Page 31 of 284 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 751 to 775 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovakav poraz Barse se desi jednom u 10 godina.Novinari odma to prokomentarisali kao pad forme.Ko je gledo,vidio je da je Barsa imala preko 20 shuteva na gol,a Rubin 3.Znachi,ni Rusi ne znaju kako su pobijedili.Sto se tiche Intera,necu da trosim rijeci,jer mi se moze obit o glavu kasnije (U slucaju da Milan ne ode dalje) . Sevilja lagano do polufinala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    jos si mi ti falio nocas...

Stankovic opet dao go!!!

Toliko o neznalicama i ostalim hejterima koji su pljuvali po njemu na ljeto...Najbolji igrac do sad!!!
    banned, xaxax, super jedan interista manje

rengers me bas ono razocarao ili ja nijesam svjestan koliko je unirea jaka ?? sta moze bit od to dvoje ?? jes da su promasili penal i dali autogolove ali ipak

sevilja po planu, a lion se dobro provuka, svaka cast, dako fiorentina dobro odradi protiv liona mec pa da izbace liverpoola
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e pa noćas je derbi ove grupne faze LŠ (noćas i u 4. kolo naravno)

može bit svašta. real je ipak favorit i većina očekuje laganu pobjedu. samo milan zna LŠ da igra iako je siuacija ovakva kakva je.

pošto su juče padali golovi, danas bi moglo bit zatišje na sve terene. ili masu pobjeda domaćina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Real dobija glatko,ne nesto ubjedljivo mislim,ali lagano...
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je sramota šta se dešava na ovom forumu.
    Ne znam samo, kome da zahvalim na ovom BAN-u, neću da prozivam nikoga.
    Sram vas bilo, pet godina idem na ovaj forum i dobijem ban jer sam se zajebavao na račun posrane Barselone, sa kojom niko od vas nema dodirnih tačaka.
    Umnobolnici.

Vlado

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znam ko te nije zbog Barse banovao

Sto se radi od kvota, sve po 1.20 i slicno, Porto, Celzi, Volfsburg, Real... Nocas kladionice BEZ..
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što se tiče Barse... Alveš se slomio i pauzira 3 neđelje. njegovo mjsto će zauzet Pujol, koji je sinoć bio na klupu, niko ne zna zašto. laporta veli, da ekipa polako treba da bira nove lidere (Xavi, Iniesta, Messi). Nadam se da će proć ta ideja, jer Barsa je bez Pujola u odbranu dosta slabija. Sva sreća pa ostali rezultati idu na ruku Barsi. Da je inter dobio, bilo bigusto za to 1. mjesto, jer pod imperativom pobjede se teško igra, pogotovo ako je murinjo na drugu stranu. Barsi slijedi gostovanje rubinu, i tu će se dosta toga saznat. Ako Barsa ne bi dobila to, onda bi trebalo da dinamo i inter opet odigraju X (što i nije nemoguće). Što bi bilo kad bi bilo...

Sinoć je, na kraju se ispostavilo, Barsa propuštila veliku šansu da se blindira na 1. mjesto. A to je uvjek bitno, jer svaka grupa ima po nekoga "autsajdera" pa će veće tj bolje ekipe laganije uzimat 1. mjesta, a samim tim će izbjegavat teži žrijeb za 1/8.

Noćas pored glavnog meča, još par zanimljivih.

čelsi - atletiko: atletiko, još drži onunoga trenera ludoga na klupu, i čelsi kao jedan og glavnih favorita za osvajanje LŠ, će biti apsolutni favorit

bordo - bajern: bordo bi pobjedom zakuvao situaciju, prvo juventusu. biće to tvrd meč. bajernu je pobjeda isto potrebna. i to bi bio veliki korak ka prolasku u 1/8

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocela sezona banova....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koji ti je to nick po redu?
    pa i treba da nas banuju kad se ne ucimo pameti...
    poraz barse inace najvece iznenadjenje u cl od kad postoji, futbal je zakon!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kolega View Post
    koji ti je to nick po redu?
    pa i treba da nas banuju kad se ne ucimo pameti...
    poraz barse inace najvece iznenadjenje u cl od kad postoji, futbal je zakon!
    Kolega,nisam te razumio ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Ovakav poraz Barse se desi jednom u 10 godina.
    Notorna neistina Prosle godine su izgubili 1-2 od ESPANJOLA, na sred Kamp Nou-a.Bitno je napomenuti da je Espanjol u tom trenutku bio UBJEDLJIVO poslednja ekipa u Primeri, tako da poredjenja sa ovom sramotom i te kako imaju osnova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dešava se svake godine sličan poraz (ili loš rezultat). prošle godine ih je bilo par.

samo je fascinantno kako su se "realovci" obradovali ovome... real ih ne veseli više, nema čime, pa se slaste Barsinom porazu... kako je to tužno jbt!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Stvarno i tim ljudima koji igraju u Barsu ponekad fali motiva i inspiracije, pa koji Espanjol to jedva da paznju zavredjuje. Ja se sjecam prije par godina Mursia je bila ubjedljivo zadnja, oko petnaestak bodova iza predzadnjeg i matematicki je bila u "sekundi" i ladno su tukli "galaktikose" sa 2 : 1, nijesam Realu zamjerao ili da sam se cak radovao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    dešava se svake godine sličan poraz (ili loš rezultat). prošle godine ih je bilo par.

samo je fascinantno kako su se "realovci" obradovali ovome... real ih ne veseli više, nema čime, pa se slaste Barsinom porazu... kako je to tužno jbt!
    Preuvelicavas i pretjerujes...Ja navijace Barselone samo peckam zbog ovakvog poraza, ali nista vise nego su oni peckali mene kad su "galaktikosi" gubili od Mursije :mrgreen: To je svojevrsna tradicija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Stvarno i tim ljudima koji igraju u Barsu ponekad fali motiva i inspiracije, pa koji Espanjol to jedva da paznju zavredjuje. Ja se sjecam prije par godina Mursia je bila ubjedljivo zadnja, oko petnaestak bodova iza predzadnjeg i matematicki je bila u "sekundi" i ladno su tukli "galaktikose" sa 2 : 1, nijesam Realu zamjerao ili da sam se cak radovao.
    Koja banja i slucajnost :shock: Napisali smo post o istom porazu Reala prakticno istovremeno.Ja taman pomenuh Mursiju, kad ono...e svasta :joint:

Kako me je samo taj Real tj. ta generacija "Galaktikosa" nervirala :hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Espanol jedva zavrijedjuje paznju?!?!?! I ti navijas za Barselonu?!?! o cemu se odje radi?! Espanol je klub koji najvise mrze navijaci Barselone, kakvi su to derbiji bili, pa ti nisi ni svjestan!! Espanol je spanski klub u sred Katalonije!!! I mrze ga do bola, narocito stariji navijaci Barse i tu uvijek postoji rivalitet!

A inace veceras: 3:1 za REAL MADRID naravno!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Meni niko ne dize pritisak kao Valdez, ono sto on brani ne brani se, ali dosta cesto se ne prima ono sto on prima. Sinoc kad sam vidio na teletex da gube u petom minutu samo sam pomislio da on ima alibi da jednostavno nije bio na golu.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Espanol jedva zavrijedjuje paznju?!?!?! I ti navijas za Barselonu?!?! o cemu se odje radi?! Espanol je klub koji najvise mrze navijaci Barselone, kakvi su to derbiji bili, pa ti nisi ni svjestan!! Espanol je spanski klub u sred Katalonije!!! I mrze ga do bola, narocito stariji navijaci Barse i tu uvijek postoji rivalitet!

A inace veceras: 3:1 za REAL MADRID naravno!
    Znam da je to spanska ispostava u Katalunji i znam zasto su osnovani i znam da idu da navijaju za Real na Kamp Nou kad se igra klasiko. A kad igraju sa Barsom nose transparente "mi smo Katalunja" bas zato mi nije bitan, isto je zalostan kao neke "nove demokratije" kod nas.

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

olympiakos!
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rivalstvo Barse i espanjola je iz karjnosti u krajnost. postoji netrpeljivost, naravno - to je gradski derbi! ali Barsa je prije 10-ak godina ustupila ogromnu količinu novca espanjolu (koje su naravno posudili iz banke i zadužili se) da espanjol ne bi bio rasformiran ili doživio sudbinu sličnu levanteu!

espanjol je relova "filjala" u Kataloniju, ali to ne znači da su igrači espanjola pro-španski orjentisani ili da su anti-independentisti. kad god katalonija igra meč (doduše, to su neoficijalni mečevi, ali se ipak igraju i protivnici su ponekad i iz vrha fudbala) SVI igrači espanjola potrče da se odazovu pozivu selektora. ovim oću da kažem da rivalstvo espanjola i Barsa gubi političku dimenziju i pretvara se u čisto klubsko rivalstvo! ispada, provokacija itd uvjek ima, ali su minimizirani. navijača espanjola i nema u nekom broju da bi se sad mogli nešto busat u prsa, svađat ovo ono...

ona generacija galaktikosa koji su izgubili u zadnje kolo od mursije i tako pali na 3. mjesto, pa su morali u kvalifikacije, je bila baš loša i kraj jedne generacije. takav je, u ostalom, kraj svake generacije. i Barsa je isto takva bila zadnje godine sa rajkardom.

cska mančester 0:0 53. minut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    ona generacija galaktikosa koji su izgubili u zadnje kolo od mursije i tako pali na 3. mjesto, pa su morali u kvalifikacije, je bila baš loša i kraj jedne generacije
    Tačnije, završili su na 4. mjestu, i to nije bio baš kraj galaktikosa, jer su i slijedeće sezone igrali Figo, Ronaldo, Bekam, Zidan, Roberto Karlos, došao je i Oven...
    ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

valencia dade gol u 86' za mancester
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Dida :shock: Fumble !!!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

bordo 1:1

kakav gol dade lik sa petom
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kako Sofro sere, ovo je nenormalno. Kad pljuje po Interu, zanimljiv je. Al ovo *****sko topljenje na Milan, Pipa i 'sono venut qua per vedere kaka' :burp:

Page 31 of 284 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)