Mislim da je noćas Cibona : Montepaski 2 na koji god hendikep.Montepaski dere po Italiji redom sve,u dva kola prvenstva dobili su sa 66 razlike ukupno!
ja sad vidjeh da nesto tipuju djer-kaposvar x-1..ja cu probat.![]()
taman krenuh da kucnem.ovo je bila namještaljka al kladionica izgleda.sad gledam po netu,na 10 foruma svi 1 i to 10/10.srećom nisam još bio do kladionice
Fino ti je dojavljeno,1-5 je samo za sad,eto da'ko konachno shvatish da nije ovo samo puka zajebancija,vjerujem da su svi koji su juche bili odushevljeni sa ona 3 pogodka od juche na ovo bachili dosta para,sem ako nisu stigli da uplate srecom,valjda nisu.
Evo je vratishe na 1-4,no ne mijenja nishta.
sad gledam, na blogove je to plaćena dojava :shock: .neki ljudi su davali po 50e da im daju utakmicu a ovi im uvalili.pa tražio bih ga i lomio kost po kost :evil:
Last edited by Dutch; 21-10-09 at 14:50.
Dok je ovaca,bice i novaca,tako je to.
Ne pustise me u Futuru prslu ni Al Ihtad ni Botafogo , vec odigrano , odnosno vec blokirano... pih
Kreč, kolica i mešalica.
Urugvaj
Rampla Juniors-Fenix
Domaci bez 4 igraca koji su u proslom kolu dobili crvene kartone:Moiraghi, Vitabar, Novick and best Striker Guevara (6 golova).
A ne no je dosa odje i palamudi,bogami ka da sam ja vidovit pa mogu sve strefit sto napisem ili dobijem dojavu.
Evo ti nocas su ogranicili uplatu na CERRO 1,a svi sajtovi je gadju 1,i ja cu normalno da je odigram,pa sto bude.
Niko ne veli da svako sa foruma odje uplacuje svaki tiket ka on, ali da momak pogadja i da dobija pare redovno, dobija to ne mos rec da nije tacno.
Fala bogu ja ako mi se ucini par zanimljiv taj sto je predlozio i dobijem obrazlozenje onda zasto da ne probam ne pratim sve te sajtove, a bogomi nemam ni vremena da ih pratim, imam jedan sajt koji solidno pogadja i tu bachim pogled da vidim ima li sto zanimljivo i to je to.
No sto veli Dutch da ne kvarimo preglednost topika i idemo u offtopic da batalimo ovu pricu mislim bespotrebnu u svakom slucaju![]()
Ja poslusah Raina za par predloga,moze se uplatit u Sansu,malo prije sam bio...
evo da uvedemo i malo drugih sportova.bejzbol
Philadelelphia-LA Dodgers 1 1.7
filadelfija vodi u seriji 3:1 a igra se ne 4 dobijene.e sad,ako ovu izgube ne svom terenu idu u goste u LA na 2 utakmice.dodžersi ako puknu pakuju kofere i pozdravljaju se od finala.znači biće pod velikim pritiskom da moraju do pobjede.mislim da ima u par kladionica da se igra pa ću i da probam![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks