Kako je ovaj Vido opterecen sa ovom reputacijom...
Kako je ovaj Vido opterecen sa ovom reputacijom...
\\OFL•GIC
ja sam na 80 i nesto, jos malo pa jubilarnih 100, mozda mrdnem sa ovih 3![]()
1000 postova 1 rep power valjda, a ne znam koliko +repa ti treba da bi se digao![]()
rm -rf /
Zahtjevamo objasnjenje!!!!! xD
rm -rf /
ne ne ja mislim da je jedan rep. daje 3 poena
mada ja ne znam sto se ljudi opterecujete vishe sa time , u pocetku je bilo zanimljivo sad je vec dosadno , a i nema pravo znacenje kao na neke forume , dje ti fino pishe na koji post ti je ko dao rep.(bilo pozitivni ili negativni) , jer si mu pomogao/odmogao i to stoji javno . A ovo sto mi izmedju sebe se cascavamo i sprdamo je druga stvar![]()
Last edited by Stivi; 21-10-09 at 22:15.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Viđi i mene ondaPofali me, reči i što jes i što nije
![]()
Prc, ja imam dvije zelene![]()
a ja plačem i tugujeeem aaaa plačem i tuguujem
A ljudi, ja udjem u user CP ali meni tu ima onih "New Subscribed Threads" a nigdje nema reputacije, sa drugim profilom mi bilo na ovaj sad gledam nema, kako da vidim?
Ja bih samo izjavio za dnevnik da mrzim forumasha ILEW jer mi je dao plavu kockicu i remeti mi sklad...Volio bih da mu umre krava...
a dje treba da stoji ta opcija? meni je takodje nema u UserCP, a trebalo bi repnut par dobrija ljudi.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
to ti je ova vaga desno na slici
a u UserCP ti pishe na dno zadnjih 10 rep. sto su tebi dali
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo ni meni ni JungleBoy-u nema statistike u User CP, sto moze bit?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks