Page 272 of 4707 FirstFirst ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... LastLast
Results 6,776 to 6,800 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Ali 3 utakmice na tiket jedva pogodim ovo je ludilo....mancester 2 2 kraj dabogda im stadion izgoreo
    ito jedva i bod sacuvase gledah posljednjih pola sata...:mad:

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,745
    Thanked in
    1,095 Posts

ne znam što se dešava .prošle nedelje na svaki forum je makar po 10 utakmica bilo sa "dojavama" tipa fali ima igrača,nemaju para itd.sad niđe ništa.samo neki klinci mlate predloge i to je to.
    par foruma je i zatvoreno čak.užas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juče i danas od pogodaka nista!!! Ja sam od juce clan izgleda me bas nece!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel neko pratio statistiku na forumu ko od clanova ima najvise pogodaka i prognoza?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ej jesam li ja dao analizu ko fali za ZRINJSKI- SARAJEVO X, i za HERTA-WOLFSBURG X................pa eto neznam jel kome jos pomoglo osim meni............ja jos cekam mEDVEŠČAK pa se nadam da bi moglo biti para...............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fenerbahce-Galatasaraj 1
    Za sjutra Vicenca-Mantova 0-2 (0-1 za hrabrije)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko predloži ove Norvežane, živo me interesuje )))))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

qratz kad su bili blokirani

~sve shto sam danas igrao sam promasio..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I na zadnji me bachi dinamo b. Rijetko posran vikend...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I sve što je bilo blokirano, nije došlo, jel´

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sarpsborg 08 1 - 0 Ham Kam // blokiran
    Cosenza 1 - 1 Real Marcianise // blokirana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obavjestenje za DADOSP-Najbolji prognozer na ovaj forum ti je RAIN WIND STORM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cekam jos milan 0-2 za pare

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,745
    Thanked in
    1,095 Posts

pošto svaki dan dobijem poruku od nekog člana u kojoj mi traži adrese sajtova,foruma za klađenje itd.
    da sam našao neki sajt koji razbija ja bih se za ovih 10 dana već obogatio ne brinite .to su sve sajtovi sa kojih ja i ostali članovi kopiramo ođe,ništa na njima ne ostane a da mi ne okačimo i na cdm.znam da se dostima čini bolje da ja lično pogledam možda oni nisu dobro al griješite .
    uostalom,imate google pa iskopajte par njih.ne postoji ni jedan ultra tajni ili sajt koji 100% pogađa.procenat pogodaka predloga na cdm je uglavnom veći od onog na tim forumima,blogovima,sajtovima.ja sam lično u plusu nekih 30-40eura za evo nedelju dana.ima članova ovog foruma koji bolje prolaze i to puno bolje al mislim da ni oni nemaju neki poseban recept koji bi vam mogli odati i omogućiti vam da se obogatite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by madisonn View Post
    ej jesam li ja dao analizu ko fali za ZRINJSKI- SARAJEVO X, i za HERTA-WOLFSBURG X................pa eto neznam jel kome jos pomoglo osim meni............ja jos cekam mEDVEŠČAK pa se nadam da bi moglo biti para...............
    Ja nisam na forumu video ove tvoje prognoze ? :-)

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,745
    Thanked in
    1,095 Posts

jedna oooooopširna analiza
    možda neko proba da se vadi na ovo

Vancouver VS Edmonton

*Nakon dugo vremena,moja prva NHL analiza,a ujedno i premijerna hokej analiza.Mnoge lige su vec odmakle,barem kada je u pitanju euro hokej,ali eto na pocetku sam bio samo posmatrac te nisam napisao niti jednu analizu vezanu za hokej.O euro hokeju necu ni pisati,barem dok traje regularnio dio sezone,jer u svim ligama se osjeti finansijska kriza,a oni koji su se u hokeju kladili na poznate timove vec ove sezone redovno padaju na istim.Dakle potpuno je nezahvalno,kladiti se na neke poznate timove koji su ovim teskim vremenima,jedva sastavljaju kraj sa krajem.Zato sam se odlucio za NHL,najjacu hokej ligu na svijetu.Iako prethodnih sezona nisam praktikovao da pisem o NHL-u od pocetka sezone,sada je to drugacije.Danas sam za analizu uzeo mec iz Northwest divizije,a ovaj susret moze se okarakterisati i kao manji derbi.

