Aaaaaaaaaaaa i mene valjaaaaaaaaaaa
Liooooooonnnnnnnnnn
Aaaaaaaaaaaa i mene valjaaaaaaaaaaa
Odlichno St.Etienne i Lyon..
lion mrtvi sve mu jbm
Dosta smo se ja i kladionica druzhili, poslije ovoga nocas se bataljuje, od sad po 1,2e chisto da se prati... E da umalo da zaboravim, dabogda atletiko ispao iz lige, a forlan mrtvi nogu slomio...
#fakenews
Provalih Atletiko, al me seba Lion
Atletico madrid 1-1 iako je majorka imala 2 crvena...
Ne znam tacno ko je postavio Murcia - Huelva 1 ali i to ode. Huelva uze sva 3 boda....
Evo su blokirali svuda po Hrvatskoj KARLOVAC - HAJDUK 1 je kao dogovorena![]()
Teplice,Lion krovom kocili sledece slijetanje avionom
Igrao sam atletiko x u sistem ahhahahaaha ludilo![]()
Dabogda Lyonu izgorio stadion ali sve da im izgori ***** 1
3:0............
eo lion go da extra![]()
I ranije su kladionice namjestale rezultate, ali ovo sto se desava u zadnje vrijeme je nevjerovatno, ne mogu se 2 meca pogodit...
Pazite situaciju, Atletiko daje go protiv Majorke nedje oko 60-og minuta, Majorka u tom trenutku ima 2 igraca manje, kvota na uzivo kladjenje je u tom trenutku bila 300 na Majorku..
Kako vrijeme ide a rezultat je isti, logicno je da kvota na Majorku raste, ALI STA SE DESAVA, oko 80 i nekog minuta, kvota na Majorku sa preko 300 pada na 50 a X na samo 10 (koji je inace bio oko 50) i u 91. minutu golman Atletika postize autogo.
Kad se to desava na mecevima jedne fudbalske institucije kakav je Atletiko Madrid (koji je uzgred skoro zadnji na tabeli i promijenio je trenera), tesko mi je i zamislit sto se desava kod "divljih" meceva.
Sjutra se uplacuju 2 eura i to bi bilo to od mene za ovaj vikend.
Bijo si poziw koi se neodbija
To znaci onda da ne vredi igradi ove tipove: ovima trebaju bodovi, ili ovima ne igraju 3 igraca, oni su u slaboj formi, itd...
Vec jedino ako neko ima sigurnu dojavu odnosno zna da je utakmica namestena, ali toga ima jako malo, i ko zna, retko ce reci...
Gurbeti obichni
Tim rezonom ces uplatit 3 tiketa u godinu dana i to pod uslovom da si dobio info na vrijeme da stignes prije blokiranja utakmice...
Uvijek govorim ne treba igrat "public bets" ili u prevodu ono sto cio svijet igra ali se nikako opametit...
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovi ja danas imam samo 2 dobitna tiketa od 18 uplacenih.
I to mi je na tiket INTER,KRILA SOVJETOVA,DJURGARDEN i SAMPDORIA
A na drugi ono CGliga,zvezda i inter///
Ja cekam real da vratim pare od danas.. evo ni to nece doci. :???:
St.Truden - Gent 1u2 kao godinama do sada![]()
bzvz dan.samo sam 6e bio u plusu.da me tot ne sjeba imao bih sad da čekam sevilju
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks