Bravo Rain,milo mi je ka da ja dobijam...![]()
neko je spomenuo od vas da ce da igra sjutra hajduk i dinamo 7+ zato sam odigra dinamo z 4+ i cekam sjutra dinamo z 4+ dace Bog nadam se![]()
i ovaj lids ga trpaaaa 0:4![]()
Who let the dogs out
Aooooo pokopase velji Real3:0
Živio mi Srđane Aleksiću!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa 1-2
ne mogu da verujem da cu da padnem reala
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
qq vidji redjinu raspali a maxe ne treba igrat ove italijane mene baci milan 0-2 sad za vikend sisnjari raspali svi
ima vremena 3:2 ffs
Last edited by methodman; 27-10-09 at 21:53.
steta.......
no dobro je,aj nema veze...idemo dalje
danas pogodjeno:
1/shelburn 2,porstmaut 1,ajaxio 1, ancona 1 sa 5e -100e
2/shelburn,portsmaut sa 20e - 98e
3/mons X, genk 2,portsmaut 1, shelburn 2 sa 10e - 360.75e
na ovaj koji sam ceka Redjinu 2 bili su > shelburn2,ajaxio1,portsmaut1,ankona1,mons X,genk2 i jbn redjina 2
redjina..redjina nadam se da cete dozivjeti finansijski bankrot i prestati da postojite kao tim...nasli ste da nama uzimate pare...lopovcine jedne
Vodi mi Sporting,cekam samo jos Real :joint: majku im mrtvu...:mad:![]()
pazi proslo kolo su imali dogovorenu 1 na Toro protiv njih,Lecce uzima bodove onima nesretnicima te su bili domacini na Via del Mare,i danas Lecce daje bodove Redjini!**** im dade.No ih zajeba
E kako bi volio jedno 10rihtera da prodzara nocas ...
4:0! hahahahahaha znaci ekipa koja jedva vrijedi 300k razbija luxuzni Real![]()
A Rain ti si dobar nocas i bez Redjine,al stvarno steta za te pare,kao si ih moga pozatvarat nocas....
dobri su rezultati bili, uopste nisu bili losi, da j***** redjina dodje..ostalo je prilicno realno, od nekih sigurica iz francuske 2 i smrdjivog rila...preko meca, portsmauta, selburna, sportinga, sedana, tns, blekburna..moglo se uzeti koja kinta
Jaoooo zamalo 5:0!!![]()
dobro je sto redjinu ne odigrah extra nocas sve skoro doslo![]()
Uff dobro je izjednaci Gimaraes u u 94 min.poludio bih da me je samo Real bacio....
Sto vam je ljudi,vama je Redjina bila sigurica 3.60![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks