izjednacila Kasimpasa 1:1
kasimpasa-denizli 0:1
nije krenulo dobro, ali ima vremena...
izjednacila Kasimpasa 1:1
Last edited by Albatros; 25-10-09 at 13:30.
0:1 SARAJEVO 60min.
Kako sam ushprintao i uplatio reggianu...
sarpskog dobio 1:0..
dobar tip..
ima nas jos koji su trcali da stignu na vrijeme..ali ima vremana..nadamo se
što da ne18:00 Norway Tippeligaen
Fredrikstad - Molde
Samo jedan tim ima motiva danas na dva kola prije kraja a to su domacini.Molde je drugi na tablici sa zaostatkom od 15 bodova od sampiona Rosenborg-a tako da jedino moze da ode dole,ali mjesto u Evropi je zagarantirano.Pa sto da ne na Fredrikstad!
Oba tima idu u susret nakon masivne pobjede u proslom kolu i jedino sto mi je cudno danas je sto kvote miruju!Kao da nema uplate na ovu tekmu.Fredrikstat je na poziciju koja vodi u doigravanje i ima prednosti od 4 bodova od Bodo-a sto znaci da sa eventualnu pobjedu danas osigurava play-out.U niz su od 3 pobjeda kuci a domaci teren je uglavnom mjesto gde sakupljaju bodove(omjer 8-1-5).Mozda jedini problem prije ove krucijalne tekme za njih je izjava njihovog napadaca za Norveski TV2.Islandzanina Gardar Johanson-a,da klub ne vodi brigu za svoje igrace.U kom smislu je to ne znam ali lojalnost prema klubu je veoma bitna stvar prije ovakve tekme,pogotovo mir u svlacionicu!
Tip Fredrikstad 2.40 4/10![]()
Tenerife 1
kasimpasa 2:1...jos da nas ispostuje redjiana i juve...
kasimpasa 3:1...redjiana 1:1...
Ovima poluvrijeme traje sat vremena...
2-2.............
redjiana 2:2
e ovaj az alkmar stvarno je posebna prica..ove godine me je jedno bar 5 puta izbacio za dobitak ..evo sada u 3 min primi 2 gola...a ja ga stalno igram
2-3..................... sad sam ubijeđen da nije namješteno
Last edited by PERPER; 25-10-09 at 14:53.
bari - lazio 1:0
aaaaa kako ne igrah ovo...
Evo vam da se vadite![]()
Stromgodset, Valerenga, Tenerife, Internacional.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne kune majka sina shto se kocka....![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks