Page 268 of 4707 FirstFirst ... 1682182582642652662672682692702712722783183687681268 ... LastLast
Results 6,676 to 6,700 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    14 Posts

ja genk odigrah 2 i osijek 1, to dolazi. genk me iskidao propisno....

stavih i Finn Harps - Shelbourne 2, ali je valjda odlozena ili neshto....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Real 0-0 zavrsio... Pih

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by stastopojo View Post
    ja genk odigrah 2 i osijek 1, to dolazi. genk me iskidao propisno....

stavih i Finn Harps - Shelbourne 2, ali je valjda odlozena ili neshto....

odlozen je shelburn
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Tim rezonom ces uplatit 3 tiketa u godinu dana i to pod uslovom da si dobio info na vrijeme da stignes prije blokiranja utakmice...

Uvijek govorim ne treba igrat "public bets" ili u prevodu ono sto cio svijet igra ali se nikako opametit...
    Znam ja da je to tako, zato i kazem da je toga malo....
    Eto sutra cu probati odigrati ono sto malo njih igra, izbegava cu ove sto cio svijet igra...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gent udje iz 1-2 ladno!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aaaa po***** se na real, vazda kad uplatim neke vece pare neka *****ska kvota 1.50 me obali a prodjem bez beda kvote preko 2 ((

Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi

Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Ko bi rekao za Lion, osteti me za 100ku... :-?
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba mi nocas inter 0-2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lion. lion..prolazim citavi dan od hofenhajma , do betisa, genta, nekih 10-tak tiketa. na jedan tiket me bacio totenhem. drugo sam sve nekako prosao.. I cekam veceras ili real ili liona ili oba para na tikete..9 tiketa..na 3 tiketa dupli, na ostalih 6 pojedinacno..ne mogu da vjerujem..sada palim komp gledam rezultate od 6h, i ne mogu da vjerujem..
    moram na pauzu, definitivno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto mislite Atalanta - Parma 1

citam na vise foruma da je ovo jedan kao kuca ... comment plz

Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Atalanta je definitivno preporodjena sa novim trenerom, ali ne volim da igram protiv Bojinova i Paloschija..
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,437
    Thanked in
    1,347 Posts

ja sam gent igrao 1.. kvota 3 i samo me to bacilo..kvota 115...uhvatio sam monaco, Medimurje, Slask Wroclaw, i još neke jake kvote! pih!

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

Karlovac 1 - 0 Hajduk Split

i ovo se često danas pominjalo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sevilja isto 0-0. Ovo je uzas!!! I to jos Espanjol imao crveni od 59 minuta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi pustite danas, dajte nesto za sjutra!!! )

A inace i mene Lion bacio, nisam mogao vjerovat, za 197!!! Pii

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Karlovac 1 - 0 Hajduk Split

i ovo se često danas pominjalo
    Da to je bilo kao dogovoreno i udje... Član rain_wind_storm je do opisao kao dojavu. Svaka čast!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

obali danas drava

a nemojte to a moglo bi ovo moglo bi ono no ako imate kakve dojave smanjene kvote i tako to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    obali danas drava

a nemojte to a moglo bi ovo moglo bi ono no ako imate kakve dojave smanjene kvote i tako to
    Bilo je smanjenje kvota na Bajern - Frankfurt X2 pa opet nije proslo, mada je Frankfurt vodio 0:1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Smanjenje kvote je po meni bilo iskljucivo rezultat velikih uplata na Frankfurt +1.5 asian handicap... Bas zbog toga je taj pad bio mali.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dadosp View Post
    Bilo je smanjenje kvota na Bajern - Frankfurt X2 pa opet nije proslo, mada je Frankfurt vodio 0:1
    pa mislim kad kvota pane drasticno a ne sa 6,34 na 6,30

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to vec treba proveriti, mozda i udje?

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

evo opet copy paste .moglo bi se odigrat,solidna kvota na 1

internacional-gremio 1 1.90

Stadion Beira-Rio u Porto Alegreu biće domaćin velikog derbija po treći put ove sezone,a da li će crveno/beli slaviti i po treći put ostaje da se vidi šta su i kako pripremili jedan i drugi trener.Na ovom stadionu kapacitet je 56.000,a toliko je akustičan da se stiče utisak da možda ima i duplo toliko ljudi kada je ispunjen do poslednjeg mesta,što nema sumnje da će tako i biti.
    Interesnatno je to da se ove ekipe svrstavaju kao prvo Internacional jedan od boljih domaćina,dok je gostujući Gremio jedan od timova koji je pružao loše partije ove sezone na strani,ali kada su ovakve utakmice onda sigurno to ne mora ništa da znači.Interesantno je i to da su poslednja četiri susreta završena indentičnim rezultatom 2:1 kada je neko pobeđivao,a tri puta je to uradio Inter,dok je gost Gremio samo jednom savladao protivnika identičnim rezultatom i to se sve desilo u ovoj 2009.godini,godini kada domaći klub slavi stogodišnjicu postojanja,a duvanje svećica palo je 4.aprila.
    Ove dve ekipe su negde u drugom planu igrale i u internacionalnim takmičenjima,Internacional je svoju igru predstavljao u Copasudamericani,ali je izbačen od Čileanskog Universidad de Chilea.Sa druge strane Gremio je bio učesnik eminentnijeg takmičenja u Copalibertadores i takođe je zaustavljen možda i prerano jer sigurno da su kao i oni tako i njihovi navijači očekivali više,oni su izbačeni od rivala iz domaćeg prvenstva ekipe Cruzeiro.Posle ovakvog nastupa obe ekipe su se opredelile za ono što im spasava sezonu,a to je trka za titulom,večerašnji domaćin je znatno bliži tom cilju jer je pružao bolje partije u nastavku prvenstva i sada ih sa razlogom deli 5 bodova i 5 mesta na tabeli,domaćin je treći sa 49,dok je Gremio osmi sa 44 osvojena boda.Ovo će biti bitka za bodove koji i jednima i drugima znače,domaća ekipa biu sa tri osvojena boda uz kiks Palmeirasa koji je već doživeo od Santo Andrea kada je poražen sa 2:0 i tako omogućio da mu se približe ekipe koje ga prate,Inter bi mu prišao na svega dva boda i time uneo neizvesnost do samog kraja prvenstva,što svi poklonici fudbala i žele.Gremio je realno daleko da se upusti u borbu za titulu ,ali mu ostaje nada da može da izbori kao i prošle sezone takmičenje u Copalibertadores.Sve ovo što pišem ne mora da se uzme u obzira da može da utiče na meč,ali sigurno je da nije tako i da je veoma važno kako je ko preživeo sve ovo do ovog susreta i koliko je snage i živaca portošio,jer bliži se finiš i sigurno je da će nervi u mnogome toga odlučiti,a i oni koji su sigurno najspremniji da sve to izdrže na terenu u 90minuta pakla na inferno du Beira-Rio.
    Forma ove dve ekipe nije na najvećem mogućem nivou i moraju na teren sa takvom kakva je trenutno i sa onim igračima koji su zdravi i spremni da pruže najviše.I jedni i drugi imaju samo po jednu pobedu iz poslednjih 5 susreta,domaći Inter je slavio poslednji put protiv Nautica gde je pokazao da je apsolutni favorit i to opravdao,zatim je odigrao dva meča nerešeno i može se reći da je u nizu od tri utakmice bez poraza što svakako govori da je popravio svoju igru.Gremio je posle četiri kola neuspeha uspeo u prošlom kolu da zabeleži pobedu na svom stadionu i presliša Coritibu sa 2:0,rezultat nije visok koliko je Gremio bio superiorniji,ali dovoljno za vraćanje samopuzdanja pred veliki derbi i jasno stavljanje do znanja protivniku da se i oni vraćaju rezultatski u igru i da ne dolaze da se predaju.Prošli susret ova dva protivnika je obilovao brojnim prilikama videla se jedna prava prvenstvena utakmica i pravi derbi,nisu se štedeli ni malo,otvoreno su igrali i zadovoljili sve sigurno prikazanim,poveli su tada gosti,ali je Grmio skupio snagu i uz podršku svojih navijača uspeo da preokrene rezultat i slavi sa 2:1.
    Sada Inter ima domaću publiku u većem broju sigurno nego gost i biće im 12.igrač bez sumnje,ono što će im biti prednost je i ta da će se u ekipi naći napadački tandem Alescandro i D"Alesandro,dok će im pratnja biti sjajni Andrezinho koji je sjajni asistent i igrač koji voli da se priključi iz drugog plana.
    Domaćin će biti kompletan,dok će Gremio biti u velikom hendikepu pred ovaj meč,šta reći o ova tri imena koja neće ulepšati ovaj događaj i velika je žal kako za derbi tako i ta uopšte fudbal koji ćemo pratiti.Izostaće vezni igrač Tcheco koji je ovesezone postigao 4 gola i bio je jedan od nosilaca igre čitave sezone jer ima čak 27 utakmica u nogama,pored njega je takođe suspendovan biće i napadač koga ne treba posebno predstavljati Maxi Lopez muku mučio ove sezone sa povredom,ali je uspeo da skupi 20/30 mečeva i za to vreme postigne 9 golova od kojih su neki i rešili pobednika i kao najveći hendikep je izostanak Jonasa koji je povređen i neće moći da pomogne svojoj ekipi u borbi za bodove veoma bitne za njegovu ekipu,on je prvi strelac ekipe i motor i snaga i Gremio jednom rečju,postigao je 14 golova ove sezone i bićemo uskraćeni za njegove poteze večeras,a možda bi i ulepšao utakmicu i nekim lepim golom.Da svega ovog ovde nema navedenog i da činjenice ne pokazuju realno stanje ne bih se usudio da tipujem ovaj meč,ponavljam ovo jeste veliki hendikep za Gremio ,ali pošto je derbi u pitanju sigurno će se boriti i neće dozvoliti neuspeh,ali pita se i Internacional koji je ovde po meni jači rival i favorit pre gosta,ali uzimajući u obzir sve gore navedene činjenice,još i ako ih sreća posluži onda ne dovodim u pitanje pobedu domaćina ni u jednom momentu.Želim da vaše opredeljenje bude onakvo kakvim vi vidite meč,ja samo dajem moje i moj predlog i na ovom meču sam se odlučio za pobedu domaćina,a da mi bude interesantnije i da uživam dok gledam pokušaću i sa tačnim rezultatom koji može i ne mora da se ponovi,a to je 2:1.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

qq zamisli ne dodje a ovaj se ubio od pisanja

Thanks Thanks Given 
    9,163
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    qq zamisli ne dodje a ovaj se ubio od pisanja
    Cesto se taj zajebe,nije za pracenje sem ako nisi mislio sam prije njega to isto

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

ja samo kopirah .nisam lud da dvaput kukam :mrgreen:
    al ovo računam da će da dođe.
    a na svoj osjećaj i svoje prognoze ja ne idem više.kad otvorim kvote potpuno se pogubim.jedino sam pare mogao opušteno dobit na kvalifikacijama za lš i kup uefa .

Page 268 of 4707 FirstFirst ... 1682182582642652662672682692702712722783183687681268 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks