Sto bih ja bez tebe da se nisi izvukao...![]()
Bez sale,jeste da konje volim,ali ne znam odakle sad to da ih ostave ovako i da ne vode racuna ni o cemu...:neutral:
Ovo postavljam ovdje,a ne na automobilizam jer pretpostavljam da djevojke tamo ne svracaju,a i one su vozachi...
O chemu se radi...Prije par noci,vracam se sa starog aerodroma,onom pravinom pored hotela "kosta's"...Srecom,vozim 40-50km/h kad odjednom ispred mene iskochi konj...A bilo ih je 15...Uspio sam da ga izbjegnem,ali me u tom momentu obuzela mjeshavina nekih osjecaja:straha,jer da sam ishao brzhe mogao sam poginuti i bijesa,shto niko od nadlezhnih ne radi nishta po ovom pitanju...
Napravio sam par slika,da vidite kako su "kamuflirani" i kako ih je tesho primijetiti:
Chuvajte se,ne znam shto drugo da vam kazhem,pogotovo posle 12-01...
Sto bih ja bez tebe da se nisi izvukao...![]()
Bez sale,jeste da konje volim,ali ne znam odakle sad to da ih ostave ovako i da ne vode racuna ni o cemu...:neutral:
"Tiha voda brijeg roni..."
Vidio sam da je jedan bio zavezan,ovi ostali su slobodno shetali...
Ne bih toliko pridavao znachaja da jedan momak,ovdje iz mog naselja,nije poginuo prije par godina na marezi jer je udario konja...A chuo sam za josh X sluchajeva...
Najjaci je onaj bijeli kod skole pavle rovinski. Udaran je bio par puta ali se ne da...
je li moguce ovo? volim i ja konje, ali sto ce oni tu kukavci?
Dobro si ovu temu otvorio.Bas jutros oko 07h sam primijetio na kraj tog bulevara sto si slikao 2 konja sa zavezanim prednjim nogama.Dolazi neki lik,odvezuje mu prednje noge,veze ga tim kanapom oko vrata i ode put borova sa njim.Ovaj drugi konj ostade greote da klamsa.Izgleda to govedo veze te konje i pusta ih uvece,treba to prijavit,no ne znam kome
treba vidjet sto ih je na niksicki onamo u onaj dio kod mareze, mada ima i ostalih domacih zivotinja
a cesto se desi da neko nekog udari
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
da nije ovo mup raspustio jedinicu?![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
bolji njih uvo ljaganica pred izlazak prvo na rucak pa polako prema centru grada mozda i uhvate sto![]()
Bako, jebeš li što?
Koliki je ovome na drugoj sliciiiiii :sad:
hahaha ... sad se i ja osjecam se ugrozeno![]()
Bako, jebeš li što?
Ne boj se,nisi njegov tip![]()
LOL, kad krenuh da citam "automobilizam itd" pomislih da ti je neki taxista kreten opalio polukruzno ispred nosa...
Znao sam da ima pasa svudje, ali konji wtf...ka da smo u zhabljak dje krave redovno po semafora pasu travu...bruka...:hammer:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Izashli malo da iskuliraju, neka ih greotice.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
ahhahahhahahahahhahaahahhahahahahhaahha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks