Presmija sam se sad,neki idiot je kupio dojave juce AJAX : DINAMO 1 , BRIZ : PARTIZAN 1!!!!I za to je dao 100e!
Presmija sam se sad,neki idiot je kupio dojave juce AJAX : DINAMO 1 , BRIZ : PARTIZAN 1!!!!I za to je dao 100e!
a to sam mu i ja mogao reci besplatno![]()
Ingolstad je8eni me skrsio...
Bijo si poziw koi se neodbija
first vienna 2:0..jako dobar predlog.
leverkuzen gubi na poluvrijeme, oooo![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ja prođoh na ovu vienu i otelul za pokrivanje uloga a sad čekam šamrok za neku siću.sjeba me kajzer danas
Laval 0-1...
e ja sam sam pohvatao meca, samroka na pg2, bangora, predlozenu vienu (ali x2), de grafsapa, den bosa, ali kao po navici moram staviti i 7-mi par, 2 na 1.35..rila...i naravno gubi 1:0
1-1 ti je Ril..
Bijo si poziw koi se neodbija
u da, izjednacio je, sada sam vidio..thanks
derry kada ne treba nista, 2:0, ali samrok je na 1:1, dok bohemians zavrsava posao, lagano...
valja probat protiv bayern minchena igrat 2, kvota 10....premier..... 6/10
ionako veze nemaju, bez riberija, prosli mec se profukljali nekako u sampionatu, u LS izgubili...
i inter 2 protiv katanije, kvota 11...premier...4/10
poslije pobjede nad genovom, slijedi pad u igri i remi protiv dinama,
imam neki predosjecaj![]()
AJMO CRNA GORO !!!
jam mislim suprotno.da se i inter,barsa,real mogu lagano odigrat jer će sad da traže nekog da se ižive na njega
.
e đavo ponio ovaj šamrok![]()
I ja Šamroka čekam
za inter nisam siguran kolko za ovaj bayern, jer se bas nalazi u krizi blago receno...
nikakve igre nemaju, mogu jedino na snagu dobit ka proslo kolo
AJMO CRNA GORO !!!
e stvarno cini mi se, nema gore stvari nego 2 na te male kvote, 1.35 kada ne dodje.... niko normalni ne bi to ni igra...
2-3 samarok oleeeeeeeeeee
khm 2-4 hehehhheh
dobih ja na mec torino i ovaj samarok....fala vi
Last edited by Tote a.k.a Qler; 23-10-09 at 21:40.
Ja Slaven, First Wienu (drugi put fatam fenomenalnu kvotu), Admiru 4+, Mec, Toro i Šamrok, sa eurom, 75 eura
There are currently 61 users browsing this thread. (0 members and 61 guests)
Bookmarks