*Vancouver Canucks nije lose krenuo u ovu novu sezonu,obzirom da se nisu previse pojacali.Proslu sezonu su zavrsili na 3 mjestu Zapada,a uz to su osvojili svoju Northwest diviziju.U play off-u su zaustavljeni u cetvrtfinali,gdje je bolji bio Chicago sa 4:2 u seriji.U ovoj 2009/10 sezoni su odigrali 10 utakmica,te imaju polovican ucinak.Pobijedili su 5 utakmica(1 nakon produzetaka),i 5 utakmica su izgubili.Gol razlika tima je 29:28,sto ih rangira na 21 mjesto efikasnosti,jer daju 2.80 golova po mecu ali i primaju 2.78 golova po mecu.Kada je u pitanju forma na domacem terenu,ona je zasad dosta dobra u odnosu na igre Vancouvera u gostima.U svom Genral Motors Centru odigrali su 5 utakmica,te imaju omjer od 4 pobjede(1p.p) i 1 poraz,uz gol razliku 19:11.Zadnjih 5 meceva igrali su:
    Vancouver Toronto
    3:1
    Chicago
    Vancouver
    2:3
    Edmonton
    Vancouver 2:1
    Vancouver Minnesota 2:1
    Calgary Vancouver 5:3

*Ne tako losa forma u zadnjih 5 meceva,a iza sebe imaju dvije vezane pobjede,nad Chicagom i Torontom.Kada je u pitanju igracki kadar,Vancouver je u novu sezonu usao sa 6 novih igraca u ekipi.Dosao je njemac Christian Ehrhoff zajedno sa Brad Lukowichem,obojica igraju u odbrani.Dosli su iz San Jose Shakrsa,a radi se o tradeu gdje su u suprotnom smijeru otisli Patrick White i Daniel Rahimi,dosta mladi igraci.Mijenjali su mladost za iskustvo a vidjeti cemo kako ce se taj trade isplatiti,mada Ehrhoff zasad igra dosta zapazenu ulogu u odbrani Canucksa.Pored njih dosli su i Tanner Glass(centar),Andrew Raycroft(golman),Aaron Rome(odbrana),i mozda i najvece pojacanje u vidu Mikael Samuelssona.Radi se o igracu koji igra na poziciji lijevog krila,a Canuckse je pojacao dolaskom iz Detroit Red Winngsa,i ove sezone je jedan od najboljih igraca Vancouvera.

*Sto se tice vecerasnjeg meca,u ekipu se vraca Mathieu Schneider(odbrana),koji je takođe dosao ove sezone u Vancouver.On nije upisao niti jedan mec zbog povrede ramena,a to rame je i operisao te se sada nada prvom mecu za Canuckse.Radi se o starom igracu ali dosta iskusnom,a sigurno treneru Alain Vigneaultu ce biti od koristi.U ekipi nece biti desnog krila Pavola Demitre koji jos nije dovoljno oporavljen ali se njegovi nastupi ocekuju u sledecoj sedmici.Pored njega tu nece biti ni dugo odsutni Daniel Sedin(centar) kao i Sami Salo(odbrana).Prvi ima povredu stopala,dok finac Salo zbog problema sa koljenom nije na spisku igraca,obojica su odsutni do kraja Novembra.I zadnji na popisu povrijeđenih igraca je centar Rick Rypien,koji je ove sezone odigrao 8 utakmica te postigao 1 gol.

*Edmonton Oilers prosle sezone nije igrao play off.Zauzeli su tek 11 mjesto Zapada,a u svojoj Northwest diviziji su bili 4 sa 15 bodova zaostatka za Vancouverom.Ipak ove sezone krenuli su mnogo bolje,jer u prvih 10 utakmica imaju 6 pobjeda(1p.p),te 4 poraza(1p.p).Gol razlika tima je 38:31,a u prosjeku daju 3,70 a primaju 2,95 golova po mecu.U gostima su odigrali 3 utakmice,te imaju 1 pobjedu i 2 poraza,uz gol razliku 11:10.Kada je forma u zadnjih 5 meceva u pitanju,ona je sledeca:
    Calgary Edmonton 5:2
    Edmonton Columbus 6:4
    Edmonton Vancouver 2:1
    Edmonton Minnesota 5:2
    Chicago Edmonton 4:3

*Imali su dosta lijepu seriju u svom Rexall Placeu,gdje su upisali 3 vezane pobjede,ali to su prekinuli sinoc kada si izgubili od Calgarya,sa visokih 5:2.Kada je u pitanju ugracki kadar,trener Pat Quinn ima dosta mladu ekipu na raspolaganju,Momcad je sastavljena od dosta mladih igraca,koji tek treba da se dokazu,mada ima tu i poneki stariji te iskusniji igrac.Ove sezone u ekipu je dosao Mike Comrie,koji je dijete Edmontona.Svoje prve dane na ledu proveo je u Edmontonu gdje je i rođen,a kasnije u daljoj karijeri igrao je za nekoliko NHL timova.Ipak ove sezone odlucio je da se vrati,te je potpisao ugovor na jednu godinu.Igra na poziciji centra,a u 9 utakmica ove sezone dao je 3 gola uz 3 asistencije.Kao zamjena za Dwayne Rolosona(golman),koji je otisao u NY Islanderse,dosao je rus Nikolai Khabibulin koji je prethodno nastupao za Chicago.On je potpisao ugovor na 4 godine,iako se radi o 36ogodisnjaku.Zasad su zadovoljni Khabibulinom u Oilersima,iako prima 3,18 golova po mecu,znatno vise nego popularni Roli(Rolson).Jos jedan dosta koristan a uz to i mlad igrac dosao je u klub.Radi se o Patrick O'Sullivanu,koji igra na poziciji centra,a dosao je iz LA Kingsa.I zadnji na popisu igraca koji su dosli je centar Ryan Stone.On je dosao iz prvaka NHL-a iz prosle sezone,ekipe Pittsburgha,gdje ipak nije bilo mjesta za njega.

*U vecerasnjem mecu trener Pat Quinn ima dosta problema sa svojom ekipom.Nekoliko igraca imalo je gripu tokom ove sedmice,neki od njih su se oporavili a neki ne.Sheldon Souray igrac odbrane,nece moci igrati veceras jer nije dovoljno spreman posle povrede,iako je sezone je odigrao 3 utakmice.Jos jedan igrac odbrane ima istu povredu kao i Souray.Radi se o Steve Staiosu,koji je ove sezone takođe odigrao 3 utakmice.Mladi centar Gilbert Brule,nije se oporavio od gripe tako da ga veceras nema.Njegov izostanak ce se itekako osjetiti u igri Oilersa,jer Brule je u 7 utakmica postigao 4 gola uz 3 asistencije,sto ga cini jednim od najboljih igraca Edmontona zasad.Ryan Stone koji igra na poziciji centra takođe nece igrati veceras zbog problema sa nogom.U ovoj sezoni odigrao je 8 utakmica te upisao 3 asistencije.Mike Comrie kao i Brule ima grip tako da ni njega nema veceras,a vec sam njega spominjao kao dobro pojacanje za Edmonton ove sezone.U ekipu se vraca iskusni Fernando Pisani.On igra na poziciji desnog krila,a ove sezone nije upisao niti jedan mec zbog operacije leđa.

*Ove sezone Vancouver i Edmonton su vec igrali jedan mec u kome je bolji bio Edmonton sa 2:1.Tada je Edmonton bio i domacin,a rezultat su okrenuli u 2 i 3 trecini.Po mom nekom sudu,veceras blize pobjedi je Vancouver,koji ima dvije vezane pobjede i trazi ulazak u seriji dobrih rezultata.Ono sto je interesantno je podatak da ce Vancouver sledece godine zbog zimske Olimpijade,imati najveci niz gostujucih utakmica u povijesti NHL-a.Sve to zbog toga sto ce njihova General Motors dvorana biti ustupljena Olimpijcima za zimske sportove.Ako gledamo igracki kadar,opet blize pobjedi je Vacnouver,jer ekipa koja ima bracu Daniela i Hendrika Sedina(prvi povrijeđen),Ryana Keslera,kao i sjajnog kapitena i golmana Roberta Luonga,moraju krenuti sa boljim rezultatima.Znam da je sezona u NHL-u dosta duga,a podatak da ova dva tima imaju jos 72 utakmice do play off-a je nevjerovatan za neke.Ipak ovo su profesionalci,te za njih to nije problem.Kako god Edmonton ima dobar ali mlad tim.Nekoliko iskusnih igraca je u odbrani,kao i golman Khabibulin,dok su nosioci igre ipak mladici.Veceras uz pobjedu domacina u regularnom dijelu,preporucio bi i hendikep na domacina.Istina ima Edmonton dobrog golmana,ali ima i Vancouver dobar napad predvođen Henrikom Sedinom,te Ryanom Keslerom.

NHL 2009/2010
    26.10.2009 03:05

Vancouver - Edmonton
    tip:1
    kvota:2.05
    stake:7/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by godlike View Post
    Obavjestenje za DADOSP-Najbolji prognozer na ovaj forum ti je RAIN WIND STORM
    Hvala... Praticu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajme dutch, ne da mi se citati ove dugacke postove jel imas neki kraci ... Danas si se bas raspisao :-) Al ajde da se bacim na citanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Internacional 1-0 prvi minut...

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,745
    Thanked in
    1,095 Posts

Quote Originally Posted by dadosp View Post
    Ajme dutch, ne da mi se citati ove dugacke postove jel imas neki kraci ... Danas si se bas raspisao :-) Al ajde da se bacim na citanje...
    nisam lud da pišem ja ovo, copy paste sine,copy paste :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dadosp View Post
    Ja nisam na forumu video ove tvoje prognoze ? :-)
    mozda nisam sve dobro napisao po nekim vasim pravilima, jer sam novi na ovom forumu, al eto :trashcom: pogledaj na strani 270 moja 2 posta.......... :yipiiii: :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pardon na 269 strani.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li za nocas sto?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odigrao sam jedan strasan sa 2 e ako dodje spavacu kod kladionice hhaahahahahha
    Znaci ovako : Milan 2,Avai 1,Barsa 0-3,Mechelen 1x,Argentinos 2,Porto 1-1,Univ.Catolica 1,Vancouver 1...kvota nevjerovatnih 90 e Sa 2 e 180 :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by madisonn View Post
    pardon na 269 strani.....
    Video sam... Svaka cast..

Page 272 of 4707 FirstFirst ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks