacit ali ovo je zaista sramno. Kraljevski klub-nekad biooo.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Dobiće to Real kući 10 : 0 , ali ipak je ovo sramota

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Evo i highlightsa.
    Last edited by MadGod; 28-10-09 at 09:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bet and win kriminalci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Nije sve u parama, ima nesto i u namjestanjima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad bi navijači reala iz madrida tj španije trebalo da odu na trening i da urade isto što i navijači lacija. poraz se desi, loša igra se desi, loš rezultat se desi - ali protiv alkorsona bit nadigran i rezultatski i svakako - to je sramota. pa ovo bi bila sramota i za 2. tim osasune, da je ovako izgubio. pričat o namještanjima, nema smisla. nit iko zna pouzdano niti ništa, samo se naglaba jer im je sponzor bwin. sve se namješta kad real izgubi.

Noćas Barsa protiv Kultural Leonese. Pozvani su:

Goalkeepers
    : Valdes, Pinto
    Defenders: Benitez, Chygrynskiy, Marquez, Fontas, Abidal, Maxwell
    Midfielders: Toure, Jonathan dos Santos, Busquets, Gai Assulin, Keita
    Forwards: Pedro, Jeffren, Bojan, Jonatan Soriano

Dosta je tu prvotimaca i dobrih igrača. Da se stvar riješi u 1. utakmicu, narano bez zajebancija ikakvih, viđeli su što se realu desilo sinoć, pa neka se uozbilje.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ne treba Barsi primjer Reala od sinoc da bude ozbiljna. Nema sto, Real je skup preplacenih zvijezda koje trener nije u stanju da motivise na pravi nacin. A jos je i pritisak na njih veci, tako da sve to utice na njihvou igru i rezultat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako su igrali preko kurca, kod 3 gola drente nece ni da potrci za igraem nego trckara extra
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    kako su igrali preko kurca, kod 3 gola drente nece ni da potrci za igraem nego trckara extra
    Upravo sam i ja njega pikirao,namjeshtaljka klasichna kriminalci obichni,posrashe se u taj klub i u fudbal..

Sad ce naravno da ih razbucaju u revanshu.. 7+

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Naughty View Post
    Upravo sam i ja njega pikirao,namjeshtaljka klasichna kriminalci obichni,posrashe se u taj klub i u fudbal..

Sad ce naravno da ih razbucaju u revanshu.. 7+
    treba dokazat to majku mu, al i ja sam isto pomislio kad sam im vidio zalaganje

koja je kvota bila na ove mrcenike?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    treba dokazat to majku mu, al i ja sam isto pomislio kad sam im vidio zalaganje

koja je kvota bila na ove mrcenike?
    7 je kvoa bila, a stv su ih nerealno raznijeli ali bukvalno kao da je barsa igrala a alkorhon

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sprdate li se vi to? Igraju se sa ugledom kraljevskog kluba zbog kladionica? ajde ne pricajte gluposti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    sprdate li se vi to? Igraju se sa ugledom kraljevskog kluba zbog kladionica? ajde ne pricajte gluposti.
    to i ja pomislih, al pazi zaduzeni su preko guse, nije prvi put da gube u kupu od shnj ekipa, mada sve je ovo u domenu nagadjanja al dobra teorija zavjere bi se mogla napravit
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Gledao sam citav mec od treceg gola nadalje, skoro sam siguran da nije bila namjestaljka. Jedino da su svi fudbaleri Reala bili umijesani i odglumili maksimalno dobro, sto je prakticno nemoguce. A s obzirom da ovi iz Alkorkona nisu ni krenuli da igraju bunker ili bilo sto slicno, morali bi i oni da budu umijesani.

Nije ovaj rezultat toliko nerealan. Ekipa koja je sastavljena na nacin na koji je sastavljena ova Realova, sa ovakvim trenerom, u ovakvim mecevima - jednostavno ne postoji ta normalna, zdrava fudbalska atmosfera u ekipi.

Mada ce za Real samo bit jos gore ukoliko se ozbiljno pocne sumnjati na namjestanje.
    Last edited by MadGod; 28-10-09 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MadGod nemoj brate da me zaebavash,pa ne igraju protiv Valencije ili Villareala pa da ih ishibaju od igre,vidi se da se ne mrdaju..

Ovaj drugi tim ce da dobije tog treceligasa sa igracem manje..

Namjesteno over`n`out

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

A sto bi morali igrat protiv Valensije i Viljareala da bi ih odrali od igre? Ima dosta ekipa koje ce ovakav Real odrat, to se vec desavalo ove sezone i desavace se. U prvom pripremnom mecu se Shamrock ispromasiva protiv njih, ali tad je bila prica kako je to bilo nebitno i kako jos nisu uigrani... evo sad su uigrani.

I ovo su profesionalni fudbaleri, treniraju svaki dan, fizicka sprema je tu nedje na istom nivou, i u mec su usli maksimalno motivisani. Ako si gledao citav mec sinoc, vidio si da momci imaju tehniku bolju od bilo kog prvoligaskog kluba na Balkanu, npr. To nikako nisu mogli "namjestit".

Mi smo se previse navikli da gledamo imena u sastavu. Real nema ozbiljnog trenera, nema igru, usli su u mec bez motivacije, naisli na protivnika koji nije htio da igra bunker i ceka da primi gol, i rezultat je potpuno normalan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    A sto bi morali igrat protiv Valensije i Viljareala da bi ih odrali od igre? Ima dosta ekipa koje ce ovakav Real odrat, to se vec desavalo ove sezone i desavace se. U prvom pripremnom mecu se Shamrock ispromasiva protiv njih, ali tad je bila prica kako je to bilo nebitno i kako jos nisu uigrani... evo sad su uigrani.

I ovo su profesionalni fudbaleri, treniraju svaki dan, fizicka sprema je tu nedje na istom nivou, i u mec su usli maksimalno motivisani. Ako si gledao citav mec sinoc, vidio si da momci imaju tehniku bolju od bilo kog prvoligaskog kluba na Balkanu, npr. To nikako nisu mogli "namjestit".

Mi smo se previse navikli da gledamo imena u sastavu. Real nema ozbiljnog trenera, nema igru, usli su u mec bez motivacije, naisli na protivnika koji nije htio da igra bunker i ceka da primi gol, i rezultat je potpuno normalan.
    Sve je to realno,ali evo ti sad banalni primjer,da okupish tim koji koshta 200miliona i da se prvi put vide u zivotu mislish da bi ih Mornar dobio ?

ne budi naivan..
    Pogledaj Drentea,decko je munja,gledao si ga protiv Milana kako shprinta a ovdje se vucara kao kakva prebijena machka
    Nijesam gledao cijeli mech,izvukao sam zakljucak iz ovog videa i bilo mi je vishe nego dovoljno da formiram mishljenje o njima i njihovoj raboti..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Sve je to realno,ali evo ti sad banalni primjer,da okupish tim koji koshta 200miliona i da se prvi put vide u zivotu mislish da bi ih Mornar dobio ?
    Mornar ih ne bi dobio jer nase ekipe jos ne funkcionisu po pravilima modernog fudbala. Dakle, ne bi izgubili zbog kvaliteta, nego zbog nedostatka strucnosti, ozbiljnih treninga, i savremenog pristupa igri. Ali vecina klubova u fudbalski razvijenim drzavama nema taj problem.

Tako da postoji mnoooogo ekipa koje bi lako mogle dobit taj 200-milionski tim, da ih uhvate na prepad ovako. A ni razlika u individualnom kvalitetu nije ista kao razlika u plati.

Pogledaj Drentea,decko je munja,gledao si ga protiv Milana kako shprinta a ovdje se vucara kao kakva prebijena machka
    Taj isti Drente je poludio bio pred kraj meca, nasrta na igrace i nogama i rukama, eto koliko mu nije bilo stalo ili mu je receno da igra tako... ili je ekstra glumac. A to sto je u prvom poluvremenu trckarao ne moze bit do toga sto mu se nije igrala ta "mala" utakmica? Nije ni prvi ni zadnji put da igraci imaju takav pristup u slicnim mecevima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak pricamo o ekipi koja nikad nije ulazila u drugu shpansku ligu,tako da se na te principe modernog funkcionisanja ne mozes oslonit

Zavrshicemo ovu raspravu,jer mozemo ovako do sjutra.. cekamo revansh i novi show bet-and-win momaka

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ipak pricamo o ekipi koja nikad nije ulazila u drugu shpansku ligu,tako da se na te principe modernog funkcionisanja ne mozes oslonit
    Ti pricas o statistickim podacima, a ja o fudbalu i igri na terenu, zato se ne mozemo razumjet.

Fudbal nisu brojevi, a narocito ne oni koji se racunaju u milionima... to tako funkcionise samo na Football Manager-u (a ni tamo u novijim verzijama).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa i sve da je Real ovo izgubio zbog kladionica, onda bi valjda dogovorili drugaciji rezultat. 1-0 ili 2-1, a ako je nekom bila malo jedinica pa je igrao hendikep na alcorcon, rezultat bi bio 2-0 ili 3-1, sto jeste bruka, ali ne tolika ka ovo.

Boljela je rabota one zvijezde za utakmicu, nema drugog opravdanja za ovakav rezultat.

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ahahahah shto neko reche chim real izgubi odma je namjeshtaljka... Pa jesu li mogli namjestit 1:0 ili 2:0, a ne da im se sad cijeli svijet sprda... Zamislite sad par miliona malih kineza koji kupuju realove dresove, dodju u shkolu poslije ovoga, posprda im se komplet odjeljenje i ostali koji ih poznaju, i ti mali kinezi prestanu da navijaju za real... :mrgreen: Ovako se gube pare, a ne dobijaju...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ahahahah shto neko reche chim real izgubi odma je namjeshtaljka... Pa jesu li mogli namjestit 1:0 ili 2:0, a ne da im se sad cijeli svijet sprda... Zamislite sad par miliona malih kineza koji kupuju realove dresove, dodju u shkolu poslije ovoga, posprda im se komplet odjeljenje i ostali koji ih poznaju, i ti mali kinezi prestanu da navijaju za real... :mrgreen: Ovako se gube pare, a ne dobijaju...
    Nije ti losa poenta, ali niko se tamo nece posprdat sa malim kinezima u odjeljenje, nego ce svi zajedno bit moze se reci malo tuzni, zato sto se zna koji je klub najpopularniji u svijetu, i koji je NAJTROFEJNIJI u istoriji fudbala-REAL MADRID!!! No se sad ovi go7nari posrase u klub!!!
    Ja sam nesto ubijedjen da se sad previse namjesta!

Protiv Milana cu igrat iz 1 u 2, 100%!!!

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Poslushaj moj savjet, ako mislish da ce real dobiti u milanu igraj iz 2-2, jer ako ih milan nachne u prvom poluvremenu to ce se gore zavrshiti nego ovo sa treceligashem...
    #fakenews

Page 35 of 201 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)